List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

LED werklampen

WF-4038 serie
Read More
WF-4038 serie
Optimus series
Read More
Optimus series
Onix series
Read More
Onix series
Edge series
Read More
Edge series
10015 series
Read More
10015 series
Carbonlux 2690 series
Read More
Carbonlux series
Grapheen Series
Read More
grapheen series
ABL-Series
Read More
ABL-Series
W-3617 series
Read More
W-3617 series
W-3841 series
Read More
W-3841 series
Previous
Next

1 - 12 van 180 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

led werklampen

 

LED werklampen van hoge kwaliteit

LED werklampen helpen bij het veiliger uitvoeren van werkzaamheden op de weg of op locatie. Deze lampen worden door de agrarische sector en in de transport. TRALERT® heeft naast een eigen lijn ook een uitgebreid assortiment aan werkverlichting van toonaangevende merken zoals Ecco, Fristom en Vignal Group.

Een groot deel van deze professionele LED werklampen is multivoltage te gebruiken. Dit wil zeggen dat de LED werklamp een voltage range heeft van 9-36 volt waardoor goede LED werklampen in staat zijn om piekspanningen te verwerken.

Specialist in alle soorten LED voertuigverlichting

Als specialist op het gebied van LED voertuigverlichting denken onze experts graag mee welke verlichting het meest geschikt is voor uw voertuig of vraagstuk. Wij streven ernaar om voor iedere situatie een prettig werkende LED verlichting aan te kunnen bieden. Ook als dit betekent dat er maatwerk aan te pas moet komen.

De LED werklampen bij TRALERT® zijn er in verschillende soorten en maten. Zo hebben we standaard LED werklampen, maar ook grote professionele werklampen. De lumens binnen deze LED lampen variëren van 500 tot 15.000 lumen.

Onze werklichten zijn te verkrijgen in ronde, vierkante en de rechthoekige varianten. Zo kunnen wij u altijd een juiste verlichting oplossing bieden.

Hoe kiest u de LED werklamp die het beste bij uw vraagstuk past

Wanneer u op zoek bent naar een professionele werk lamp, dan bent u bij TRALERT® aan het juiste adres. In ons assortiment hebben we LED werklampen te koop voor bijna alle voertuigen zoals vrachtwagens, bedrijfswagens, grondverzetmachines en aanhangers. Uw LED werklamp zorgt voor extra verlichting rondom uw werkgebieden en kunnen zowel voor- als achter op het voertuig worden gemonteerd.

In het assortiment van TRALERT® zijn ook werklampen LED te koop die R23 gecertificeerd zijn. Dit betekent dat u deze lampen mag gebruiken als achteruitrijlicht. Deze R23 lampen dienen in een specifieke hoek van 30 graden op uw voertuig gemonteerd te worden. Hierdoor mogen ze als achteruitrijlicht worden gebruikt. Gaat u de lampen in een grotere hoek plaatsen? Pas dan op! Dit kan er voor zorgen dat u aankomend verkeer verblindt.

Waarom LED werklampen een betere keuze zijn dan Halogeen

Sinds de komst van de LED werklamp is de vraag enorm toegenomen. De reden dat LED verlichting voor voertuigen zo in trek zijn is omdat er veel voordelen zijn. Er zijn vele redenen waarom te kiezen voor een werk LED lamp in plaats van een halogeen lamp. De LED werklampen gaan namelijk over het algemeen veel langer mee, geven mooi helder licht en zijn energiezuiniger dan de halogeen voorganger. LED werk verlichting geeft ook nog een feller lichtbeeld.

 

goede led werklamp

 

Welke LED werklamp is het beste en wat zijn nou goede led werklampen?

Het vinden van een goede led werklamp is niet eenvoudig en dat begrijpen we bij TRALERT® maar al te goed. Het allerbelangrijkste is dat de lamp een goede hoeveelheid licht afgeeft, zodat u prettig kunt werken. De beste werklamp is een ruim begrip, maar wij denken dat de betrouwbaarheid en levensduur van de werklamp cruciaal is. Eenmaal gemonteerd, wilt u er geen omkijken meer naar hebben. 

Bij TRALERT® hebben wij een uitgekiend assortiment in diverse kwaliteits- en prijscategorieën, waarbij de verhouding tussen deze twee aspecten altijd van groot belang wordt geacht. Weet u al welke led werklamp het beste geschikt is voor uw werkzaamheden? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Wanneer u nog niet weet welke LED lamp het meest geschikt is, dan kunt u door middel van de filters gemakkelijk de juiste werklamp selecteren die u zoekt.

Bestel eenvoudig online via ons dealerportaal. De producten worden, wanneer op voorraad direct de volgende dag geleverd.

Uit welke led werkverlichting bestaat het assortiment van TRALERT®

TRALERT® heeft zoals eerder genoemd een zeer ruim assortiment LED werklampen. Op onze website vindt u ons zeer compleet assortiment aan led werkverlichting. Van standaard LED werklampen tot professionele heavy duty LED werklampen voor zware omstandigheden. En van een breed stralende led werklamp tot verstralers

U vindt de werklampen in een voltage range 9-30v tot 9-110v (high voltage) en een ruime keus aan verschillende aansluitmogelijkheden (o.a. Deutsch-connector, Super Seal, AMP). Kortom een oplossing op vrijwel iedere vraag. Heeft u nu niet kunnen vinden waar u naar op zoek was? Laat het ons weten en wij kijken of we u verder kunnen helpen met uw specifieke wens aangaande een LED werklamp.

Hoe gaat het bestellen van LED werklampen bij TRALERT®

Het bestellen van een led werklamp bij TRALERT® is eenvoudig en snel. Zo kunt u de LED werk lampen gemakkelijk online bestellen. Wanneer u de verlichting liever in het echt wil bekijken, dan adviseren wij u om een afspraak te maken met één van onze vertegenwoordigers. Zij komen graag bij u langs om het TRALERT® assortiment aan u te introduceren. Tijdens dit gesprek kunt u de nodige vragen stellen of een maatwerk oplossing voorstellen.

Wij denken graag met u mee! Mocht u vragen hebben over het assortiment of meer informatie willen ontvangen over de producten? Neem dan gerust contact op met onze technische dienst. Deze is zowel telefonisch als per mail te bereiken. De contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina.

 

led werklamp tralert

 

LED werklamp kopen voor een specifieke toepassing

Begrijpelijk als u niet direct weet welke werklamp het beste past op uw machine. Een werklamp kopen kan best wat keuzestress opleveren. Werklampen moeten namelijk in staat zijn het juiste licht af te geven en dat is in iedere situatie natuurlijk anders.

Trekkers behoeven een homogeen verlichte werkplek terwijl u juist op uw trailer op zoek bent naar lichten die een specifiek moeilijk verlichte hoek moeten belichten. Daarnaast is er ook nog eens verschil tussen LED werklampen 12 volt en LED werklampen 24 volt. Ook dient u in acht te nemen wat precies nodig is qua bekabeling van de LED werklamp.

In veel gevallen worden erbij deze lichten namelijk korte kabels meegeleverd. TRALERT® heeft daarom ook werkverlichting die uitgerust is met verlengde kabels. Dit kan van pas komen wanneer u moeilijk te bereiken plekken van uw voertuig wil verlichten.

Werklampen aanhanger

Voor de aanhanger hebben we tal van zeer geschikte werklampen, ideaal voor extra licht tijdens werkzaamheden. Handig wanneer u de aanhanger moet laden terwijl het donker is. TRALERT® heeft naast werklampen ook een totaal aanbod van aanhangerverlichting

LED werklamp voor landbouw

In de landbouw wordt bij uitstek veel gebruik gemaakt van de werklamp LED. Met deze soort verlichting kunt u ervoor zorgen dat u uw werk veilig kunt uitvoeren in alle omstandigheden. Ook biedt een goed verlichte werkplek dat u gevaren niet uit het oog verliest. Daarom dat wij voor uw landbouwvoertuig adviseren om een homogeen verlichte werkplek te creëren. Dit draagt namelijk bij aan de veiligheid van u en uw collega's. Ook in het donker is veiligheid een groots goed.


led werklamp

 

Werkverlichting LED voor truck en trailers

De verlichting op uw truck - trailer combinatie, kan maar beter van hoge kwaliteit zijn. U moet er toch niet aan denken bij het kopen van LED werklampen voor de vrachtwagen dat deze te pas en te onpas uitvallen. Sterker nog, stelt u zich voor dat u een ongeluk krijgt met een niet gecertificeerde werklamp door verblinding. Als uit dit ongeluk een rechtzaak komt, bent u aansprakelijk. Dit risico kunt u lopen als de werklamp niet de juiste keurmerken heeft.

 

led-werklampen-trucks-en-trailers

 

Werklamp (LED) auto / bedrijfsbus

De led werklamp 12v is speciaal ontwikkeld voor voertuigen met enkel 12v zoals een auto. Ook hebben we een mini LED werklamp in het assortiment. 

De kleine LED werklamp heeft zijn naam uiteraard te danken aan zijn formaat. Zoals u weet is niet elk voertuig hetzelfde. In sommige gevallen kan een kleine werklamp beter van pas komen. Hiervoor zijn een aantal redenen te bedenken, namelijk: functionaliteit, uiterlijk en veiligheid. Bij het kiezen van de juiste LED verlichting voor uw voertuig is het goed om deze drie onderwerpen in overweging te nemen.

TRALERT® biedt u het voordeel dat het merendeel van de 12 volt auto werkverlichting uitgerust is met multivoltage. Multivoltage staat voor een hoger spanningsbereik. Dit betekent dat u dezelfde LED lamp (werklamp) zowel op uw vrachtwagen als uw 4x4 auto kunt aansluiten. 

Met vragen als 'wat is het verschil tussen 12v en 24v' en 'hoe sluit ik werklichten aan' kunt u altijd bij onze LED specialisten terecht. Zij helpen u graag met het vinden van de optimale lampen.

werklampen led
 

Werklamp LED vs werklamp Halogeen

Waarom zou ik voor LED kiezen, is dit dan zoveel beter dan halogeen werklicht? In alle opzichte adviseren wij u LED vóór halogeen. Er zijn een aantal punten waarop LED technologie, Halogeen technologie inhaalt. Zo zijn de lampen een stuk duurzamer. Dit komt doordat de LED's langer meegaan en minder energie van uw voertuig vragen. LED is een blauwere kleur en biedt meer lichtdichtheid per mm2. Dit zorgt ervoor dat er een helderder licht ontstaat. LED is kleiner qua oppervlakte, dus gemakkelijk te verwerken in verschillende lens vormen. Goedkoper in the long run. De aanschafwaarde is hoger voor u, maar over tijd betaald het zich absoluut terug. Neem contact op met TRALERT® en laat u voorlichten over de juiste werk lampen.

Lenstechnieken in werkverlichting

U ziet verschillende 'lenstechnieken' binnen de werk lampen, maar weet niet precies waar dit voor staat? Heel begrijpelijk, er zijn er nogal wat! Lenstechniek is eigenlijk een verzamelnaam van de reflector en of ingebouwde lens. Deze techniek heeft als functie het optimaal spreiden of bundelen van het licht. Zo kennen wij de lenstechnieken TIRRFT lenstechniek en Fish-eye. Iedere techniek is afzonderlijk verwerkt in de werklampen. Zo is de Optimus serie werklichten, volledig voorzien van Fish-eye lenstechniek. Dit is een bolle microlens die over de LED's zijn geplaatst om de lichtbundel optimaal te spreiden. Zie dit voor u alsof u vergrootglas omdraait en hier een lichtbundel doorheen laat schijnen. Door de lens zo te ontwerpen, is het mogelijk meer licht uit dezelfde LED te genereren.

Kleurtemperatuur LED lamp werklamp

LED werklampen met een hoge kleurtemperatuur geven een blauwig licht dat op fijne ondergronden zoals zand of grind niet goed reflecteert en daardoor lijkt te verdwijnen. Warm witte LED's met een lagere kleurtemperatuur bieden een betere zichtbaarheid op dergelijke oppervlakten omdat hun licht beter reflecteert. Daarom zijn werklampen met een warmere lichtbundel vaak een betere keuze voor werk op fijne ondergronden.

 

Veelgestelde vragen over LED werklampen

Waarom TRALERT®️ werklampen kiezen?

Werklampen van TRALERT® staan bekend als betrouwbaar, duurzaam en beschikken over krachtig licht. Daarnaast bieden wij een technische dienst aan die u graag adviseert bij het kiezen van de juiste verlichting.

Hoe lang duurt een levering van werklampen?

95% van de bestellingen worden dezelfde dag nog verstuurd. Wanneer de LED werklampen op voorraad zijn, heeft u ze de volgende dag in huis.

Welke professionele werklamp is geschikt voor mijn voertuig?

LED werklampen van TRALERT® kunnen gemonteerd worden op vrijwel alle voertuigen. Zo is het grootste deel van het assortiment uitgerust met 9-36v multivoltage. Verder zijn de werklampen van TRALERT® voorzien van veelgebruikte connectoren.

Hoe stel ik een LED werklicht goed af?

Het juist afstellen van de werklamp is verschillend per voertuig. In het algemeen moet u letten op de montageplek, het afstellen, de reflector-lenstechniek en de aansluiting op uw voertuig.

Hoe zorg ik ervoor dat ik een homogeen verlichte werkplek krijg?

Een homogeen verlichte werkplek krijgt u door het juist monteren en afstellen van uw opstelling werklampen. Hier vindt u alles over het monteren van werklampen.

Checkmark Close Warning Close