Zakelijke account aanvragen

Vraag uw zakelijke account aan via de onderstaande knop.

Al een TRALERT®
zakelijk account?

Log dan in op ons Dealerportaal via de onderstaande knop.

Mijn zakelijk TRALERT® account aanvragen

Better light, work safer

Als partner van TRALERT® geniet u van vele voordelen. Zo heeft u na aanmelding direct de beschikking over een zeer compleet assortiment aan hoge kwaliteit LED voertuigverlichting tegen scherpe prijzen. Daarnaast staat u er bij de verkoop van de voertuigverlichting niet alleen voor. Als dealer van TRALERT® ondersteunen wij u bij de online marketing én verkoopactiviteiten.

Voor eventuele technische vragen kunt u terecht bij onze technische deskundigen. Zij staan vijf dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Van TRALERT® kunt u een snelle levertijd verwachten. Zo hanteren wij de regel: “vandaag besteld is morgen monteren.”

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen voordat u zich aanmeldt? Neem gerust contact op met onze technische deskundigen of uitgebreide verkoopafdeling. Bel +31 (0)316 – 372 346 of mail info@tralert.nl.

Maatwerk opdrachten met onze partners

Opdrachten die net om dat beetje extra vragen. We denken graag mee bij ieder verlichtingsvraagstuk. Bekijk hier wat we al eerder gedaan hebben.

Waarom kiezen voor TRALERT?

Door onze specialisatie en focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in ons vakgebied.

Wij streven elke dag naar:

Elke dag opnieuw de ideale leverancier willen zijn voor jouw onderneming. We proberen ons te onderscheiden door een zeer compleet assortiment te leveren in combinatie met uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning.

Al sinds de oprichting focust TRALERT® zich op uitsluitend LED voertuigverlichting. Door deze specialisatie is TRALERT® de one-stop-shop voor alle LED voertuigverlichting. Het assortiment bestaat uit meer dan 1500 producten van eigen merk en gerenommeerde internationale merken. Van LED achterlichten tot LED zwaailampen en van LED werklampen tot reflectoren. Hierdoor vind je bij TRALERT® gegarandeerd de juiste verlichting passend bij jouw voertuig.

Bij TRALERT® ben je zeker van kwaliteitsproducten. Alle 1500+ producten uit het assortiment voldoend aan de strengste kwaliteitseisen. Met meer dan 15 jaar ervaring is TRALERT® de expert op het gebied van LED voertuigverlichting, waar jij op kunt vertrouwen. Zo hoef jij nergens meer naar om te kijken en kun je veilig aan het werk.

Bij TRALERT® weet je waar je aan toe bent en ben je zeker van een tijdige levering. Het gehele assortiment is uit voorraad leverbaar vanuit ons eigen magazijn in Didam. Binnen één werkdag geleverd op een zelf gekozen moment. Grote of kleine orders, de verlichting arriveert op het moment dat jij deze nodig hebt. Zo hoef je geen eigen voorraad aan te houden, wel zo makkelijk.

Bij TRALERT® ben je geen nummer, maar kiezen we voor een persoonlijke en transparante benadering. De lijntjes zijn kort en samen kijken we naar de verlichtingsoplossingen die past bij jouw situatie. Zo kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen en service verlenen.

Bij TRALERT® hebben we een eigen technische dienst. Kom je er niet uit of heb je een oplossing op locatie nodig? Wij helpen je.

TRALERT® denkt mee met de klant en gaat daarin verder dan enkel een advies. Zo is er bij TRALERT® maatwerk mogelijk. Denk aan productmodificaties met passende aansluitingen, of het verwerken van jouw logo in een werklamp.

Bij TRALERT® staan we voor kwaliteit en staan we achter de producten die we aanbieden. Dit vertaalt zich door in een standaard garantietermijn van twee jaar, oplopend tot levenslang. Helemaal gratis. Gaat er toch iets mis? Dan krijg je gewoon een nieuw product of geld terug.

LED voertuigverlichting van TRALERT

Met onze partners streven wij naar het leveren van maatwerk oplossingen om u optimaal te voorzien van kwalitatief hoogwaardige LED verlichting.

Martin Nuwenhof

Algemeen directeur

Samenwerkingen waar we trots op zijn:

01.

KENNISDELING EN SAMENINNOVEREN

Samen met onze partners LED Autolamps, ElectraQuip, Fristom en R&D Sicurezza zijn wij druk bezig om de LED verlichtingslampen te voorzien van de nieuwste LED technologieën.

02.

ONDERSTEUNING VAN TECHNISCHE AFDELING

Wanneer u actief dealer bent van TRALERT® heeft u beschikking tot onze technische afdeling. Ons team is voor u bereikbaar als u vragen heeft over het assortiment, het actieve dealer- netwerk of algemene supportvragen.

03.

MARKETING
ONDERSTEUNING

Onze actieve dealers worden voorzien van promotiemateriaal over het assortiment TRALERT® LED verlichting. Onder het promotiemateriaal vallen materialen als Social Media posts , brochures en een productcatalogus.

04.

MEER INFORMATIE OVER
HET DEALERNETWERK?

Neem gerust contact op met onze technische deskundigen of uitgebreide verkoopafdeling. Bel +31 (0)316 – 372 346 of mail info@tralert.nl.