List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Rond achterlicht

1 - 24 van 79 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

Ronde achterlichten

LED achterlichten zijn uitgevoerd in allerlei soorten, maten met meerdere functies. Hierin biedt Tralert® een breed assortiment rond achterlichten. Dit is belangrijk zodat er altijd een oplossing is in lijn met uw wensen en behoeften. Ronde achterlichten worden veel gebruikt op aanhangers, trailers en trucks en zijn hiermee te gebruiken in veel situaties. De verschillende aansluitmogelijkheden bieden u opties voor een passende montage. Komt u er zelf niet uit? Wij helpen u graag!

Ronde achterlichten met dynamisch knipperlicht

Door het brede aanbod van achterlichten met een ronde vorm zijn deze ook te verkrijgen met een ingebouwd dynamisch knipperlicht. Dit geeft een scrollend effect bij aanduiding van het knipperlicht. Daarnaast is het ook mogelijk op bestaande verlichting dit scrollende effect terug te laten komen met de Tralert® dynamic indicator module. Deze module laten de achterlichten achtereenvolgend knipperen wat het dynamisch maakt.

Ronde achterlichten met neon look

Neon achterlichten zien we steeds meer terugkomen in ronde, vierkante en rechthoekige vormen. De LED neon achterlichten geven een egaal lichtbeeld vergeleken met andere achterlichten. De LED's zijn hierbij niet te zien wat zorgt voor een egale strook verlichting. Dit draagt bij aan de zichtbaarheid. Daarnaast geeft dit type achterlicht ook een zeer moderne look ten opzichte van conventionele verlichting.

Waarom LED verlichting?

LED verlichting vraagt veel minder energie om zijn werk te doen dan conventionele verlichting. Doordat er duurzamer met de energie kan worden omgedaan vertaald zich dit in de levensduur van het product. Daarnaast geeft LED verlichting een moderne look wat bijdraagt aan het aanzien van uw voertuig, truck of trailer.

12/24 voltage, ronde achterlichten voor ieder voertuig

Tralert® bied ronde achterlichten in zowel 12 voltage als 24 voltage. Hierdoor is er vrijwel altijd een oplossing passend op uw voertuig, trailer of aanhanger. Daarbij uitgevoerd met verschillende functies en aansluitingen. Komt u er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Rechter of linker achterlicht

Let bij bestelling van uw achterlichten er goed op dat u zowel een linker als rechter achterlicht besteld. Bij sommige type verlichting is er geen verschil en maakt het niet uit aan welke kant u de verlichting plaatst. Sommige type ronde achterlichten hebben bijvoorbeeld een dynamisch knipperlicht die als het ware naar buiten knippert. Bij dit type verlichting is het goed op te letten dat u zowel links als rechts gebruikt.

Meerdere ronde achterlichten monteren

Het is ook mogelijk meerdere ronde achterlichten te monteren. Op trailers of aanhangers wordt dit bijvoorbeeld veel gedaan. Dit geeft een moderne look en draagt bij aan de zichtbaarheid. De hamburger lamp is een mooi voorbeeld die veel op trailers worden gebruikt. Hierbij worden aan zowel linker als rechter zijde meerdere ronde achterlichten gemonteerd. Aanvullend is het ook mogelijk deze achterlichten aan elkaar te koppelen met een Tralert® dynamic indicator module. Dit zorgt voor een dynamisch knipperlicht effect. In veel gevallen zelfs toepasbaar op uw bestaande verlichting.

Afmetingen van ronde achterlichten

De ronde achterlichten van Tralert® zijn in verschillende maten te verkrijgen. Hierin zijn een drietal punten erg belangrijk, namelijk:

  • De diameter
  • Hart op hart maat
  • Dikte van de lamp

De diameter is de volledige breedte maat het ronde achterlicht. Doorgaans zit deze op 140mm. Hart op hart maat ook wel boutafstand genoemd, is de maat tussen de twee montage bouten. En als laatste de dikte van de lamp. Hierin is wederom veel keuze.

 

Naast ronde achterlichten hebben we een totaal aanbod aan LED achterlichten

 

De kwaliteit van de achterlichten en IP Rating

In hoeverre type verlichting bestand is tegen invloeden van buitenaf wordt aangeduid met IP waarden. Deze klasse bestaat uit een tweetal cijfers. Het eerste cijfer zegt iets over de bestandheid van vaste stoffen zoals stof. Het tweede cijfer zegt iets over de bestandheid tegen vloeistoffen van buitenaf zoals regen, sneeuw of hagel. De IP waarde van de ronde achterlichten van Tralert® begint bij IP68. Dit betekent dat deze achterlichten volledig waterdicht en stofvrij zijn.

Veel gestelde vragen.

Hoe lang duurt de levering van een ronde LED achterlicht?

95% van het gehele assortiment is uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij de producten bij bestelling voor 15:00 de volgende dag leveren!

Welke functies zitten er op de LED achterlichten?

Functies die een achterlicht kan bevatten: achteruitrij-, rem-, (dynamisch)knipper- en mistlicht.

Welk achterlicht is geschikt voor mijn voertuig/aanhangwagen?

Om te bepalen welk achterlicht het beste past bij u en uw voertuig is het van belang te bepalen aan welke aansluiting en voltage het LED achterlicht moet voldoen. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op!

 

Checkmark Close Warning Close