List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Aanhanger LED markeringslichten

1 - 24 van 509 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

Markeringslichten aanhanger

Markeringslichten op een aanhanger zijn erg belangrijk wanneer u zich in het donker op de weg bevindt. De markeringslichten zijn ervoor dat medeweggebruikers de grootte van uw voertuig goed in te kunnen schatten. Met behulp van LED aanhanger verlichting helpt u andere weggebruikers om het verkeer beter in te schatten. Bijvoorbeeld, wanneer het voertuig achter u met een hoge snelheid uw voertuig nadert, zorgen de markeringslichten op uw aanhanger ervoor dat uw lengte en breedte van uw voertuig op grote afstand al zichtbaar zijn. Onze markeringslichten zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk rood, amber en wit. In het assortiment van TRALERT® zijn markeringslichten voor aanhangers verkrijgbaar in alle drie deze kleuren. Elke kleur heeft zijn eigen plek op de aanhanger. Zo kunnen rode markeringslichten nooit als zijmarkeringslichten gebruikt worden.

Witte markeringslichten aanhanger

De witte LED markeringslichten zijn bedoeld voor de voorkant van uw voertuig of aanhanger. Het is erg belangrijk dat u deze verlichting alleen aan de voorkant van uw voertuig plaatst. Hierdoor is het voor medeweggebruikers makkelijk in te schatten in welke richting een ander voertuig rijdt. Wanneer verschillende kleuren verlichting op verschillende plekken op het voertuig zijn geplaatst is het niet meer duidelijk.

Oranje zijmarkeringslichten aanhanger

De oranje kleur is bedoeld als zijmarkeringslichten. Zoals de naam als doet vermoeden is de oranje kleur bedoeld voor de zijkant van de aanhanger. De oranje zijmarkeringslichten worden vaak aangeduid als amber. Amber is vaktaal voor de oranje kleur. Amber is de meest voorkomende kleur LED verlichting in het verkeer.

Rode markeringslichten aanhanger

De laatste kleur markeringslichten is rood. De rode markeringslichten zijn bedoeld voor de achterkant van de aanhanger. De rode kleur mag uitsluitend aan de achterzijde van een voertuig gebruikt worden aangezien het anders niet duidelijk is in welke richting een voertuig rijdt. Wanneer verschillende kleuren op willekeurige plaatsen op het voertuig worden gemonteerd zal dit gevaarlijke situaties opleveren.

Ruim assortiment aan LED markeringslichten voor aanhanger

LED markeringslichten nodig voor uw aanhangers? Binnen ons assortiment is er verlichting voor alle voertuigen. Op het gebied van LED verlichting voor voertuigen zijn wij de specialist. De verlichting is er in verschillende maten en kleuren, zo ook de markeringslichten. Ieder voertuig heeft zijn eigen wetten en regels. Onze lampen zijn voorzien van de juiste certificering.

Waarom kiezen voor TRALERT® LED markeringslichten voor uw aanhanger?

Tralert® beschikt over een breed assortiment aan LED markeringslichten voor aanhanger. Al onze markeringslichten zijn van hoge kwaliteit en beschikken over goede garantieregelingen. Verder zijn al onze producten gemaakt van de beste materialen, zoals ABS en Polycarbonaat. Wanneer u als dealer uw LED voertuigverlichting bij Tralert® bestelt, dan kunt u ervan uit gaan dat het product uitvoerend getest zijn.

Snelle levering door levering uit voorraad

Vrijwel het gehele assortiment aan LED markeringslichten voor aanhanger bij TRALERT® is vanuit voorraad leverbaar. Dit betekent dat wij in de meeste gevallen snel kunnen leveren. Als u voor 15:00 uur besteld, dan krijgt u de producten de volgende dag geleverd bij uw bedrijf.

Vraag advies bij de product specialisten van TRALERT®

Het assortiment van TRALERT® beschikt over een groot aantal hoogwaardige LED verlichtingsproducten. Op zoek naar LED markeringslichten voor aanhanger? Bij TRALERT® hebben we voor elke vraag op het gebied van LED verlichting een oplossing. Als specialist op het gebied van LED voertuigverlichting hebben wij het breedste assortiment aan LED verlichting. Staat jouw gewenste product er nog niet tussen? Bel gerust even met onze technische specialisten om jouw wensen en behoeften aan te kaarten. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag, ook als dit betekent dat er maatwerk aan de pas moet komen. Lees de blog aanhangerverlichting regelgeving als u wil weten waar uw aanhanger aan dient te voldoen. En wanneer u de verlichting gaat aansluiten raden wij u aan dit artikel met aanhanger aansluitschema te raadplegen.

Checkmark Close Warning Close