TRALERT® PRESENTEERT

YPSILON

Met amber / wit dagrijverlichting en geïntegreerde flitsfunctie.

IN
HET
KORT

De Ypsilon serie zijn top of the line verstralers. Voorzien van de beste optics, flitsers, twee kleuren dagrijverlichting en hoogwaardige Osram LED’s met een maximale lichtopbrengst van 8000 lumen. Ontdek de Ypsilon 9LED en Ypsilon 12LED.

TRALERT®
YPSILON SERIES 9 LED

De met 7800 lumen uitgeruste verstraler met geïntegreerde R65 amber flitsers heeft twee kleuren dagrijverlichting.

Ypsilon-9LED

TRALERT®
YPSILON SERIES 12 LED

Deze verstraler is uitgerust met 8000 lumen, geïntegreerde R65 amber flitsers en twee kleuren dagrijverlichting.

3 meter aansluitkabel met 6PIN Deutsch Connector
CE, R10, R148, R149, IP68 gecertificeerd
4 instelbare flitspatronen

YPSILON
SPECIFICATIES

9-36v piekspanning beveiliging
Robuuste verstralers
3 jaar garantie

Warmte management

De Ypsilon series zijn uitgerust met ETM, dit thermisch management systeem reguleert de interne warmte ontwikkeling. Het systeem draagt bij aan de lange levensduur van deze LED verstralers.

Y Design

Deze multifunctionele verstralers zijn voorzien van amber- / witte dagrijverlichting in combinatie met heldere amber flitsfunctie welke zorgt voor extra zichtbaarheid en veiligheid

Gecoate behuizing

Deze Ypsilon LED verstralers zijn voorzien van een gecoate aluminium behuizing welke een vergelijkbare bescherming heeft als autolak. Hierdoor wordt oxidatie voorkomen.

FLITSPATRONEN

De Ypsilon serie is uitgevoerd met vier verschillende instelbare flitspatronen, waarmee je het uiterlijk van jouw voertuig aan kunt passen.

AANSLUITING

Alle verstralers uit de Ypsilon serie zijn standaard geleverd met een 3m aansluitkabel en 6-PIN's Deutsch-connector voor een eenvoudige installatie. Bovendien is de Ypsilon serie R10, R148, R149 & IP68 gecertificeerd.

GEAVANCEERDE
FLITSERS

Naast de twee kleuren dagrijverlichting zijn er vier amber flitspatronen te selecteren. Kies één van jouw gewenste patronen om anderen mee te waarschuwen.

HOGE
LICHTOPBRENGST

De WD-12078 levert met de 9 LEDs een lichtopbrengst van maar liefst 7.800 lumen en is perfect om elk gebied mee te verlichten. De WD-12080 doet daar nog een schepje bovenop en weet door middel van de 3 extra LEDs 8.000 lumen aan lichtopbrengst te leveren.

OOK INTERESSANT:
OZZ verstralers

Onlangs is er een nieuwe verstraler voor de OZZ serie van TRALERT® geïntroduceerd. Bekijk hier alle informatie over de nieuwste toevoeging aan de OZZ serie.

Checkmark Close Warning Close