List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Aanhanger LED breedteverlichting

1 - 24 van 172 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

Breedteverlichting aanhanger

Breedtelampen voor aanhanger op LED hebben we in vele soorten en maten. Deze LED breedte verlichting voor aanhanger wordt steeds populairder in de markt. Breedtelampjes op een aanhanger zorgen ervoor dat zowel de bestuurder als het overige verkeer precies weet hoe breed en lang een aanhanger is. Hierdoor kunt u zich met een gerust hart in het donker op de weg begeven. In het assortiment van Tralert® beschikken wij over verschillende soorten LED breedtelicht voor aanhanger.

Aanhanger breedte verlichting

TRALERT® heeft een zeer ruim assortiment aanhanger breedte verlichting. Deze zijn zowel voor 12v, 24v als multivoltage voertuigen te gebruiken. Het assortiment is dus multi-inzetbaar en enorm functioneel. Naast breedte verlichting hebben we nog veel meer LED verlichting voor de aanhanger waaronder complete verlichting sets. Weten hoe je het aansluit? Bekijk het artikel tips en uitleg voor het aansluiten van aanhanger verlichting met aansluitschema. 

Waarom kiezen voor breedtelampen op aanhanger van TRALERT®?

TRALERT® beschikt over een breed assortiment met veel hoogwaardige LED breedtelampen. Bij TRALERT® maken wij uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit materialen en zijn onze lampen voorzien van de nieuwste LED-technologieën. Doordat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, kunt u van ons uitsluitend producten verwachten die onze hoge kwaliteitsnormen nastreven. Als bedrijf hebben wij enorm veel vertrouwen in ons assortiment aan breedtelicht voor aanhanger LED. Hierdoor zijn wij in staat om goede garantietermijnen te bieden aan onze dealers. De breedtelampen aanhanger uit het assortiment zijn om die reden voorzien van een minimale garantie van twee jaar. Deze garantie loopt door tot wel een levenslange garantie. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de juiste verlichting voor uw voertuig.

Breedte verlichting aanhanger led

Welk breedtelicht LED het beste aansluit bij uw aanhanger hangt van verschillende factoren af. Zo is het belangrijk om te weten hoe lang en hoe breed uw aanhanger is. Afhankelijk van de lengte en breedte van uw aanhanger, kiest u samen met onze LED verlichting specialisten de juiste breedtelampen op aanhanger.

Veelgestelde vragen over LED breedtelampen voor aanhanger

Waarom kiezen voor LED verlichting van TRALERT®?

LED breedteverlichting voor de aanhanger hebben een veel langere levensduur dan andere soorten achterlichten. Daarnaast hebben LED achterlichten een heldere licht, waardoor u op de weg meer op valt.

Hoe lang duurt de levering van LED breedte verlichting voor aanhanger?

95% van het gehele assortiment is uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij bij bestelling voor 15:00 u de achterlichten de volgende dag bij u leveren!

Hoe zit het met de regelgeving voor breedteverlichting op de aanhanger?

Onze verlichting experts leggen dit haarfijn uit in het artikel: regels rondom aanhangerverlichting.

Welke breedtelamp is geschikt voor mijn aanhanger?

Om te bepalen welke breedtelamp het beste past bij uw aanhanger is het van belang te bepalen aan welke aansluiting en voltageniveau de breedtelamp moet voldoen. Mocht u hierover vragen hebben kunt u contact opnemen met onze specialisten!

Checkmark Close Warning Close