List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

LED strip achterlicht

  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Officieel gecertificeerde strip LED lampen
  • Perfect voor trailer bovenzijde
  • Ook met dynamisch knipperlicht
1 - 24 van 43 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

LED strip

De ruimte om achterlichten te kunnen plaatsen is soms erg beperkt. Bij een gesloten bakwagen met laadklep ontstaat er bij gesloten laadklep bovenin de behoefte om nog een rem, achterlichten en knipperlicht te plaatsen, maar de ruimte is zeer beperkt. Als de ruimte beperkt is dan bieden onze LED strips lampen en achterlichten uitkomst door hun compacte afmeting en hoeveelheid aan functies. We kunnen zelfs super compacte dynamische knipperlicht strips leveren!

 

led-strips

 

Bij oprij wagens treed er eenzelfde probleem op omdat de oprijplaten en oprij hoogte zorgen voor een beperkte afmeting voor de achterlichten. Ook in deze situatie bieden onze lampen een uitkomst door de compactheid van de verlichting.

Het assortiment LED strips en haar functies?

De volgende functies zijn los verkrijgbaar:

  • Knipperlicht
  • Dynamisch knipperlicht
  • Achteruitrijlicht

 

De volgende combinatielampen zijn beschikbaar:

  • Rem en achterlicht
  • Remlicht, achterlicht en knipperlicht in een.

 

Het oog wilt ook wat, hierin zijn bepaalde series met een heldere lens verkrijgbaar en andere met een gekleurde lens (kleur van de overeenkomstige functie).

De VDK-130 komt uit de VC-100 serie. Het is met deze serie mogelijk om drie lampen te monteren die in uitgeschakelde toestand dezelfde look hebben, dit is mogelijk dankzij de blanke lens en het feit dat deze slimline achterlichten beschikbaar zijn in diverse uitvoeringen zoals een rem-/achter combinatie en een gecombineerd mist-/achteruitrijlicht.

 

led-strip-1

 

Alle LED strips in het Tralert® assortiment voldoen aan de wettelijke eisen. Hierdoor kunt u zonder zorgen en met goede zichtbaarheid deelnemen aan het verkeer. De certificaten van elk type verlichting zijn opvraagbaar. De LED striplampen zijn oerdegelijk, dat voorkomt een hoop gezeur als de voertuigen eenmaal op de weg rondrijden. De ervaring leert dat goedkoop in deze duurkoop is. Zeker bij oprijwagens, auto ambulances en boven de laadklep bij gesloten bakwagens, bestelwagens en andere voertuigen biedt de striplamp uitkomst.

 

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de levering van LED strips?

95% van het gehele assortiment is uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij bij bestelling voor 15:00 u de achterlichten de volgende dag  bij u leveren!

Welke LED strip is geschikt voor mijn voertuig?

Om te bepalen welke strip het beste past bij u en uw voertuig is het van belang te bepalen aan welke aansluiting en voltage de verlichting moet voldoen.

Hoeveel jaar garantie zitten erop TRALERT® LED strips?

Standaard biedt TRALERT® u 2 jaar garantie, deze garantie kan oplopen tot 5 jaar en lifetime garantie.

Checkmark Close Warning Close