List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

LED flitsers

s07 r65 series
Read More
s07 r65 series
Fristom flitsers dark
Read More
s10 series
Halo flitser markeringslichten
Read More
Halo series
Hoekflitser tralert
Read More
Boomerang series
MIni flitser grill
Read More
SF-6000A series
3750 series
Read More
3750 series
3812 series
Read More
3812 series
ed 3701 series
Read More
ed 3701 series
ed 3706 series
Read More
ed 3706 series
ed 3777 series
Read More
ed 3777 series
ed 3801 series
Read More
ed 3801 series
ed 5000 series
Read More
ed 5000 series
ed 5100 series
Read More
ed 5100 series
hdr series
Read More
hdr series
led 180 series
Read More
led 180 series
lpr series
Read More
lpr series
q-led series
Read More
q-led series
s07 r10 series
Read More
s07 r10 series
s11 series
Read More
s11 series
sled series
Read More
sled series
securiled ecco II series
Read More
securiled II series
ultraflex series
Read More
ultraflex series
vigiled II series
Read More
vigiled II series
Previous
Next
1 - 24 van 149 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

Led-flitsers

 

LED flitsers

Kies voor een led flitser van TRALERT® als u op zoek bent naar betrouwbare verlichting. Of u subtiele integratie van flitsers in het achterlicht wil of een prominente attentiewaarde van een flitslamp led op het dak, ons aanbod daarin is groot. De led flitslampen die wij voeren zijn krachtig en geschikt in elke omgeving. Graag denken we met u mee voor complete led flitsers set met alomvattende dekking.

Ontdek onze flits led verlichting, ontworpen voor een krachtig waarschuwingssignaal dat van verre zichtbaar is, en verhoog uw veiligheid met de naadloze integratie van onze ledflitser in uw voertuigverlichting. Bij TRALERT® vindt u zowel led flitslampen die als opbouw- of inbouwflitsers kunnen dienen, waardoor u zowel esthetiek als functionaliteit in handen heeft.

Overweegt u om een flitser te kopen? Kies voor de betrouwbare en duurzame kwaliteit van TRALERT® ledflitsers. Neem een kijkje in ons assortiment en selecteer de perfecte led flitser die bij uw voertuig past.

 

Oranje flitsers

Wij bieden een grote selectie oranje flitsers.U kunt rekenen op een product dat presteert onder alle omstandigheden. De led flitsers oranje zijn niet alleen een signaal van waakzaamheid voor andere weggebruikers, maar verhogen ook uw veiligheid bij stilstaande of langzaam bewegende voertuigen. Met een flitser oranje van TRALERT® trekt u zeker de aandacht. De flitslamp oranje is ontworpen voor eenvoudige installatie en biedt een duurzame waarschuwingssignaal.

Voor wie een led flitser oranje zoekt, bieden wij opties die aansluiten bij zowel 12v systemen als de behoeften van grotere voertuigen. De oranje flitser is ideaal voor gebruik in situaties waar extra aandacht is vereist, en onze oranje led flitsers auto zijn de perfecte aanvulling op elk professioneel voertuig. Bekijk ons assortiment oranje flitsers 12v en kies de flitsoplossing die bij u past.

 

Led flitsers auto

Op zoek naar flitsers voor de auto? TRALERT® heeft hierin een ruime keuze zoals de flitsers 12v of voor zwaardere voertuigen flitsers 24v dan hebben we een ruim aanbod van meer dan 100 flitslampen voor de auto. Deze led flitsers 12v en oranje led flitsers voor de auto zijn veelal voorzien van het R65 keurmerk. Hierdoor mogen ze worden gebruikt op de openbare weg. Maar let op, niet allemaal voldoen ze hier aan. Deze flitsers 12v zijn wel extra scherp geprijsd en inzetbaar als u ze niet op de openbare weg hoeft te gebruiken.

 

led-waarschuwingslichten-auto

 

Grill flitsers

Bij TRALERT® hebben we een mooie selectie grill flitsers voor in de grill van uw voertuig. Onze led flitsers grill en led grill flitsers oranje zijn multivoltage (12/24v) en dus uitermate geschikt voor montage in de grill van uw bedrijfswagen en hulpverleningsvoertuig. Veel van onze grill fliters hebben EMC-ontstoring en dit zorgt ervoor dat u geen storing op de radio hoort. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de ultra platte slimline led flitsers voor in de grill.

 

led-flitsers-grill

Lampen met flitsfunctie

Wilt u een lamp met flitsfunctie in één oplossing dan kunt u denken aan een werklamp met flitserverstraler of een Led bar met flitsers.

Regelgeving

De Europese richtlijnen rondom het ECE REG 65 benoemd de eisen die gelden voor optische en akoestische signalen voor voertuigen en trailers.

Deze regeling is sinds 1 maart 2014  van kracht voor amberkleurige (oranje-gele) zwaai-, flits-  en knipperlichten.

  • Wegwerkzaamheden incl. sneeuwruimers en bestrooimachines;
  • Hulpverlening, repareren, bergen of wegslepen van voertuigen;
  • Het vervoer van een ondeelbare lading waarvoor een ontheffing is verleend;
  • Het begeleiden van transporten waarvoor een ontheffing is ontleend;
  • Het begeleiden van militaire colonnes;
  • Landbouw, bosbouw, of off-road werkzaamheden die met beperkte snelheid rijden, of door deze voertuigen getrokken aanhangers die incl. lading breder zijn dan 2,60 m.

 

LED flitsers wit

Naast de kleuren blauw en Amber zijn onze LED flitsers ook in het wit verkrijgbaar. De LED flitsers met de kleur wit worden niet zoveel gebruikt in vergelijking met de kleur Amber. Toch kiezen mensen graag voor de kleur wit aangezien dit een heel helder licht geeft.

 

led-flitsers-blauw-amber-wit

 

Nog geen dealer van TRALERT®? Lees de voordelen hieronder

Als dealer krijgt u toegang tot het gehele assortiment, dus ook tot alle waarschuwingslichten. Wij bij TRALERT® beschikken over een technische dienst die u kan assisteren op technisch vlak. Hierdoor kunnen wij u zowel voor als tijdens als na het aankoopproces van technische ondersteuning voorzien. Daarnaast is het ook mogelijk om over een eventueel project te praten op locatie.

Wij van TRALERT® leveren grotendeels uit voorraad. Dit houdt in dat wanneer u vandaag voor 15:00 uur besteld u het product de volgende dag al in handen heeft. Kwaliteit vinden wij ook erg belangrijk. Vandaar dat wij op ons gehele assortiment twee jaar garantie tot levenslange garantie bieden. Daarnaast is het ook mogelijk om gepersonaliseerd marketingmateriaal aan te vragen. Dit kan voor de sociale media maar ook fysiek in de vorm van flyers of folders.

 

Veelgestelde vragen

Waarom LED waarschuwingslichten van TRALERT®?

LED waarschuwingslichten van TRALERT® helpen u in het opvallen tijdens wegwerkzaamheden. Wij streven ernaar om uw voertuigen uit te rusten met krachtige LED oplossingen en zo uw werkterrein optimaal te verlichten. TRALERT® is onderscheidend met een zeer compleet assortiment voertuigverlichting van hoge kwaliteit, een uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning. Kom in contact met onze specialisten en krijg toegang tot het dealerportaal waar u 50+ modellen flitsers kunt vinden.

Hoelang duurt de levering?

Bestellingen die voor 15:00 worden geplaatst worden dezelfde dag nog verstuurd. Wanneer de waarschuwingslichten op voorraad zijn, heeft u ze de volgende dag in huis! TRALERT® staat voor krachtige service, eerlijke prijzen en snelle levering. Ook voor spoed of bulkleveringen kunt u contact opnemen met onze specialisten. Zij zullen ervoor zorgen dat de producten zo snel mogelijk bij u geleverd worden.

Welke modellen LED waarschuwingslichten passen op mijn voertuig?

LED flitsers van TRALERT® kunnen gemonteerd worden op vrijwel alle voertuigen, van auto tot vrachtwagen. Zo is het grootste gedeelte van het assortiment uitgerust met multivoltage. Verschillende modellen zijn bijvoorbeeld te monteren door gebruik te maken van onze montagebeugels. Bij de montagebeugels staat duidelijk aangegeven bij welke flitser die van toepassing is. Dit is gedaan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Hulp nodig of wilt u graag meer informatie dan u kunt vinden. Bel gerust met onze specialisten.

Hoe moet ik mijn LED waarschuwingslichten aansluiten?

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aansluiten van uw LED waarschuwingslichten. Bij al onze LED signaleringslampen zit namelijk een duidelijke omschrijving hoe u ze aan moet sluiten. Door alle stappen nauwkeurig te volgen is het voor iedereen vrij eenvoudig om een flitser van TRALERT® aan te sluiten. Wanneer dit is gelukt kunt u veilig aan het werk op en naast de weg.

Wat moet ik doen als mijn flitser kapot gaat?

Wanneer een LED flitser of signaleringslamp van uw auto of ander voertuig kapot gaat is dit uiteraard heel vervelend. Gelukkig voor u bieden wij van TRALERT® twee jaar tot lifetime garantie op al onze LED signaleringslampen. Natuurlijk geldt dit ook voor al onze andere producten, van werklamp tot zwaailamp u hebt altijd garantie. Een stukje zekerheid bij uw aankoop vinden wij van TRALERT® erg belangrijk. Bij de aankoop hoeft u zich over dus geen zorgen te maken over het feit of u wel of geen garantie heeft.

Checkmark Close Warning Close