List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

LED zwaaibalk

eqbt serie
Read More
eqbt serie
Read More
EQPLB serie
12 serie
Read More
12 serie
mlb serie
Read More
MLB serie
13 serie
Read More
13 serie
11 serie
Read More
11 serie
6 serie
Read More
6 serie
60 serie
Read More
60 serie
multiled serie
Read More
Multiled serie
stellar serie
Read More
stellar serie
Previous
Next
1 - 24 van 132 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

Led-zwaaibalk

 

Zwaailampbalk

Bent u op zoek naar een LED zwaailampbalk voor uw bedrijfswagen, vrachtwagen, tractor of graafmachine? Bekijk dan de zwaaibalken van TRALERT®. Na 15 jaar ontwikkeling kent het assortiment LED flitsbalken bij TRALERT® vele designs die universeel passend op uw voertuig.

Zwaaibalk auto

Ontdek de kracht van zichtbaarheid met onze premium zwaaibalk 12v collectie! Speciaal ontworpen voor voertuigen die niet over het hoofd gezien mogen worden, bieden onze zwaaibalken de betrouwbaarheid en het heldere lichtsignaal dat essentieel is in kritieke situaties.

Of u nu op zoek bent naar een opvallende toevoeging voor uw servicevoertuig of een robuuste en duurzame lichtoplossing voor noodgevallen, onze 12v zwaaibalken garanderen optimale zichtbaarheid en veiligheid. Uitgerust met de nieuwste LED-technologie, bieden onze zwaaibalken een ongeëvenaarde lichtintensiteit, terwijl ze toch energiezuinig zijn. Bezoek onze shop en rust uw voertuig uit met de perrfecte verlichting - kies voor de kwaliteit en expertise van TRALERT®!

Zwaailamp balk met permanente dakbevestiging

Een zwaaibalk ook wel flitsbalk, zwaaibalk of zwaailicht balk genoemd, is signalering speciaal voor op het dak van een voertuig. Enerzijds om medeweggebruikers te alarmeren voor een bijzondere situatie en anderzijds de inzittenden/omstanders te beschermen. Bij het alarmeren wordt gebruik gemaakt van amber kleurige zwaailichtbalken die goed opvallen. Dit zichtbaarheidsaspect is voor TRALERT® van essentieel belang. Daarom dat onze zwaailichtbalken ECE-r65 gecertificeerd zijn. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de juiste certificeringen bij het gebruik maken van onze lichtbalken. Naast zichtbaarheid helpt een flitsbalk ook mee in de professionele uitstraling van een voertuig.

Gecertificeerde LED zwaailampbalk, dakset en lichtbalk

Kies voor de hoogste standaarden met onze gecertificeerde LED zwaaibalk, een onmisbaar element in uw complete signaleringsuitrusting. In combinatie met led zwaailampen, front flitsers en grillflitsers worden amber zwaailampbalken ingezet op het dak voor extra opvallendheid.  Onze zwaailamp balk verhoogt de zichtbaarheid op de weg aanzienlijk wanneer gecombineerd met led zwaailampen, front flitsers en grillflitsers. De veelzijdige montageopties maken de zwaaibalk geschikt voor zowel de voor- als achterkant van uw voertuig. TRALERT® zwaailampen balk is flexibel inzetbaar dankzij de verstelbare hoogte en breedte, waardoor deze passend is voor elke auto, bedrijfswagen, vrachtwagen of ander type voertuig. Voor een montageloze oplossing biedt TRALERT® ook de zwaaibalk magneet, perfect voor wie snel een opvallend signaal wil geven zonder permanente bevestiging.

 

gecertificieerde-led-zwaaibalk

 

Mooie gestroomlijnde modellen voor minder windgeruid

Minimaliseer windgeruis met onze slanke LED zwaaibalk. Ouderwetse, grote zwaaibalken kunnen aanzienlijk geluid veroorzaken door windvang. Onze slimline zwaailicht balk, daarentegen, snijdt door de wind met minder oppervlakte, waardoor u waarschuwt met minimale geluidsoverlast. De patronen van onze zwaailicht balk zijn divers en aanpasbaar, zodat u de signalering naar wens kunt instellen. Met een constructie vrij van bewegende delen zijn onze zwaaibalken niet alleen stiller, maar ook bestendiger tegen trillingen. Voor duurzaamheid en betrouwbaarheid in led voertuigverlichting, adviseren wij onze stevig gebouwde LED zwaaibalk magneet.

Voor elke situatie, of u nu behoefte heeft aan een zwaaibalk vrachtwagen, zwaaibalk politie, of een algemene led zwaaibalk, TRALERT® staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid in elk product

 

Zwaailicht balk met verschillende patronen 

De zwaailicht balken die u bij ons in het assortiment vindt zijn uitgerust met de mogelijkheid verschillende patronen te kunnen tonen. Dit houdt u kunt instellen op welke manier u de zwaaibalk wilt doen flitsen / waarschuwen. Doordat er geen bewegende delen meer zijn gewerkt in onze modellen, zijn het gemiddelde aantal patronen die de balken ondersteunen, hoger. Het hebben van geen bewegende delen heeft nog meer voordelen. Een bewegend deel in led voertuigverlichting dat wordt blootgesteld aan veel trillingen kent eerder de kans stuk te gaan. Daarom dat wij adviseren ten alle tijden een zwaailicht balk te nemen, die enkel uit vaste delen bestaat.

 

led-zwaaibalk-patronen

 

Electraquip de krachtig zichtbare LED zwaaibalk van TRALERT®

De Electraquip LED zwaailampbalk serie bestaat uit perfect afgewerkte slimline zwaailampbalken. De zwaailampbalken zijn voorzien van alle benodigde keurmerken vanuit de RDW zoals ECE-R65 en ECE-R10.  Wij onderscheiden in ons assortiment slimline flitsbalken, traditioneel uitziende zwaailicht balken en mini flitsbalken. Deze worden allen met de oranje (amberkleurige) LED's geleverd. Mocht het zijn dat u speciale lampen wilt toevoegen aan uw zwaailicht balk. Dan kunt u kijken naar de eqlb serie. Deze kent compartimenten om voor u lichten als: markeringslichten of flitsers extra toe te voegen.

Een volledig flitsende LED zwaailicht balk of enkel de uiteindes flitsend?

U bent opzoek naar een LED flitsbalk, het liefst met klein oppervlakte maar wilt enkel de uiteindes van balk laten flitsen. Het kan iets van style zijn, maar we begrijpen dat veel bedrijven kiezen om hun bedrijfswagens uit te rusten met specifiek dit soort LED balken. Om deze reden, kunt u bij ons ook slimline LED zwaailicht balken vinden waarvan enkel de LED's in de uiteindes zijn verwerkt. Is dit niet helemaal wat u zoekt, kijk dan naar onze balken uitgerust met LED's over de gehele balk.

Dag- en nachtstand, waterproof en montage

Onze zwaailampbalken zijn vanaf grootte 621mm voorzien van dag- en nachtstand. De zwaailampbalken zijn allen waterproof (IP67) gecertificeerd en gebouwd op een sterke aluminium basis. De montagevoeten zijn vrij instelbaar en kunnen traploos verschoven worden in de sleuven aan de onderzijde van de LED flitsbalk, op deze manier kan u te alle tijde een stabiel en veilige zwaailampbalk monteren.

Merkt u het hebben van een LED zwaailampbalken tijdens het rijden?

Bij de meeste auto's of trucks merkt u niks van het hebben van een zwaailampbalk. Echter is het een gegeven dat het voertuig meer luchtweerstand geniet. Dit betekend dat bij het accelereren er een kleine vertraging kan worden verwacht. Naast een kleine vertraging is een voertuig ook hoger. Let goed op bij het uitkiezen van de juiste zwaailampbalk. Gebruik de TRALERT® lamp vergelijker voor een snel overzicht tussen zwaailampbalken. Mocht u niet uitkomen met de nieuwe hoogte van uw voertuig, bekijk dan onze hoekflitsers.

Kunnen wij u als LED specialist helpen bij het kiezen van de juiste LED voertuigverlichting?

Het TRALERT® LED specialisten team staat voor uw klaar voor alle vragen rondom signalering. U kunt bij ons terecht over gerichte vragen rondom zwaailampen, LED flitsers en uiteraard LED zwaailampbalken. Met de uitgebreide product kennis en persoonlijk contact bent u er van verzekerd de juiste zwaailampbalken te installeren op uw floot voertuigen.  

Checkmark Close Warning Close