List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Vrachtwagen LED interieurverlichting

1 - 24 van 194 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

LED interieur verlichting op uw vrachtwagen of truck monteren? Goede keuze. Deze categorie LED verlichting helpt u bij het verlichten van uw cabine, laadklep of binnenkant van uw trailer. LED interieurverlichting voor een vrachtwagen uit het assortiment van TRALERT® is er in alle soorten en maten. Door onze sterke focus op LED verlichting hebben we een enorm breed en uitgebreid assortiment voor u beschikbaar. Voor iedere truck is er wel interieur verlichting te vinden, van Daf tot Volvo tot Mann. De led verlichting voor uw vrachtwagen is er in verschillende voltages, bijvoorbeeld 24v. Ook zijn er verschillende kleuren, er is rode interieur verlichting voor uw vrachtwagen maar ook blauwe, witte of groene. De rode binnenverlichting is een echte toevoeging aan uw vrachtwagen.

Interieur verlichting in verschillende kleuren

Interieurverlichting uit het assortiment van TRALERT® is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk wit, blauw, groen en rood. De verschillende kleuren geven de verschillende functies van de lampen weer. Zo worden blauwe en groene interieur verlichting in vrachtwagens gebruikt als decoratielamp of als instapverlichting. De witte variant interieur verlichting voor vrachtwagens wordt veelal gebruikt om de cabine of de laadklep te verlichten.

Rode binnenverlichting vrachtwagen

De rode binnenverlichting voor vrachtwagen of truck heeft nog een andere functie. Tijdens het rijden in het donker is de rode interieur verlichting namelijk fijner voor de ogen. Wanneer het buiten donker is, dan kan wit licht enorm fel zijn. Dit heeft allemaal te maken met hoe onze ogen zich in het donker gedragen en met de reflecties op de binnenkant van de voorruit. Rode binnenverlichting is een echte meerwaarde voor uw vrachtwagen.

Houdt er tijdens het monteren wel rekening mee dat u de rode lichten achter uw hoofd plaatst en niet boven de voorruit. Zo kunt u verblinding van uzelf en uw medeweggebruikers vermijden.

Waarom kiezen voor TRALERT® LED interieur verlichting?

Wanneer het gaat om LED voertuigverlichting, dan is TRALERT® de partner die u zoekt. Het assortiment van TRALERT® is uitgebreid en daarnaast van uitermate hoge kwaliteit. Samen met onze dealers streven wij naar het leveren van maatwerk oplossingen op het gebied van LED verlichting. Dit doen wij om u als dealer optimaal te kunnen voorzien van hoogwaardige interieurverlichting voor uw vrachtwagen. Door deze hoge mate van kwaliteit zijn wij in staat om goede garantieregelingen te treffen van minimaal 2 jaar garantie tot levenslange garantie.

Het gehele assortiment wordt uitvoerend getest door onze product specialisten

Bij TRALERT® vinden wij het enorm belangrijk dat de producten uit het assortiment van hoge kwaliteit zijn. Om dit te kunnen waarborgen, worden alle producten uitvoerend getest voordat deze in het assortiment geplaatst worden. Wanneer u interieur verlichting voor uw vrachtwagen koopt bij TRALERT®, dan kunt u ervan uit gaan dat deze lampen uitvoerend getest zijn.

Snelle levering door levering uit voorraad

Een groot gedeelte van het assortiment van interieur verlichting voor vrachtwagen is vanuit voorraad leverbaar bij TRALERT®. Dit betekent dat wij in de meeste gevallen snel kunnen leveren. Als u voor 15:00 uur besteld dan krijgt u de producten de volgende dag geleverd.

TRALERT® interieur verlichting vrachtwagen

Bij het opzoek zijn naar LED interieurverlichting voor uw vrachtwagen is het fijn als er een leverancier is waarvan u weet dat kwaliteit van uiterst belang is. Uw vrachtwagen cabine is de plek waar een chauffeur dag en nacht doorbrengt. LED verlichting als vervanging voor uw huidige truck interieurverlichting helpt bij het creëren van natuurlijker licht of gekleurd sfeerlicht. Het kan namelijk zijn dat u specifiek opzoek bent naar rode binnenverlichting voor uw vrachtwagen. Ook deze verlichting kan u vinden binnen ons assortiment. Van 12v tot 24v, verschillende kleuren, verschillende maten en vormen is er led verlichting voor uw vrachtwagen.

TRALERT® laadruimte verlichting

Laadruimte verlichting is van essentiële waarde voor veel bestuurders van bestelwagens, trucks of auto's. Vaak komt het voor dat deze voertuigen op maat zijn gemaakt en als rijdend werktuig wordt ingezet. Een goed verlichte laadruimte kan dus bijdragen bij de efficiënt uitvoeren van het werk. Er zijn diverse soorten LED strips en motion sensor interieur verlichting die hierbij goed toepasbaar zijn als laadruimte verlichting.

Halogeen interieur verlichting vervangen door LED in uw cabine

LED heeft veel voordelen in vergelijking met halogeen. Bekijk hier de verschillen tussen LED en halogeen verlichting. Het vervangen van bestaande halogeen verlichting binnen uw cabine voor LED is doorgaans geen probleem. Aansluitingen zijn veelal hetzelfde en de gebruiksaanwijzing geeft welke stappen u moet nemen om een degelijke aansluiting tot stand te brengen. Ook op merk niveau is TRALERT® interieur verlichting universeel toepasbaar. Er wordt hierbij geen onderscheid gemaakt tussen interieur verlichting voor de cabines van uw Daf, Volvo of Mann vrachtwagen. Wanneer u een Daf heeft kunt u dezelfde interieur verlichting gebruiken als iemand met een Volvo.

Laat u adviseren door de product specialisten van TRALERT®

Het assortiment van TRALERT® beschikt over een groot aantal hoogwaardige LED producten. Interieurverlichting op uw vrachtwagen monteren? Dat is geen probleem bij TRALERT®. Onze led interieur verlichting voor uw vrachtwagen is gemakkelijk te monteren, van 12 tot 24v. Als specialist op het gebied van LED voertuigverlichting hebben wij het breedste assortiment op het gebied van LED interieur verlichting. Staat jouw gewenste product er nog niet tussen? Bel gerust even met onze technische specialisten om jouw wensen en behoeften aan te kaarten. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag, ook als dit betekent dat er maatwerk aan de pas moet komen.

Benieuwd naar de rest van ons assortiment LED verlichting voor uw vrachtwagen?

Checkmark Close Warning Close