List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Witte reflector

1 - 8 van 8 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart

witte-reflectoren

 

Witte reflectoren

Reflectoren zorgen ervoor dat u beter zichtbaar bent voor medeweggebruikers. Een reflector zelf geeft geen licht maar het weerkaatst het wel. Door de weerkaatsing van het licht is de reflector goed zichtbaar. Er zijn verschillende kleuren en vormen. Zo heb je witte reflectoren, maar ook rode en oranje. De reflectoren kunnen rond maar ook rechthoekig zijn. Elke soort reflector heeft andere regels en eisen. Een reflector die rond is en wit mag niet op dezelfde plek als een rechthoekige rode reflector. Op een aanhanger zijn witte reflectoren verplicht, ze zijn erg belangrijk als u de weg op gaat. De witte reflectoren kom je vaak tegen aan de linkerkant van de weg. Deze retroreflectoren zitten namelijk op de bermpaaltjes aan de linkerkant. 

Waarom moet ik reflectoren hebben?

Reflectoren dragen enorm bij aan de verkeersveiligheid. Door gebruik te maken van reflectoren bent u beter zichtbaar voor uw medeweggebruikers. Daarnaast heeft ieder voertuig regels en wetten als het gaat om retroreflectoren. Het is dus erg belangrijk dat uw voertuig voorzien is van reflectoren.

Is een retroreflector hetzelfde als een normale reflector?

Een retroreflector is een soort reflector, een retroreflector wordt altijd in het verkeer gebruikt omdat deze het licht dezelfde kant op kaatst. Wanneer een automobilist in één van uw witte reflectoren schijnt van uw voertuig of aanhanger wordt het licht dezelfde kant op terug gestuurd. U bent op dat moment goed zichtbaar voor de automobilist.

Verschillende vormen witte reflectoren van TRALERT®

TRALERT® heeft twee vormen als het gaat over witte reflectoren. Je hebt een reflector in het wit die rond is en een reflector in het wit die rechthoekig is. Dit zijn de twee meest voorkomende vormen wanneer er gekeken wordt naar de witte reflectoren.

 

vormen-witte-reflectoren

 

Manieren om witte reflectoren te bevestigen op uw voertuig of aanhanger

Er zijn twee manieren om een witte reflector te bevestigen. Dit geldt zowel voor de ronde als de rechthoekige reflector. De eerste optie is doormiddel van een plakstrip. De 3m-plakstrip gebruikt u om de reflector letterlijk op het voertuig te plakken. De andere mogelijkheid die u heeft is door gebruik te maken van schroeven. De schroefmontage is zo gemaakt dat de reflector makkelijk te bevestigen is aan uw voertuig.

Waar moeten de witte reflectoren op een voertuig?

Witte reflectoren mogen niet zomaar op iedere plek op een voertuig. Witte retroreflectoren zijn speciaal bedoeld voor de voorzijde van een voertuig. Deze reflectoren mogen niet gebruikt worden aan de achterzijde aangezien dit gevaarlijke situaties als gevolg kan hebben.

Witte reflectoren kopen

Als u witte retroreflectoren wilt kopen bent u bij TRALERT® aan het juiste adres. TRALERT® is al jaren specialist in LED voertuigverlichting. De laatste jaren is het assortiment flink uitgebreid, dit maakt het ook mogelijk om reflectoren bij TRALERT® te bestellen. Wanneer u nog vragen heeft over één van onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wanneer kan ik mijn reflectoren verwachten?

De meeste producten liggen bij TRALERT® op voorraad. het voordeel hiervan is dat wanneer u voor 15:00 uur besteld het product dezelfde dag nog verzonden wordt. De kans is dus groot dat u de volgende dag uw reflector al in huis heeft.

Nog geen dealer van TRALERT®? Bekijk de voordelen

Als u nog geen dealer bent van TRALERT® loopt u veel voordelen mis. U krijgt niet alleen toegang tot het gehele assortiment maar u kunt ook hulp krijgen van onze technische dienst. De technische dienst van TRALERT® kan u helpen zowel voor als tijdens als na de aankoop. Daarnaast kunt u ook gepersonaliseerde marketing materialen aanvragen.

Naast de witte reflectoren heeft TRALERT® ook nog andere reflectoren in het assortiment.

Checkmark Close Warning Close