List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Auto LED bars

Geen resultaten

Ga naar onze home page.

LED bar auto: krachtige verlichting voor optimale prestaties

Verbeter uw nachtelijke rijervaring met de geavanceerde Auto LED bars van TRALERT®. Deze led balk auto is specifiek ontworpen om de weg te verlichten en uw veiligheid en comfort tijdens het rijden te verhogen. Met de ledbalk auto van TRALERT® rijdt u met vertrouwen, zelfs in de meest uitdagende zichtomstandigheden.

Led bar 12v auto Skybar en Skytrack series

Onze veelzijdige LED bar 12v auto is de perfecte keuze voor zowel alledaagse rijders als offroad enthousiastelingen. Het assortiment omvat de robuuste led bar offroad die speciaal is ontworpen om extreme omstandigheden te weerstaan en biedt een krachtige lichtbundel die elk terrein verlicht.

De light bar auto SKYBAR series heeft een duo-color dagrijverlichting gecombineerd met een flitsfunctie. Leverbaar in 23, 51 en 79 cm. Deze LED light bar auto verlichtingsoplossingen zijn uitgerust met geavanceerde lenzen die de lichtopbrengst optimaliseren, waardoor uw zichtbaarheid en reactietijd aanzienlijk worden verbeterd.

Als u op zoek bent naar een auto led bar die zowel stijl als functionaliteit biedt, biedt TRALERT® producten aan zoals de led balk 12v auto  die moeiteloos integreren met diverse voertuigmodellen. Onze auto led bar lights zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen voor grote en kleinere voertuigen.

Zoek je een compacte maar zeer krachtige lichtoplossing dan is onze led verstraler balk van de SKYTRACK series een perfecte uitrusting. Deze led bar auto 12v past perfect bij het elektrische systeem van uw voertuig. Hij is voorzien van IP69K, R10 en R112 certificering. Zodat u kunt genieten van een heldere verlichting zonder zorgen over batterijverbruik.

Kies voor de betrouwbaarheid en de geavanceerde technologie van TRALERT® auto LED bars, en verzekert u van een heldere en duurzame verlichting die uw rijervaring transformeert. Met eenvoudige installatie en bewezen duurzaamheid zijn onze LED bars de slimme keuze voor elke automobilist.

TRALERT® levert standaard de lightbars voor verschillende automerken

Op uw voertuig kan een LED lightbar een prachtige toevoeging zijn. Vooral voor 4x4 voertuigen worden deze lampen veel gebruikt. Zo zijn de lichtbalken van TRALERT® menigmaal ingezet in de rally sport, Dakar en andere Scandinavische races. Het biedt u als bestuurder in donkere situaties, optimaal helder licht. Auto's hebben zoals u weet, doorgaans een spanning van 12v. Hierom zou u ook moeten kijken naar LED bars 12v of verlichting dat multivoltage uitgerust is. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over een zwakkere lichtstraal bij het aanzetten van uw verlichting. 

LED bar op Nissan Navara

TRALERT® Levert aan Nissan verschillende soorten van de auto LED bar . Dit omdat onze modellen aan de door hun gestelde kwaliteitseisen voldoen en precies passend zijn op de Nissan Navara. De Nissan Navara is een prachtig voorbeeld van een offroad wagen waarop een lightbar 12v zeer goed tot zijn recht komt. Ook voor andere merken kunt u uiteraard onze lampen gebruiken. Mocht u vragen hebben omtrent het monteren van een grote LED bar op auto. Kom dan met ons in contact.

Passen de LED bars van TRALERT® op zowel mijn auto als mijn vrachtwagen?

Ja! het assortiment van TRALERT® is er op geselecteerd zowel modellen aan te bieden voor uw auto als uw vrachtwagen.

Checkmark Close Warning Close