List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

LED zwaailamp

400 R65 Ecco serie
Read More
400 serie
Atlas Vignal serie
Read More
atlas serie
b200 serie
Read More
b200 serie
eb5100 ecco serie
Read More
eb5100 serie
EQPR10 serie
Read More
eqpr10 serie
EQPR65 serie
Read More
eqpr65 serie
EQR65 electraquip serie
Read More
eqr65 serie
silver serie eccoled
Read More
silver serie
galaxy serie
Read More
galaxy serie
lpbr serie
Read More
lpbr serie
pegasus serie
Read More
pegasus serie
puck serie
Read More
puck serie
saturnello serie
Read More
saturnello serie
taurus serie
Read More
taurus serie
vega serie
Read More
vega serie
venus serie
Read More
venus serie
zl300 serie
Read More
zl300 serie
zl400 serie
Read More
zl400 serie
zl500 serie
Read More
zl500 serie
zl600 serie
Read More
zl600 serie
zl700 serie
Read More
zl700 serie
Previous
Next
1 - 24 van 171 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

oranje zwaailampLED Zwaailamp

Op zoek naar de ideale zwaailamp die uw voertuig niet alleen zichtbaarder, maar ook veiliger maakt? TRALERT® biedt een breed scala aan zwaailichten en zwaaibalken, inclusief moderne LED zwaailamp opties die geavanceerde technologie combineren met hoge zichtbaarheid.

Het kopen van een zwaailicht is een gestroomlijnd proces dankzij ons uitgebreide aanbod online. Of u nu op zoek bent naar een standaard zwaailicht led of bijvoorbeeld een heftruck zwaailicht, TRALERT® staat voor u klaar. Onze zwaailampen voor op voertuigen zijn betrouwbaar, duurzaam en klaar om uw veiligheid te vergroten. Voor elke toepassing en elk voertuigtype, onze zwaailampen online shop biedt de kwaliteit en betrouwbaarheid die u nodig heeft om met vertrouwen de weg op te gaan.

Van led flitsers tot een compacte mini zwaailicht, onze selectie voldoet aan uiteenlopende professionele eisen. Een opsteek zwaailamp is ideaal voor weginspecteurs, terwijl onze algemene led zwaailichten geschikt zijn voor diverse waarschuwingssignalen bij wegwerkzaamheden.

  

Zwaailicht op auto

Voor de montage van een zwaailicht op auto biedt TRALERT® een veelzijdig assortiment, waaronder de praktische zwaailamp 12v opties. Deze zijn ideaal voor auto's die uitgerust moeten worden met een signaallicht, zoals service- of hulpverleningsvoertuigen. De led zwaailamp 12v is een populaire keuze dankzij de energiezuinigheid en de heldere, langdurige verlichting. Of u nu een zwaailicht 12v nodig heeft of kiest voor een specifieke kleur zoals een oranje zwaailicht 12v, onze producten voldoen aan de hoogste standaarden.

Klanten die een zwaailamp voor op de auto zoeken, vinden in ons aanbod zowel het zwaailicht 12 volt als de 12 volt zwaailamp in LED-uitvoering, die zorgen voor een opvallende verschijning in het verkeer. Voor wie voorkeur geeft aan oranje zwaailamp op auto, garanderen wij een product dat niet alleen voldoet aan de functionele eisen, maar ook aan de esthetische voorkeuren. Elk zwaailicht auto uit ons assortiment is ontworpen voor eenvoudige installatie en langdurig gebruik, zodat u op elk moment kunt rekenen op de betrouwbare zichtbaarheid van onze zwaailampen auto.

Daarom dat de LED zwaailampen ook zijn uitgerust met goede materialen zoals polycarbonaat en aluminium. De interne componenten van deze LED zwaailampen zijn daarnaast robuust en kunnen uiteraard meerdere trillingen doorstaan.

Zwaailamp 24 v

Voor voertuigen die werken op een 24-volt systeem, biedt TRALERT® een uitgebreide selectie van 24v zwaailichten, inclusief de energie-efficiënte led zwaailamp 24v. Deze zwaailampen zijn specifiek ontworpen om aan de stroomvereisten van zwaardere voertuigen zoals vrachtwagens en grote bedrijfswagens te voldoen.

Het assortiment omvat diverse modellen zwaailamp 24 volt, elk vervaardigd om een lange levensduur en betrouwbare prestaties te garanderen. Klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige zwaailampen 24 volt kunnen rekenen op de duurzaamheid en de kwaliteit van de producten van TRALERT®, die ontworpen zijn om te voldoen aan de strenge eisen van het professionele weggebruik.

Magneet zwaailamp

De magneet zwaailamp staat bekend om zijn krachtige zichtbaarheid en gebruiksgemak. Met een sterke magneetbasis hecht deze lamp zich stevig aan voertuigen, perfect voor snel aanbrengen of verwijderen. De zwaailamp met magneet is uitgerust met LED-technologie, zoals bij het magneet zwaailicht led, wat zorgt voor heldere energie-efficiënte verlichting. Geef een opvallende waarschuwing af en kies voor de magneet zwaailamp oranje, die betrouwbaar functioneert in diverse omstandigheden. Ideaal bij wegwerkzaamheden en servicevoertuigen.

Oranje zwaailicht

Oranje zwaailampen zijn een essentieel onderdeel van de verkeersveiligheid, met name de oranje LED zwaailamp die met zijn heldere verlichting direct aandacht vraagt. Of u nu kiest voor een oranje zwaailamp met magneet, ideaal voor tijdelijk gebruik, of een permanent gemonteerde oranje zwaailicht op auto, het belangrijkste is dat het zwaailicht oranje duidelijk zichtbaar is en bijdraagt aan de veiligheid van het verkeer.

De amber zwaailicht variant, met zijn kenmerkende warme gloed is ook een populaire keuze voor veel gebruikers. Voor degenen die de voorkeur geven aan de nieuwste technologie, combineert de LED zwaailicht amber een krachtige lichtopbrengst met energie-efficiëntie. Het assortiment van TRALERT® omvat een breed scala aan deze producten, en dankzij de mogelijkheid om een zwaailamp online aan te schaffen, is het nooit eenvoudiger geweest om uw voertuig uit te rusten met de juiste oranje zwaailampen, of u nu een oranje zwaailamp voor uw auto zoekt of een ander voertuig.

Oranje zwaailampen worden bijvoorbeeld ingezet bij:

  • Wegwerkzaamheden incl. sneeuwruimers en bestrooimachines;
  • Hulpverlening, repareren, bergen of wegslepen van voertuigen;
  • Het vervoer van een ondeelbare lading waarvoor een ontheffing is verleend;
  • Het begeleiden van transporten waarvoor een ontheffing is ontleend;
  • Het begeleiden van militaire colonnes;
  • Landbouw, bosbouw, of off-road werkzaamheden die met beperkte snelheid rijden, of door deze voertuigen getrokken aanhangers die incl. lading breder zijn dan 2,60 m.

 

zwaailamp blauw rood groen oranje

 

Zwaailicht blauw

Blauwe zwaailichten zijn een opvallend kenmerk op de weg en zijn specifiek gereserveerd voor bepaalde diensten zoals politie, ambulance en brandweer. Het led zwaailicht blauw uit ons assortiment is ontworpen om een krachtig en onmiskenbaar signaal te geven. Het gebruik van een blauw zwaailicht is strikt gereguleerd, waarbij alleen bevoegde voertuigen zoals een blauwe zwaailamp op auto toegestaan zijn.

Wie een blauwe zwaailamp wil kopen, moet aan deze regelgeving voldoen. Bij TRALERT® vindt u de blauwe zwaailampen die naast hun duurzaamheid en betrouwbaarheid ook qua lichtintensiteit en patroon voldoen aan de wettelijke eisen. Voor wie geautoriseerd is en een blauw zwaailicht kopen wil, biedt ons assortiment zowel de klassieke blauwe zwaailamp als de geavanceerde led zwaailamp blauw, voor maximale zichtbaarheid en betrouwbaarheid.

Rood zwaailicht

De rode zwaailicht is een krachtig signaal dat vaak wordt geassocieerd met autoriteiten en noodsituaties. Wanneer u een rood zwaailicht wil kopen dient u zich wel te realiseren dat u er niet mee op de openbare weg mag in Nederland.
In het buitenland kan een zwaailamp rood worden gebruikt door brandweervoertuigen, ambulances en soms ook door reddingsdiensten. Het is belangrijk om te weten dat het gebruik van een rood zwaailicht strikt gereguleerd is en meestal voorbehouden is aan officiële nooddiensten.

Groene zwaailamp

De groene zwaailamp uit ons assortiment is een speciaal signaallicht dat veelal gebruikt wordt door bepaalde nood- en hulpdiensten. Deze lampen zijn ontworpen om op te vallen met hun heldergroene licht. Ze zijn ideaal voor voertuigen die gebruik maken van speciale privileges op de weg. Onze groene zwaailampen voldoen aan de vereiste normen en zijn gemaakt om duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden.

Of u nu kiest voor een enkele groene zwaailamp of meerdere groene zwaailampen nodig heeft voor een vloot, TRALERT® biedt een selectie van zwaailamp groen opties die aan uw behoeften voldoen. Elk van onze groene zwaailampen is zorgvuldig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden, zodat ze optimaal functioneren wanneer u ze het meest nodig heeft.

 

Monteren van LED zwaailampen

Er zijn verschillende mogelijkheden om zwaailampen LED te monteren op uw voertuig. Afhankelijk van uw voertuig zijn er verschillende opties mogelijk. Wanneer u een zwaailamp wilt kopen kunt u rekening houden met deze montagemogelijkheden. Hieronder staan de verschillende opties.

1. Vaste montage

Met dit type montage wordt de LED zwaailamp vast gemonteerd op bijvoorbeeld het dak van het voertuig. Normaal gesproken gebeurd dit met drie boutsmontage.

2. Flexibele DIN-montage

De flexibele DIN-montage is een veel gebruikte vorm van monteren. Het zorgt ervoor dat de LED zwaailamp nog beter tegen een stootje kan omdat deze op een flexibele standaard staat en dus 'mee kan bewegen'. De vervanging van een zwaailamp is eenvoudig doordat u de ene lamp van de DIN voet afhaalt en er de nieuwe opschuift.

4. Enkelboutsmontage

Deze type zwaailampen zijn te monteren aan de hand van één enkele bout. Eigenlijk net zo simpel als de titel aangeeft. De zwaailamp kunt u monteren door deze met een enkele bout vast te draaien.

 

Veelgestelde vragen

Mag je LED zwaailampen voeren?

Oranje zwaailampen zijn toegestaan voor gemotoriseerde voertuigen die voldoen aan de  ECE regelement 65  en ECE-R10 normen, die sinds 1 maart 2014 van kracht zijn. Deze regelgeving borgt de lichtsterkte en -signalen voor zichtbaarheid en veiligheid. TRALERT®'s LED zwaailampen zijn volledig gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van compliance met de wetgeving. Alleen hulpdiensten mogen gebruik maken van blauwe zwaailampen.

Deze lampen zijn essentieel voor wegwerkzaamheden, hulpverleningsvoertuigen, het vervoer van grote ladingen met ontheffing, en voor landbouwvoertuigen die breder zijn dan 2,60 meter. Voor het voeren van een groen zwaailicht gelden specifieke nationale regels.

Waarom LED zwaailampen van TRALERT®?

LED zwaailampen van TRALERT® helpen u bij het opvallen tijdens wegwerkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in en rondom het verkeer veilig kan werken.

Hoelang duurt de levering van LED zwaailampen?

Bestellingen die voor 15:00 worden geplaatst worden worden dezelfde dag nog verstuurd. Wanneer de LED zwaailampen op voorraad zijn, heeft u ze de volgende dag in huis! TRALERT® staat voor goede service, eerlijke prijzen en snelle levering. Ook voor spoed of bulkleveringen kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Welke modellen LED zwaailampen passen op mijn voertuig?

Een zwaailamp van TRALERT® kunt u op veel verschillende voertuigen plaatsen. Zo is het grootste gedeelte van het assortiment uitgerust met multivoltage. Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze specialisten.

 

Checkmark Close Warning Close