List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Dynamisch knipperlicht

  • Vandaag besteld, morgen bezorgd
  • Officieel gecertificeerde LED achterlichten
  • Kies jouw gewenste aansluiting
  • Plug-en-play oplossingen
  • Vandaag besteld, morgen dynamisch knipperen
  • Officieel gecertificeerde LED lampen
  • Kies jouw gewenste aansluiting
  • Plug-en-play oplossingen
1 - 24 van 115 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

led-dynamisch-knipperlicht

 

Dynamische knipperlichten in LED achterlichten, prachtig aanzicht als je het ons vraagt!

Steeds meer worden er dynamische knipperlichten in LED achterlichten verwerkt. TRALERT® bevat een groot assortiment achterlichten die voorzien zijn van een dynamische LED strip. Ook is het mogelijk van niet-dynamische knipperlichten - dynamische knipperlichten te maken. Dit doet u door gebruik te maken van losse achterlampen gecombineerd met onze Dynamisch knipperlicht module. Dit is een speciaal door TRALERT® ontworpen module die het mogelijk maakt enkel knipperende lichten, een dynamisch effect te geven.

 

led-dynamische-knipperlichten

 

De VC-2000, het bekende dynamische aanhanger/trailer achterlicht.

De VC-2000, beter bekend van de Henra Xpert aanhangwagens en menig 24v trailers, is een van de Neon achterlichten in het TRALERT® assortiment dat een prachtig dynamisch knipperlicht geïntegreerd heeft. Dit is van origine een combinatie achterlicht die naast het dynamische licht, ook een gevaren driehoek bevat. Een driehoek-reflector is verplicht voor aanhangers en trailers. Het mooie van dit trailer achterlicht met dynamische led strip, ook de gemakkelijke aansluiting door de bestaande 7 PIN AMP connector.

 

vc-2000-dynamisch-achterlicht

 

Dynamische richtingaanwijzer in een rond achterlicht nodig?

Uiteraard bieden wij ook dynamische richtingaanwijzers is rond formaat achterlichten. Zoals eerder benoemd, kunt u via de dynamische knipperlicht module uw niet dynamische richtingaanwijzer - dynamisch maken. Echter, zijn er ook ronde achterlichten waarin het dynamische knipperlicht volledig is verwerkt.

Dynamisch achterlicht voor vrachtwagen

Ook voor vrachtwagens biedt het TRALERT® assortiment uitkomst als het draait om een dynamisch knipperlicht. de 284 serie achterlichten van LED Autolamps is een voorbeeld van een prachtig vormgegeven achterlamp met dynamisch knipperlicht. In combinatie met uw trailer, die is opgebouwd met de VC-2000 van TRALERT® heeft u een unieke truck - trailer combinatie.

 

led-achterlichten-dynamisch-knipperlicht

 

Al meer dan 15 jaar uw voertuig verlichting specialist!

Tralert® ondersteunt u graag met het vinden van een achterlicht met dynamisch knipperlicht. Sinds de oprichting in 2005 heeft het bedrijf haar producten steeds verder doorontwikkeld. Zo hebben de ontwikkelingen rondom LED verlichting niet bepaald stilgestaan. Daarom dat ons team aan technische deskundigen voortdurend bezig is met het testen en ontwikkelen van de beste LED achterlichten. Als Europees importeur van uitsluitend LED verlichting is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment van hoge kwaliteit, een uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning.

 

FAQ- Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de levering van een dynamisch LED achterlicht?

95% van het gehele assortiment is uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij bij bestelling voor 15:00 u de achterlichten de volgende dag bij u leveren!

Welk dynamisch achterlicht is geschikt voor mijn voertuig/aanhangwagen?

Om te bepalen welk achterlicht het beste past bij u en uw voertuig is het van belang te bepalen aan welke aansluiting en voltage het LED achterlicht moet voldoen.

Welke functies zitten er op de LED achterlichten?

Er zijn veel soorten en maten van achterlichten. Functies die een achterlicht kan bevatten: achteruitrij-, rem-, (dynamisch)knipper- en mistlicht.

Werkt de dynamische knipperlicht module op mijn voertuig?

De dynamische knipperlicht module is geschikt voor uw 24v voertuig. Hieronder vallen Trailers en Trucks. Om uw 12v voertuig te voorzien van een dynamisch knipperlicht. Adviseren wij onze combinatie achterlichten met dynamisch knipperlicht.

De verlichting van de aanhanger knippert, hoe los ik dit op?

Lees hoe je dit kunt oplossen dit artikel

Checkmark Close Warning Close