List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Trailer LED achterlichten

1 - 24 van 582 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

LED achterlichten trailer

De LED achterlichten van een trailer zijn noodzakelijk om veilig te kunnen rijden in het donker. Niets is namelijk zo vervelend als slecht zichtbaar zijn op de openbare weg. Voor u, maar ook voor andere weggebruikers. Wanneer u op zoek bent naar LED achterlichten voor uw trailer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het assortiment van TRALERT® beschikt over een groot arsenaal aan LED achterlichten. Deze achterlichten zijn geschikt voor verschillende voertuigen, waaronder trailers.

Waarom kiezen voor TRALERT® LED achterlichten voor trailers?

TRALERT® beschikt over een breed assortiment als het gaat om LED achterlichten voor trailers. Alle achterlichten zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van de beste materialen. Daarnaast mag u van ons gehele assortiment verwachten dat de verlichting voorzien is van de nieuwste LED technologieën. Doordat hoge kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, kunt u van ons uitsluitend goede producten verwachten. Doordat wij vertrouwen in onze kwaliteit, kunnen wij u als bedrijf, goede garantietermijnen garanderen. Zo zijn ons garantietermijnen minimaal twee jaar tot levenslang.

Welk LED achterlicht is geschikt voor mijn trailer?

Wanneer u op zoek bent naar een LED achterlicht voor uw trailer, dan is het goed om hierbij rekening te houden met het volgende. Bij het plaatsen van LED achterlichten op uw trailer is het noodzakelijk dat deze achterlichten voorzien zijn van een driehoeksreflector. Deze reflector geeft mede-bestuurders aan dat het voertuig in kwestie, een slepend voertuig is. Wanneer u op zoek bent naar LED achterlichten voor uw truck, dan raden wij aan om voor een LED achterlicht zonder driehoeksreflector te kiezen.

 

Veelgestelde vragen over LED achterlichten voor trailer

Wanneer ben ik verplicht een driehoeksreflector op mijn achterlicht te voeren?

De rode driehoeksreflector dient aan de achterzijde van uw voertuig aangebracht te worden. Deze reflector is verplicht wanneer uw voertuig het slepende voertuig is. Hierbij kunt u denken aan aanhangers, trailers en opleggers.

Hoe lang duurt een levering van TRALERT®?

TRALERT® heeft 95% van het assortiment op voorraad. Dit betekent dat wij in de meeste gevallen een zeer snelle levering kunnen realiseren. Wij hanteren dan ook graag de regel: "vandaag besteld is morgen monteren".

Waarom kiezen voor LED achterlichten van TRALERT®?

Bij TRALERT® staan we bekend om onze hoge kwaliteit LED achterlichten voor trailer, snelle leveringen en hoge mate van service. Wanneer u vragen heeft over de producten, staan wij vijf dagen per week voor al uw vragen klaar.

Checkmark Close Warning Close