List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Aanhanger verlichting

1 - 12 van 1517 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

aanhanger-verlichting


Aanhanger verlichting

Aanhanger verlichting van TRALERT® bestaat uit een groot assortiment. In ons ruime assortiment vindt u de juiste verlichting voor elke aanhangwagen. Of u nu op zoek bent naar LED achterlichten, richtingaanwijzers, breedtelichtenmarkeringslichten, mistachterlichten, kentekenverlichting, reflectoren of complete sets. Wij hebben alles wat u nodig heeft. Ga voor veiligheid en betrouwbaarheid met onze aanhanger verlichting.

 

Aanhanger verlichting set compleet

TRALERT® heeft een complete aanhanger LED verlichting set ontwikkelt. Deze  aanhanger verlichtingset is in verschillende lengtes leverbaar zodat u in praktisch iedere situatie een oplossing kunt bieden. Ook kunnen de TRALERT® verlichting experts met u meedenken om samen een complete aanhanger verlichting set te ontwikkelen.

Iedere complete aanhangwagen verlichting set is voorzien van alle voorgeschreven aanhanger lampen. Volledig gecertificeerd voor Europese regelgeving.

Onze led verlichting set aanhanger zorgt voor optimale zichtbaarheid en veiligheid. Met onze aanhanger verlichting set 7 polig bieden wij een gebruiksklare oplossing voor de moderne weggebruiker. De complete verlichtingsset voor de aanhanger omvat zowel de functionele als wettelijk vereiste lichtfuncties.

Elke led aanhanger verlichting set is ontworpen voor een eenvoudige installatie en een lange levensduur. U kunt kiezen voor onze aanhangwagen led verlichting set die eenvoudig te integreren is met diverse voertuigen, en ons assortiment bevat ook specifiek de verlichtingsset aanhanger 7 polig voor compatibiliteit met standaard aansluitingen. De aanhanger led verlichting set die we in eigen huis hebben ontwikkelt verzekert u zich van een product dat voldoet aan de strenge Europese normen.

Kortom, of u nu op zoek bent naar een led verlichting aanhanger set of een specifieke aanhangwagen achterlichten set, bij TRALERT® vindt u een uitgebreide selectie die aan al uw behoeften voldoet. Elk product staat garant voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

 

Verlichting aanhanger I Regelgeving

Verlichting van TRALERT® voor de aanhanger bestaat uit verschillende soorten aanhanger lampen. Er gelden diverse regels en eisen voor het voeren van verlichting op uw aanhanger / aanhangwagen. Sommige verlichting is verplicht op een aanhanger. En onjuist aangesloten verlichting zorgt voor problemen. Lees er alles over in ons uitgebreide blog over de regelgeving rondom aanhangerverlichging.

Bijvoorbeeld breedte verlichting is verplicht bij een aanhanger die breder is dan 1,60 meter. Naast breedte verlichting zijn markeringslichten of zijmarkeringslichten ook belangrijk bij uw aanhanger. Een mistachterlicht is niet bij iedere aanhanger verplicht maar wel bij een groot aantal.

 

led-verlichting-aanhanger

 

LED Verlichting: kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij TRALERT® staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Onze verlichting is van hoogwaardige kwaliteit en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Met onze verlichting bent u verzekerd van veiligheid en zichtbaarheid op de weg. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met onze LED verlichting voor de aanhanger.

In ons brede aanbod vindt u voor elke aanhanger de juiste verlichting. Van een LED lamp tot complete sets, wij hebben alles wat u nodig heeft. Met onze verlichting voldoet u aan alle regels en eisen voor aanhanger lichten. Kies voor gemak en veiligheid met onze aanhanger verlichting.

Groot aantal aanhanger lichten uit voorraad leverbaar

Onze aanhanger verlichting is altijd op voorraad, zodat u snel kunt genieten van veilige verlichting op uw aanhanger. Of u nu een 7 of 13 polige stekker heeft, wij hebben de juiste lichtbron. Bestel vandaag nog en we zorgen ervoor dat uw bestelling snel wordt verzonden. Met TRALERT® bent u altijd verzekerd van tijdige levering en uitstekende service tegen scherpe prijzen. Ons complete assortiment aan aanhanger licht biedt voor elke aanhanger de juiste oplossing. Van losse lampjes tot complete verlichting sets, wij hebben alles wat u nodig heeft. Met onze aanhanger verlichting bent u altijd verzekerd van goede zichtbaarheid en veiligheid op de weg. Kies uit een diverse opties voor uw aanhanger tegen scherpe prijzen.

Hoge lichtopbrengst en lange levensduur

LED's bieden een hoge lichtopbrengst en hebben een lange levensduur. Hierdoor kunt u lang genieten van heldere en duidelijke verlichting op uw aanhanger. Speciaal ontworpen voor gebruik op aanhangers en voldoen aan alle regels en eisen. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met onze LED lampen.

Onze LED aanhanger verlichting is een energiezuinige en milieuvriendelijke keuze. Aanhangwagenverlichting LED verbruikt minder energie dan traditionele verlichting en heeft een langere levensduur. Daarnaast bevat LED geen schadelijke stoffen zoals kwik. Met onze aanhanger verlichting draagt u bij aan een groenere toekomst. Met onze LED verlichting voor uw aanhanger bent u verzekerd van goede zichtbaarheid op de weg. Onze verlichting zorgt voor helder en duidelijk licht. Waardoor u veilig kunt rijden, zelfs bij slecht weer. Kies voor uit een breed assortiment verlichting voor uw aanhanger en ga veilig de weg op.

Aanhanger lichten aansluiten zonder gedoe

Het aansluiten van onze aanhanger lichten is eenvoudig en zonder gedoe. In de handleidingen bij onze producten vindt u duidelijke instructies voor het aansluiten van de verlichting op uw aanhanger. Zo kunt u snel en probleemloos genieten van veilige aanhangwagen verlichting. Kies voor gemak en eenvoud met onze aanhanger verlichting.

Lichten aanhangwagen breder dan 1,60 meter

Wanneer uw aanhanger breder is dan 1,60 meter, is breedte verlichting verplicht. Met onze breedtelichten voldoet u aan deze regelgeving voor zijverlichting van de aanhanger en vergroot u de veiligheid op de weg. 
Onze breedte verlichting straalt helder licht uit aan de zijkant van de aanhanger, waardoor andere weggebruikers duidelijk kunnen zien hoe breed uw voertuig is. Voorkom ongelukken en zorg voor goede zijverlichting op de aanhanger.

Aanhanger verlichting rond

Onze LED aanhangwagen verlichting is uiteraard ook in rond vorm verkrijgbaar. Geschikt voor diverse aanhangwagens, van kleine aanhangers tot grote trailers. Ga voor kwaliteit en veiligheid met onze LED aanhanger verlichting met een hogere lichtopbrengst.

 

Contacteer ons bij vragen

Heeft u vragen over aanhanger verlichting, het kiezen van de juiste producten voor uw aanhanger? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de verlichting voor uw aanhangwagen.

Bij TRALERT® vindt u een uitgebreid assortiment aan aanhangwagen verlichting van hoge kwaliteit. Met complete sets zorgt u voor optimale zichtbaarheid en veiligheid op de weg. Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service.

Kies daarom voor TRALERT® als uw specialist in verlichting voor aanhangwagens.

 

 

 

Checkmark Close Warning Close