Schrijf u in voor de webinar op woensdag 16 juni 14:00

Haal meer uit het online dealerportaal

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de lancering van ons dealerportaal. Het dealerportaal is op basis van uw wensen en behoeften samengesteld en beschikt over vele functionaliteiten. Tijdens deze webinar zullen we u beter wegwijs maken in het portaal, zodat u deze zo goed mogelijk in kunt zetten.

Uw account staat al gereed. Bij een aanmelding zullen wij u ook een wachtwoord toesturen. Zo heeft u tijdens de webinar de mogelijkheid om de stappen uitgebreid te volgen. Nadat u het formulier heeft ingevuld, ontvangt u een mail met daarin de vraag om een wachtwoord aan te maken. Wanneer u een wachtwoord heeft aangemaakt is uw account volledig geactiveerd en heeft u toegang tot de webinar.

Account aanmaken in drie gemakkelijke stappen

1.

Vraag een wachtwoord aan

Voor onze bestaande relaties zijn wij zo vriendelijk geweest om al een account aan te maken. U hoeft alleen nog het wachtwoord aan te maken. Vraag vandaag nog een wachtwoord aan en zet uw account in werking.

2.

Ontvang een link in uw mailbox

Nadat u een wachtwoord hebt aangevraagd ontvangt u een wachtwoord in uw mailbox. Heeft u na het aanvragen van uw wachtwoord niks ontvangen? Bekijk dan ook even uw spambox. Het is mogelijk dat de link daar is belandt.

3.

Log in en geniet van alle voordelen

Een wachtwoord aangemaakt? Goed nieuws! Dit betekent dat u toegang heeft ontvangen tot de gehele website. Vanaf dit moment kunt u genieten van alle voordelen.

Alle functionaliteiten op een rij

Het TRALERT® dealerportaal biedt vele voordelen.

+1500 PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT

Direct toegang tot het gehele assortiment

Op de webshop heeft u direct toegang tot ons assortiment aan 1500+ hoge kwaliteit LED producten. Naast de producten hebben wij ook de catalogi toegevoegd, zodat u alle productspecificaties gemakkelijk terug kunt vinden. Voor, of na uw bestelling!

Direct toegang tot het dealerportaal
Persoonlijk dealer dashboard

ALLE GEGEVENS IN ÉÉN OVERZICHT

Gepersonaliseerd dashboard

Eerdere bestellingen inzien of opnieuw bestellen? Geen probleem met het gepersonaliseerde dashboard van TRALERT®. Nadat u een account heeft aangemaakt krijgt u toegang tot een eigen klantprofiel waarin u gemakkelijk uw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen.

VERBERG NETTO/BRUTO PRIJZEN KNOP

Vol met handige functionaliteiten

De nieuwe webshop is volledig ingericht op de wensen van onze relaties. Zo hebben we op verzoek een verberg netto/bruto prijzen knop toegevoegd. Ontbreekt er momenteel nog een functie die u graag toegepast zou willen zien? Neem gerust even contact met ons op.

Handige functionaliteiten
Handige vergelijkfunctie

KEUZESTRESS? VERGELIJK VERSCHILLENDE LED VERLICHTING

Handige vergelijkfunctie

Welke LED verlichting past nu het beste bij uw voertuig? Deze vragen zijn verleden tijd met de nieuwe vergelijkfunctie van TRALERT®. Op de webshop kunt u gemakkelijk meerdere producten aan de vergelijkfunctie toevoegen. Vervolgens ziet u in één overzicht alle productspecificaties.

NOG SNELLER OP DE PLEK VAN BESTEMMING

Verbeterde zoekfunctie

Door middel van de verbeterde zoekfunctie kunt u gemakkelijk zoeken op artikelcode, eigenschap of specificatie. Op de nieuwe webshop van TRALERT® hoeft u niet eindeloos te speuren, maar komt u direct op de plaats van bestemming.