Waar design, prestaties
en lichttechniek
één worden.

OZZ Lights
Design & prestaties

OZZ combineert design, prestaties en geavanceerde verlichtingstechnologie om buitengewone producten te creëren. Het is een collectieve inspanning van vijf bedrijven, gedreven door creativiteit en innovatie. Met een focus op een naadloze mix van esthetiek en functionaliteit, zorgt OZZ voor uitzonderlijke kwaliteit en prestaties in elk product.

TECHNOLOGIE

OZZ maakt gebruik van geavanceerde technologie om geavanceerde verlichtingsoplossingen te creëren die voldoen aan de veranderende behoeften van klanten en zorgen voor optimale prestaties en functionaliteit.

PRESTATIES

OZZ levert LED driving lights die uitblinken in prestaties en klanten een betrouwbare en naadloze verlichtingservaring bieden.

INNOVATIE

OZZ is een collectief merk met een rijk erfgoed in autoverlichting dat innovatie stimuleert door grenzen te verleggen en baanbrekende nieuwe functies voor LED lampen te ontwikkelen.

Bekijk
OZZ LightS Lab

OZZ maakt gebruik van zijn ultramoderne Light Lab om technologische innovatie te stimuleren. Uitgerust met geavanceerde instrumenten, maakt het lab nauwkeurige metingen mogelijk om ervoor te zorgen dat de verlichtingsoplossingen voldoen aan de verwachtingen van de klant. Door middel van uitgebreide tests levert OZZ uitzonderlijke verlichtingsproducten die de industrie standaarden overtreffen.

Bekijk
De unboxing

Bij de unboxing van het OZZ Lights assortiment wordt meteen duidelijk waarom deze verlichtingsproducten zich onderscheiden. Omdat elk product de innovatieve dynamische opstartfunctie demonstreert. Dit is een visueel spektakel dat niet alleen indruk maakt, maar ook de gebruikservaring aanzienlijk verrijkt. Net als in het geavanceerde Light Lab ontwikkeld, belichaamt deze functie OZZ’s streven naar technologische superioriteit en gebruiksgemak. Conclusie: OZZ Lights biedt meer dan alleen goede verlichting.

Video afspelen over OZZ lights unboxing

OZZ
BY TRALERT®

Waar design, prestaties en verlichtingstechnologie één worden. Als u wederverkoper wilt worden, vul dan het formulier in en wij nemen contact met u op.

OZZ BROCHURE

Catalogus | TRALERT® OZZ  verlichting

Vol. 1.1 | 2024-03

OZZ brochure

OZZ VERSTRALERS

Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

OZZ Koplampen

Shopping cart

OZZ LED BARS

Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

OZZ werklampen

Shopping cart
Shopping cart

Waar design, prestaties
en lichttechniek
één worden.

Checkmark Close Warning Close