List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Klein formaat werklamp

  • Klein formaat werklampen
  • Verschillende vormen
  • Kies jouw gewenste kabellengte
  • Tot 5 jaar garantie

1 - 14 van 14 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

klein-formaat-led-werklampen

 

In het assortiment van TRALERT® kennen we verschillende soorten LED werklampen. Zo zijn er werklampen van verschillende vormen, maten en groottes. Ook wanneer u op zoek bent naar een kleine LED werklamp voldoet het assortiment van TRALERT® aan uw verwachtingen. Bij TRALERT® hebben we namelijk een uitgebreid product assortiment aan mini LED werklampen.

Kleine LED werklamp

De kleine LED werklamp heeft zijn naam uiteraard te danken aan zijn formaat. Zoals u weet is niet elk voertuig hetzelfde. In sommige gevallen kan een kleine werklamp beter van pas komen. Hiervoor zijn een aantal redenen te bedenken, namelijk: functionaliteit, uiterlijk en veiligheid. Bij het kiezen van de juiste LED verlichting voor uw voertuig is het goed om deze drie onderwerpen in overweging te nemen.

Mini LED werklamp

Een andere benaming voor de kleine LED werklamp is de mini LED werklamp. Ondanks dat deze LED lamp een andere benaming heeft, wordt hiermee hetzelfde bedoelt. Mocht hier twijfel over ontstaan, dan raden wij u aan om even naar de afmetingen van de LED verlichting te kijken op de specifieke productpagina's. Op deze pagina's worden de afmetingen en het gewicht per LED werklamp weergegeven.

Sluit aan bij het dealernetwerk van TRALERT®

Bent u van plan reseller te worden van onze producten? Vraag eens naar de mogelijkheden. Al sinds onze oprichting onderhouden wij een goede en actieve relatie met onze dealers. Daarnaast geniet een dealer van verschillende voordelen. Zo heeft u als dealer ten alle tijden toegang tot het nieuwste assortiment aan LED werklampen. Samen met sterke internationale partners als Frisdom, LED Autolamps, ElectraQuip en R&D Sizurezza bieden wij een one-stop verlichtingspartner voor al uw voertuigen. Binnen TRALERT® streven wij naar lange termijn relaties en werken wij met een uitgebreid dealerkanaal. Benieuwd naar de mogelijkheden als dealer? Neem dan contact met ons op.

Checkmark Close Warning Close