List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Trailer LED markeringslichten

1 - 24 van 509 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

Markeringslichten trailer

LED markeringslichten voor trailer hebben als functie om de breedte, lengte en hoogte van het voertuig beter zichtbaar te maken voor andere weggebruikers. Met behulp van deze verlichting is uw trailer goed verlicht, zodat andere bestuurders uw voertuig van grote afstand al zien.

Verschillende kleuren LED markeringslichten voor trailer

De LED markeringslichten voor trailers van TRALERT® zijn beschikbaar is drie verschillende kleuren, namelijk wit, amber/oranje en rood. Hierbij is het goed om te weten dat deze kleuren niet zo maar kleuren zijn, maar ook daadwerkelijke een functie hebben. Net zoals bij andere voertuigen, geven de verschillende kleuren, de verschillende kanten van het voertuig weer.

Witte markeringslichten trailer

De witte markeringslichten LED worden gebruikt om de voorkant van de trailer van het trekkende voertuig te verlichten, en zijn zichtbaar wanneer een mede-weggebruiker u tegemoet komt rijden.

Oranje/amber markeringslichten trailer

Oranje/amber LED markeringslichten worden op trailers gebruikt om de zijkant van het voertuig te verlichten. Met behulp van deze verlichting wordt de breedte van het voertuig beter zichtbaar. Daarnaast kunnen uw mede-gebruikers uw voertuig beter zien, wanneer u bijvoorbeeld een kruising passeert.

Rode markeringslichten trailer

Rode LED markeringslichten worden gebruikt om de achterkant van uw trailer te verlichten. Hierdoor hebben andere bestuurders beter zicht tijdens het naderen van uw voertuig. Deze categorie verlichting kan vooral van pas komen wanneer u met hoge snelheden op de snelweg rijdt.

Waarom kiezen voor TRALERT® LED markeringslichten voor trailer

TRALERT® beschikt over een breed assortiment aan LED markeringslichten voor trailers. De markeringslichten zijn van hoge kwaliteit en worden met een gunstige garantieregeling geleverd. Verder zijn alle LED markeringslichten voorzien van de nieuwe technologieën op het gebied van verlichting. Voordat producten het assortiment van TRALERT® bereiken, worden deze eerst uitvoerend getest. Hierdoor is het aantal LED markeringslichten die bij ons retour komen nihil.

Snelle levering door levering uit voorraad

Vrijwel het gehele assortiment (95%) aan LED markeringslichten voor trailer is vanuit voorraad leverbaar. Dit betekent dat wij in de meeste gevallen snel kunnen leveren. Als u voor 15:00 uur besteld, dan krijgt u de producten de volgende dag geleverd.

Vraag advies bij de productspecialisten van TRALERT®

Het assortiment van TRALERT® beschikt over een groot aantal hoogwaardige LED verlichting. Op zoek naar LED markeringslichten voor uw trailer? Bij TRALERT® hebben we voor elke vraag op het gebied van LED verlichting een oplossing. Als specialist op het gebied van LED voertuigverlichting hebben wij het breedste assortiment aan LED verlichting. Staat jouw gewenste product er nog niet tussen? Bel gerust even met onze technische specialisten om jouw wensen en behoeften aan te kaarten. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag, ook als dit betekent dat er maatwerk aan de pas moet komen.

Checkmark Close Warning Close