List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Aanhanger LED achterlichten

1 - 24 van 611 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

Achterlichten aanhanger

Tralert® biedt een breed assortiment aanhanger achterlichten. Van de bekende hamburger lampen, LED kenteken verlichting, tot aan hypermoderne dynamische knipperlichten. Je kunt hier alles vinden op verlichtingsgebied.

Ruim assortiment LED achterlichten voor de aanhanger

Wil je veilig op weg gaan met de aanhanger dan is goede verlichting natuurlijk essentieel. Bij Tralert® hebben we experts die je als geen ander op weg kunnen helpen. We zorgen dat de aanhanger veilig is en voorzien van achteruitrijlicht, mistlicht en uiteraard richtingaanwijzers. Kortom een complete set led lampen voor een volledig achterlicht. Zodat de rest van het verkeer en medeweggebruikers je aanhanger achterlichten altijd goed kunnen zien. In ons artikel: welke regels er gelden bij aanhangerverlichting leggen we uit wat er aanwezig dient te zijn aan verlichting op uw aanhanger. 

Kabels en andere toebehoren voor aanhanger achterlicht

LED Verlichting voor aanhangwagens voeren we in vele soorten en maten. Ook zijn er complete aanhanger achterlicht sets beschikbaar in onze shop. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste lampen, kabels en accessoires zodat je led verlichting op de aanhanger waterdicht en strak gemonteerd kan worden.

Voordelen LED verlichting aanhanger

Als specialist in aanhanger LED verlichting heeft Tralert® een zeer groot assortiment led achterlichten. Voor aansluiting op je aanhanger of trailer. Deze producten zijn allemaal uitvoerig getest en voorzien van alle belangrijke keurmerken. In tegenstelling tot traditionele gloeilampen hebben onze aanhanger led achterlichten zeer veel branduren. Daarnaast zijn ze ook nog eens scherp geprijsd. Veel aanhanger achterlicht led producten die je in de webshop tegen komt zijn uit voorraad leverbaar zodat je snel kunt monteren.

Waarom LED achterlichten aanhangwagen van Tralert®

Binnen de Tralert® webshop vindt u zowel de juiste 12V, 24V en multivolt aanhangwagen achterlicht. Dus voor iedere toepassing een geschikt product. Hierbij mogen uiteraard het knipperlicht en remlicht niet ontbreken. Het mooie is dat we deze functionaliteiten in het achterlicht hebben ingebouwd. Daarmee heeft u goede aanhangerverlichting met een strak design. Hier kan een traditionele lichtbron vaak niet aan tippen. Ook helpen we je graag met advies bij de aansluiting van de lampen. Heb je vragen over de juiste spanning of kabel dan staan onze specialisten je graag te woord. En wil je gewoon snel aan de slag met de nieuwe verlichting dan zit je goed bij Tralert®. We hebben een groot assortiment aanhanger led verlichting op voorraad.

Achterlicht aanhanger led direct online bestellen

  • Bij aanschaf van nieuwe led verlichting voor de aanhangwagen zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste zijn de afmetingen belangrijk. Let er dus altijd op wanneer je een lamp gaat vervangen, er eentje voor terug komt met hetzelfde formaat. Zo voorkom je dat een achterlicht net te groot of te klein is voor jouw aanhanger. Ook is het belangrijk om te kijken naar welke zijde je nodig hebt. LED achterlichten kunnen namelijk specifiek voor de linker en rechter kant bedoeld zijn.

  • Ten tweede is het belangrijk om op de aansluitingen bij aanschaf van LED achterlichten aanhanger te letten. Dit kan op verschillende manieren tot stand komen, namelijk door een 7-polige stekker een 13-polige stekker en een bajonet aansluiting. Wanneer je een standaard aanhangwagen hebt waar je alleen basisverlichting wilt voeren, raden wij aan een 7-polige stekker te gebruiken. Wanneer het achterlicht meer verlichting moet voeren dan de basisverlichting, raden wij een 13-polige stekker aan. Bepaal dus voor jezelf welke type verlichting je wilt voeren en welke niet.

  • Ten derde is het belangrijk om te kijken naar de voltage van het achterlicht. Aanhanger verlichting heeft 12 volt nodig om te branden. 24v zal te veel spanning zijn waardoor de verlichting kan gaan knipperen of niet zal werken.

  • Als laatst is het belangrijk om te kijken of de verlichting voldoet aan de juiste certificaten. LED verlichting zal namelijk voorzien moeten zijn van een CE-markering. Wanneer dit niet het geval is kan het bij ongelukken zo zijn dat jij aansprakelijk wordt gesteld voor het gebruik van verblindende verlichting. CE-markering voorkomt dit. Alle led aanhangwagen lichten bij TRALERT® zijn voorzien van een CE-markering.

Aanhanger achterlicht - storingen oplossen

Led achterlichten voor je aanhanger bieden vele voordelen, zoals energie-efficiëntie en een langere levensduur. Maar net als bij elke verlichting kunnen er soms storingen optreden. Het is belangrijk om te weten hoe je deze storingen kunt oplossen, zodat je snel weer veilig de weg op kunt met goed functionerende achterlichten.

Een veelvoorkomend issue bij led aanhanger achterlichten is dat ze niet branden of slechts gedeeltelijk verlicht zijn. Dit kan te maken hebben met een slechte elektrische verbinding. Controleer eerst de bekabeling en zorg ervoor dat er geen losse draden zijn of dat er draadbreuken zijn opgetreden. Vervang indien nodig beschadigde bekabeling en zorg ervoor dat alle verbindingen stevig zijn aangesloten.

Een andere mogelijke oorzaak van storingen is een defecte stekkerverbinding. Controleer of de stekker goed is aangesloten op het voertuig en dat er geen vuil, corrosie of beschadiging aanwezig is.

Soms kan het te maken hebben met de spanning. Led achterlichten hebben meestal een specifieke spanningsvereiste. Controleer of de voeding de juiste spanning levert en dat er geen spanningsdaling optreedt. Als de spanning te laag is, kan een spanningsregelaar of een extra bedrading met een zekering nodig zijn om een stabiele voeding naar de achterlichten te garanderen.

Er brand één lampje van de aanhanger niet

  1. Het is uiterst frustrerend wanneer er één lampje van je aanhanger achterlicht niet brandt. Een goede verlichting op je aanhanger is van essentieel belang voor de veiligheid op de weg, dus het is belangrijk om dit aan te pakken. Gelukkig zijn er verschillende mogelijke oorzaken en oplossingen voor een niet-werkend lampje.

  2. Allereerst is het verstandig om bij een aanhangwagen achterlicht led, te controleren of het probleem te wijten is aan het lampje zelf. Het kan zijn dat het lampje simpelweg stuk is en vervangen moet worden. Zorg ervoor dat je een vervangend lampje hebt dat geschikt is voor het type fitting en de specificaties van je aanhanger. Het is handig om altijd een paar reserve lampjes bij je te hebben, zodat je ze direct kunt vervangen indien nodig.

  3. Als het issue niet veroorzaakt wordt door het lampje zelf, kan het zijn dat er een storing is in de stroomtoevoer. Controleer de draden en zorg ervoor dat er geen losse verbindingen zijn of dat er draadbreuken zijn opgetreden. Meet ook de spanning met een voltmeter om ervoor te zorgen dat er voldoende stroom naar het lampje wordt gestuurd. Als de spanning te laag is, kan er iets zijn met de bedrading of de elektrische verbindingen.

  4. Soms kan het te maken hebben met een defecte zekering in het elektrische systeem van je voertuig. Controleer de zekeringen die verantwoordelijk zijn voor de verlichting van de aanhanger en vervang ze indien nodig. Raadpleeg de handleiding van je voertuig voor de exacte locatie van de zekeringen.

  5. Als je zelf niet bekend bent met elektrische systemen of als je het niet kunt verhelpen, is het verstandig om een professional te raadplegen. Een gespecialiseerde monteur kan het euvel identificeren en de nodige reparaties uitvoeren, inclusief het vervangen van defecte onderdelen of het herstellen van bekabeling.

  6. Onthoud dat het cruciaal is om ervoor te zorgen dat alle lampjes op je aanhanger goed werken. Dit is niet alleen belangrijk voor je eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van andere weggebruikers. Regelmatige controle en onderhoud van de verlichting van je aanhanger helpt om problemen tijdig op te sporen en te verhelpen, zodat je met gemoedsrust de weg op kunt.

Aanhangerverlichting aansluiten?

Heeft u tips nodig bij het aansluiten van aanhangerverlichting, lees dan snel onze expert blog met handige aansluitschema's.

Hoe lang duurt de levering van aanhanger led verlichting?

De meeste led verlichting is snel leverbaar. Vaak al de volgende dag als je een bestelling plaatst voor 15.00.

Checkmark Close Warning Close