List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Aanhanger LED kentekenverlichting

1 - 24 van 51 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

LED kentekenverlichting aanhanger

Kentekenverlichting voor aanhanger is zowel in Nederland als België verplicht op uw aanhanger, wanneer u zich in het donker op de openbare weg bevindt. Het assortiment van TRALERT® bestaat uit verschillende soorten kentekenverlichting voor verschillende voertuigen. Onze technische dienst helpt u graag bij het kiezen van de juiste LED verlichting voor uw voertuig.

Kentekenverlichting aanhanger verplicht?

Wanneer u de weg betreedt met een aanhanger, dan is het verplicht dat de kentekenplaat van uw aanhanger goed verlicht is. De kentekenverlichting heeft de functie om de leesbaarheid van de kentekenplaat voldoende te verlichten.

Waarom kiezen voor de LED kentekenverlichting van TRALERT®?

In het assortiment van TRALERT® zijn uitsluitend LED kentekenverlichting verkrijgbaar die volledig gecertificeerd zijn. Daarnaast voldoet u met de kentekenverlichting voor aanhanger van Tralert® aan zowel de Europese als nationale regelgeving. Dit betekent dat het kentekenlicht zo kleurloos mogelijk moet zijn. Wanneer de verlichting van de kentekenplaat tijdens het rijden veelal veranderd, dan kan dit tot irritatie van achterliggende bestuurders leiden. Verder mag er geen lichtstraal rechtsstreeks naar achteren stralen. Samengevat dienen deze regels slechts tot één doel, namelijk: ervoor zorgen dat de nummerplaat in het donker leesbaar is vanaf een afstand van 20 meter.

LED achterlichten met ingebouwde kentekenverlichting voor aanhanger

Op het gebied van LED verlichting voor voertuigen is er bij TRALERT® van alles mogelijk. Zo bestaat ons assortiment uit losse LED achterlichten en LED kentekenverlichting, maar is het ook mogelijk om LED achterlichten te kiezen met ingebouwde LED kentekenverlichting. Deze combinatie LED achterlichten hebben als voordeel dat u in dit geval maar slechts één soort verlichting hoeft te monteren op uw aanhanger.

Assortiment aanhanger verlichting TRALERT®

TRALERT® heeft een ruim assortiment binnen LED aanhanger verlichting. Zo bieden wij achterlichten, markeringslichten, kentekenverlichting, reflectoren, breedtelampen, werklampen en diverse bekabeling aan voor uw verlichtingsprobleem.

Veelgestelde vragen over LED kentekenverlichting voor aanhanger

Vanaf hoe veel meter moet een kentekenplaat zichtbaar zijn?

De LED ketekenverlichting moet ervoor zorgen dat de kentekenplaat vanaf een afstand van ten minste 20 meter goed verlicht en zichtbaar is.

Hoe lang duurt de levering van LED voertuigverlichting?

95% van het gehele assortiment is uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij bij bestelling voor 15:00 u de LED verlichting de volgende dag leveren!

Wat zijn de garantietermijnen die TRALERT® hanteert op de producten?

TRALERT® hanteert standaard garantietermijnen van minimaal twee jaar tot levenslange garantie op bepaalde LED kentekenverlichting voor aanhanger uit het assortiment.

Checkmark Close Warning Close