List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Graafmachine verlichting

1 - 24 van 1166 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

graafmachine-verlichting


Graafmachine verlichting

Bij het uitvoeren van werkzaamheden met een graafmachine kan het voorkomen dat er voor zonsopgang of na zonsondergang gewerkt moet worden. Om tijdens de donkere dagen toch werkzaamheden uit te kunnen voeren is LED verlichting voor uw voertuig van groot belang. TRALERT® is al meer dan 15 jaar uw specialist in LED verlichting. Door LED verlichting kunnen werkzaamheden langer uitgevoerd worden. Hierdoor zullen de LED lampen zichzelf in mum van tijd terugverdienen. Een graafmachine is niet compleet zonder een goede set LED verlichting. De meest essentiële lamp op een graafmachine is de LED werklamp. De werklampen van TRALERT® beschikken over veel voordelen. Zo beschikken de producten over een sterke behuizing en zijn de LED graafmachine verlichting gemaakt van hoogwaardige componenten.

Werk verzetten tijdens de donkere dagen

In de donkere tijden van het jaar is het 's ochtends en 's avonds donker buiten. Dat betekent dat we vaak starten met de werkzaamheden wanneer er nog geen daglicht aanwezig is. Dat brengt risico's met zich mee. Het is daarom van groot belang dat de voertuigen van ondere andere led trekker en graafmachine lampen voorzien zijn. De LED verlichting graafmachine lampen van TRALERT® dragen bij aan de zichtbaarheid in de donkere dagen. Daarnaast dragen de lampen bij aan de veiligheid van het wegverkeer.

TRALERT®, de specialist in LED verlichting

Al sinds haar oprichting is TRALERT® specialist op het gebied van LED verlichting en led lampen voor trekker(s). Door onze specialisme en focus de afgelopen jaren zijn we op de hoogte gebleven van de nieuwste ontwikkelingen als het gaat om LED verlichting. Met het TRALERT® assortiment koopt u bewezen kwaliteit. De producten voldoen aan de geldende normeringen zoals Europese homologatie (E-normeringen), IP56 t/m IP68 classificatie, EMC ontstoring, ECE-R10, ECE-R23, EN12352 en EN50293. Daarnaast beschikt TRALERT® over een technische afdeling die u kan helpen bij uw keuze voor de juiste LED verlichting graafmachine. Op verzoek is het ook mogelijk om maatwerk oplossingen te ontwikkelen en aan te bieden. Met onze LED verlichting dragen wij bij aan een beter zichtbaar wegverkeer en de veiligheid van verkeersdeelnemers.


led-verlichting-graafmachine


VEELGESTELDE VRAGEN OVER LED VERLICHTING VOOR GRAAFMACHINE
Net zoals bij alle soorten LED verlichting zijn er bepaalde vragen die vaak bij de keuze van LED verlichting voor graafmachines terugkomen.

WAAROM KIEZEN VOOR LED VERLICHTING VAN TRALERT?
TRALERT® is de specialist als het gaat om LED voertuigverlichting. Door onze sterke focus op LED verlichting hebben wij voor elk vraagstuk de oplossing. Onze product specialisten ondersteunen u graag bij het kiezen van de juiste LED verlichting.

HOE LANG DUURT EEN LEVERING VAN LED VERLICHTING?
95% van de bestellingen worden dezelfde dag nog verstuurd. Wanneer de LED verlichting op voorraad is, heeft u de producten de volgende dag in huis.

WELKE PROFESSIONELE LED VERLICHTING IS GESCHIKT VOOR MIJN VOERTUIG?
LED verlichting van TRALERT®️ kan gemonteerd worden op vrijwel alle graafmachines. Zo is het grootste gedeelte van het assortiment uitgerust met 9-36v Multi voltage. Verder zijn de werklampen van TRALERT®️ voorzien van veelgebruikte connectoren.

 

Checkmark Close Warning Close