List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Achteruitrijlicht

  • Vandaag besteld, morgen opbouwen
  • Officieel gecertificeerde LED lampen
  • Single functie en multi functie
  • modellen met 5 jaar garantie
1 - 24 van 63 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

led-achteruitrijlichten

 

LED achteruitrijverlichting, kies de juiste LED achteruitrijlamp bij TRALERT®

Een achteruitrijlicht is een essentieel onderdeel voor uw voertuig op de openbare weg. Deze speciale achterlichten zijn een niet te missen ondersteuningslicht voor uw voertuig. Dit licht zorgt ervoor dat andere weggebruikers erop attendeert worden dat u naar achter rijdt of gaat rijden. Het gevolg hiervan is dat er een veiligere situatie ontstaat. Het TRALERT® programma achteruitrijlicht led voor trailers, vrachtwagens en bedrijfswagens is geschikt en technisch hoogwaardig. Om deze reden kiezen gebruikers voor de kwalitatief hoogwaardige achteruitrijverlichting van TRALERT®. Voor alle vragen omtrent uw achteruitrijlichten led of om het aansluiten van deze extra verlichting, kunt u altijd onze specialisten benaderen. Zij staan in voor een hoge klanttevredenheid en de beste LED verlichting op uw voertuig.

Hoeveel achteruitrijlampen zijn er verplicht op uw voertuig?

Als uw auto is geleverd na 31 december 1997, is het verplicht om minimaal één achteruitrijlicht te hebben. Meerdere lichten op uw voertuig is ook toegestaan. Deze regel zijn tevens in geheel Europa van toepassing. Bij vrachtwagens en aanhangers zit dit anders. Per 1 januari 2013 moeten alle vrachtauto's en aanhangwagens die langer dan zes meter zijn, 2 achteruitrijlichten hebben. 

1  LED achteruitrijlicht of meer, bij TRALERT® kunt u een passende achteruitrijlamp vinden.

LED achteruitrijlicht van TRALERT® is toegankelijk voor al uw voertuigen. Zo komen de lampen met verschillende connectoren. Een voorbeeld hiervan is de bekende 7 polige stekker. Een achteruitrijlicht dat verwerkt is in een combinatie achterlicht, zal voorzien moeten zijn van deze connector. Gezien de vele andere functies die moeten worden aangestuurd. Mocht uw achteruitrijlicht om een of andere reden niet werken, bekijk dan goed of u uw 7 polig achteruitrijlicht juist heeft bevestigd met uw auto.

LED achteruitrijlicht op uw aanhanger

Vanaf juli 2011 schrijft de wet voor dat alle nieuwe trailers die moeten worden geregistreerd, worden uitgerust met achteruitrijlichten. Sommige aanhangers zijn niet voorzien van een achteruitrijlicht. Een oplossing hiervoor zijn losse werklampen op uw aanhangwagen. Deze geven wit licht en gaan aan wanneer u naar achter gaat rijden of aan het rijden bent. Deze lichten mogen altijd gebruikt worden, zolang u deze apart in en uit geschakeld kan worden met een aparte schakelaar. Daarnaast kunt u het achteruitrijlicht in combinatie monteren met de andere verplichte lampen. De V10C5-512 is hier een goed voorbeeld van. Het achteruitrijlicht, remlicht, knipperlicht en achterlicht zitten hier in een lamp. Deze lamp is ook voorzien van alle benodigde E-markeringen, CE-marketingen en EMC-ontstoord en past perfect bij uw voertuig. 

Is de kleur wit verplicht bij een achteruitrijlicht?

De achteruitrijlichten worden vaak herkend door het witte licht dat ze geven. Echter, mogen deze lampen, net als dimlicht, stadslicht en groot licht, ook geel uitstralen.

Een achteruitrijlamp voor zowel 12v als 24v. 

Het is niet standaard dat er een uiteruitrijlamp is opgenomen in uw achterlicht. In dit geval is een losse, LED achteruitrijlicht een oplossing om dit op te lossen. Onze verlichting is voornamelijk multivoltage uitgerust. Daarom kunt u deze achteruitrijverlichting voor zowel 12v voertuigen als 24v voertuigen inzetten. Uiteraard zijn onze achteruitrijlichten voorzien van een officieel E keurmerk en CE keurmerk.

Onzeker of een LED achteruitrijlamp op uw voertuig past?

Tralert® is al meer dan 15 jaar uw voertuig verlichting specialist. Sinds de oprichting in 2005 heeft het bedrijf haar LED achteruitrijlicht steeds verder doorontwikkeld. Ons team aan technische deskundigen is voortdurend bezig met het testen en ontwikkelen van de beste LED achterlichten. Als Europees importeur van uitsluitend LED verlichting is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment van hoge kwaliteit. Daarnaast staan wij voor uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning voor uw verlichting.

 

Veelgestelde vragen

LED achteruitrijlicht, hoe lang duurt is de levering?

95% van het gehele assortiment is uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij bij bestelling voor 15:00 u de led achteruitrijlicht de volgende dag bij u leveren!

Welke LED achteruitrijlamp is geschikt voor mijn voertuig?

Om te bepalen welk led achteruitrijlicht het beste bij uw voertuig past, is het van belang te bepalen aan welke aansluiting en voltage het LED achterlicht moet voldoen.

Hoeveel jaar garantie zit er op TRALERT® achteruitrijlichten?

Standaard biedt TRALERT® u 2 jaar garantie, deze garantie kan oplopen tot 5 jaar en lifetime garantie.

Checkmark Close Warning Close