List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Vrachtwagen connectoren en bekabeling

Geen resultaten

Ga naar onze home page.

Connectoren vrachtwagen

Wanneer u verlichting op uw vrachtwagen aan wilt sluiten, dan krijgt u te maken met verschillende connectoren. Bij het aansluiten van LED verlichting op uw vrachtwagen is het van belang dat het aansluiten zo gemakkelijk mogelijk is. Om dit gemak te stimuleren maken wij bij TRALERT® uitsluitend gebruik van veelgebruikte connectoren, zoals de Deutsch connector, het 5-PIN's Bajonet systeem, gebaseerd op agrarische voertuigen en het 8-PIN's systeem voor aanhangers en trailers voor auto's en vrachtauto's.

Eenvoudig plug & play systeem

Wanneer u een nieuwe set LED verlichting heeft gekocht voor uw vrachtwagen, dan heeft u geen zin en tijd om u bezig te houden met het aansluiten van de verlichting. Om die reden zijn onze lampen voorzien van een eenvoudig plug & play systeem, waarmee u gemakkelijk de oude verlichting kan vervangen door de nieuwe verlichting. Naast de gemakkelijke installatie, bent u daarnaast verzekerd van een 100% waterdichte verbinding. Er zijn geen soldeerverbindingen of eigen gemaakte connectoren voor vrachtwagen benodigd om de LED verlichting te installeren.

Soorten connectoren voor vrachtwagen

In het assortiment van TRALERT® beschikken we over verschillende connectoren. Om het verschil tussen deze connectoren beter aan te duiden, zullen de verschillende connectoren onderstaand toegelicht worden.

Deutsch connector vrachtwagen

Een Deutsch connector is een veelgebruikte connector bij het aansluiten van verlichting op een vrachtwagen. Deze zijn te verkrijgen in verschillende lengtes, waarbij de max. ligt op 4 meter. Het voordeel van een Deutsch connector is dat de montage in het kabelsysteem makkelijk aan te sluiten is in verrijking tot andere connectoren voor vrachtwagens. Bij een Deutsch connector is het ook mogelijk om op uw bestaande kabel een Deutsch connector aan te sluiten met een aansluitingsset.

AMP Superseal connector vrachtwagen

De AMP Superseal connector is een waterdichte connector voor vrachtwagen, die bestand is tegen blootstelling aan brandstof, olie, zout, etc. Deze connectoren worden in veel verschillende industrieën gebruikt zoals de landbouw, machine en auto-industrie. Wanneer u een AMP Superseal connector koopt bij TRALERT®, dan kunt u ervan uit gaan dat deze connectoren IEC529 en DIN40050 gecertificeerd zijn, omtrent waterdichtheid.

Heeft u vragen over connectoren voor vrachtwagens?

Wilt u antwoord op al uw vragen omtrent connectoren voor vrachtwagens? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten. Zij staan vijf dagen per week klaar om uw vragen omtrent connectoren te beantwoorden. Naast het beantwoorden van productvragen, adviseren zij u graag bij het kiezen van de juiste connectoren.

Checkmark Close Warning Close