List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

LED kentekenverlichting

35BLM serie
Read More
35blm serie
41BLM serie
Read More
41blm serie
EPP96 serie
Read More
epp96 serie
KV-100 serie
Read More
kv 100 serie
KV-1600 serie
Read More
kv 1600 serie
KV-1700 serie
Read More
kv 1700 serie
KV-200 serie
Read More
kv 200 serie
KV-2300 serie
Read More
kv 2300 serie
KV-300 serie
Read More
kv 300 serie
LPL18 serie
Read More
lpl 18 serie
Previous
Next
1 - 24 van 51 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

Led-kentekenverlichting

 

LED kentekenverlichting

Het hebben van een zichtbaar kenteken begint bij TRALERT®. TRALERT® heeft een ruim assortiment LED kentekenverlichting voor een vrachtwagen, trailer, 4x4 auto, aanhanger of ander voertuig. Kentekenverlichting LED is namelijk een verlichting waar u liever niet naar omkijkt, maar het is wel verplicht. Wanneer uw kentekenverlichting kapot is zult u het moeten vervangen, anders kunt u rekenen op een boete. Kenteken LED verlichting moet een eenmalige investering zijn. Kentekenverlichting moet het altijd blijven doen.

Is kentekenverlichting verplicht?

Kentekenverlichting is verplicht op alle voertuigen met een kenteken. Wanneer de kentekenverlichting kapot is kunt u een boete krijgen. De reden hiervoor is dat uw kenteken altijd leesbaar moet zijn. Zonder deze verlichting kunnen er situaties ontstaan wanneer dit niet zo is. Denk hierbij aan hevige regenbuien, sneeuwval en natuurlijk wanneer het donker is. Mocht uw LED kentekenverlichting kapot zijn zult u deze moeten vervangen om een boete te kunnen ontlopen. Alle voertuigen die een kenteken hebben moeten voorzien zijn van kentekenverlichting, van vrachtwagen tot aanhanger.

 

led-kentekenverlichting-2

 

Wanneer u meer wilt weten over welke verlichting nog meer verplicht is. Lees onze blog over "Welke regels gelden voor verlichting op een aanhanger?" voor meer informatie.

Kentekenlicht tractor en andere landbouwvoertuigen? Lees nu de blog.

De voordelen van LED

Halogeen wordt steeds meer omgezet naar LED. Dat is niet voor niets. LED verlichting brengt namelijk erg veel voordelen met zich mee. Het gaat namelijk langer mee. Ook verliest LED verlichting geen energie aan warmte. Dit is de reden waarom een LED lamp langer mee gaat. Daarnaast is LED verlichting veel beter bestand tegen piekspanningen. Met LED verlichting is het ook mogelijk om meerdere kleuren en patronen te voeren.

Kleur van het uitgestraalde licht

Om aan de eisen van het RDW te voldoen hebben wij de lichtkleur hierop afgestemd. De lichtkleur van onze LED kenteken verlichting op het achter kenteken is geen amber, maar wit en voldoende neutraal om aan de regels te voldoen. Naast de kleur is de invalshoek ook erg belangrijk. Als deze niet goed is zal de kentekenplaat ook niet goed zichtbaar zijn.

Waterdicht en schokbestendige LED kentekenverlichting

Het is belangrijk dat de LED kentekenverlichting tegen een stootje kan. Zo moeten deze bestand zijn tegen schokken en trillingen. Daarbij volledig waterdicht om de elektronica te beschermen. Alle kentekenverlichting van TRALERT® voldoet aan deze eisen zodat u veilig en verantwoord de weg op kunt. U kunt dit zien aan de hand van de IP waarden. De IP waarde geeft aan of een lamp waterdicht is of niet.

 

kentekenverlichting-1

 

TRALERT®, uw verlichting specialist

Al meer dan 15 jaar is TRALERT® specialist op het gebied van  LED verlichting. Vanaf het begin in 2005 hebben wij ons gericht op het leveren van uitstekende kwaliteit LED verlichting. TRALERT® staat bekend om haar ruime assortiment en persoonlijke service. Verder is TRALERT® gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Onze technische dienst vindt altijd wel een oplossing. Daarnaast kunt u rekenen op snelle levering.

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de levering van LED kentekenverlichting?

90% van het gehele TRALERT® assortiment is uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij bij bestelling voor 15:00 u de kenteken verlichting de volgende dag bij u leveren!

Welke kentekenverlichting is geschikt voor mijn voertuig?

Om te bepalen welk kentekenverlichting het beste past bij u en uw voertuig is het van belang te bepalen aan welke aansluiting en voltage de kentekenverlichting moet voldoen. De voltages verschillen namelijk per voertuig. Kentekenverlichting voor een vrachtwagen zal een 24v aansluiting moeten hebben terwijl een 4x4 waarschijnlijk slechts 12v moet hebben. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op!

LED kenteken verlichting geeft storing, wat moet ik doen?

Omdat LED zo weinig energie vraagt in tegenstelling tot halogeen lampen kan het voertuig in sommige gevallen de LED's niet herkennen. Dit probleem is makkelijk op te lossen. Het plaatsen van een weerstand moet de situatie verhelpen.

Benieuwd naar ons gehele assortiment LED verlichting?

Checkmark Close Warning Close