Technische
Ondersteuning

Persoonlijke, technische ondersteuning. Dat kun je verwachten van TRALERT®. Wij hebben de meest voorkomende vragen voor jou opgesteld. Wordt jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact op met ons.

Levering

Indien jouw bestelde producten uit voorraad geleverd worden en je deze voor 15:00 bij ons hebt besteld, kun je de verlichting de volgende dag verwachten. 

TRALERT® verlichting wordt betrouwbaar en accurraat verzonden met DHL Parcel.
In dit geval dienen de producten uit submagazijnen van TRALERT® te worden verzonden. De gemiddelde levertijd hiervan is 5-10 dagen. Indien dit anders is, word je hier tijdig over geïnformeerd.
Indien je een bulk order hebt besteld van producten die op voorraad zijn, leveren wij deze de volgende dag. Indien de order niet compleet bij jou kan worden aangeleverd de volgende dag, verzenden wij dit in een deellevering of in overleg op een later tijdstip.
Een maatwerkopdracht kent diverse levertijden. Simpele aanpassingen zoals kabellengtes en connectoren vervaardigd onze technische dienst in onze technische ruimte. Mocht jouw maatwerk meer aanpassingen behoeven, dan dienen wij dit tijdens productie in te plannen. Hiervoor adviseren wij contact op te nemen met de TRALERT® productspecialisten.

Aansluiten van verlichting

Het aansluitschema van jouw aangekochte verlichting is altijd in de verpakking bijgevoegd. Hier vind je terug hoe je de verlichting aansluit.
Indien je het aansluitschema bent verloren, kun je hier alle aansluitschema’s vinden. Mocht je hier alsnog niet vinden wat je zoekt, neem dan contact op met onze technische afdeling.

STORINGEN

Als jouw lamp knippert kan dit verschillende oorzaken hebben. Vaak komt een onstabiel lichtsignaal door onjuiste aansluiting, onjuiste voltage of Can-Bus.
Dat de LED’s in jouw lamp niet allen branden, kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan de lamp mogelijk niet juist aangesloten zijn of signaleert jouw voertuig de verlichting onjuist.

GARANTIE

De garantie op de verlichting van TRALERT® is verschillend en kun je vinden op de verpakking of productpagina. Fristom verlichting bevat 2 jaar garantie. LED Autolamps bevat 3-5 jaar garantie. TRALERT® verlichting bevat gemiddeld 3 jaar.
Indien jouw lamp niet naar behoren werkt, zoeken wij graag met jou uit wat hier de oorzaak van is. In het geval dat het een technisch defect betreft met betrekking tot interne componenten en jouw lamp valt binnen het garantietermijn, dan wisselen wij hem graag om voor een werkend exemplaar. Indien de lamp het heeft begeven door een foute aansluiting, valt dit niet binnen de garantie.

Je retourneert een product door het product terug te sturen en het retourformulier toe te voegen.

Kennisbank over
LED verlichting

Als Europees importeur van uitsluitend LED voertuigverlichting, is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment voertuigverlichting van hoge kwaliteit.

Checkmark Close Warning Close