List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Canbus oplossingen

  • Geen Can Bus problemen meer
  • Plug-en-play oplossingen
  • Ook geïntegreerd in lampen zelf
  • Tot 5 jaar garantie
1 - 24 van 32 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

canbus-oplossingen

 

Canbus oplossingen

Heeft u problemen met de LED verlichting van uw auto of ander voertuig? Een canbus storing kan bij ieder merk auto voorkomen, van Mercedes tot Volkswagen. Door de technologische ontwikkelingen binnen de automarkt kan het voorkomen dat wanneer u reeds LED verlichting in uw voertuig hebt laten installeren, u te maken krijgt met een foutmelding op de boordcomputer. Doordat een LED lamp minder stroom verbruikt dan een halogeen lamp, geeft de boordcomputer van uw voertuig aan dat de LED lamp defect is. Om te voorkomen dat de boordcomputer een foutmelding geeft is de canbus LED oplossing bedacht. Het canbus systeem zorgt ervoor dat de boordcomputer geen foutmelding/signaal geeft na het aansluiten van uw LED verlichting.

 

Canbus LED systeem voorkomt dat boordcomputer foutmeldingen geeft

Binnen het assortiment van TRALERT® zijn er verschillende oplossingen om de problemen met de LED verlichting van uw auto te verhelpen.

Vermogensweerstand canbus LED oplossing

Er zijn verschillende canbus systemen om het probleem dat de boordcomputer aangeeft te verhelpen. De eerste oplossing is het toepassen van weerstanden om de foutmelding van uw dashboard te verhelpen. In het assortiment van TRALERT® kennen we twee soorten weerstanden, namelijk: vermogensweerstand 12 volt en vermogensweerstand 24 volt. Het aantal volt geeft direct weer voor welk voertuig de weerstanden bedoeld zijn. Zo zijn de 12 volt weerstanden vooral bedoeld voor auto's en kleine aanhangers. Vermogensweerstand 24 volt zijn bedoeld voor grotere voertuigen, als trailers, trucks en vrachtwagens. Wanneer uw dashboard meerdere foutmeldingen geeft, zult u één weerstand nodig hebben per foutmelding om de storing op te lossen.

LED control box

Naast de vermogensweerstand canbus LED oplossing heeft TRALERT® nog een andere oplossing, namelijk de LED control box. De 12 Volt LED Control Box is dé oplossing voor het voorkomen van eventuele foutmeldingen in uw display door de communicatie van LED achterlichten en het canbussysteem van het voertuig. Door de zeer eenvoudige plug & play montage worden kosten uitgespaard voor het monteren van weerstanden. Het voordeel van deze oplossing is dat u maar één control box nodig heeft, ook als uw dashboard meerdere storingen aangeeft. Dat maakt de LED control box een populaire keuze om deze storing te verhelpen. De LED control box wordt voornamelijk voor aanhangwagens gebruikt.

ILS microprocessor canbus LED oplossing

De ILS microprocessor canbus oplossing maakt een aftakking van het bestaande signaal van het voertuig. Vervolgens stuurt de canbus oplossing het signaal zonder foutmeldingen door. Dit zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld een extra knipperlicht op LED basis op uw voertuig kunt monteren.

ZS-Canbus led

De ZS-CANBUS Module voorkomt een foutmelding in het display van uw voertuig. Deze unit moet in het voertuig worden gebouwd. Na inbouw van de module zal er geen foutmelding meer worden weergegeven in het display.

 

Canbus proof lampen

Uiteraard biedt een canbus systeem de oplossing voor problemen met uw verlichting. Maar voorkomen is beter dan genezen, binnen het assortiment van TRALERT® zijn er ook verschillende canbus proof lampen. De canbus oplossingen zijn al in de lamp verwerkt.

Eén van deze lampen is de VC-2721B5CAN. Dit LED achterlicht is bedoeld voor de aanhanger. Deze lamp is dus canbus proof uitgerust, u hoeft dus geen foutmeldingen te verwachten op uw boordcomputer. Verder is deze lamp uitgerust met een handige 5-PIN's connector en is deze voorzien van de standaard hart-op-hartmaat van 152mm.

 

Alle soorten LED verlichting vanuit eigen voorraad leverbaar

Bij TRALERT® leveren wij bijna al onze producten vanuit Didam, zodat u de producten de volgende dag in huis heeft. Als u voor 15.00 uur bestelt, ontvangt u de bestelling de volgende werkdag. Bij bestellingen na 15.00 uur, is de levertijd twee werkdagen.

Lees onze blog als u meer informatie wilt over canbus oplossingen. Wanneer u nog verdere vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Checkmark Close Warning Close