List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Trekker LED zwaailamp

Geen resultaten

Ga naar onze home page.

Trekker zwaailamp

Ben je op zoek naar een zwaailamp voor je tractor? Zwaailichten en LED flitsers op een tractor spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de verkeersveiligheid.

Maar is het verplicht om een zwaailicht op je tractor te hebben? Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen.

Oranje zwaailicht trekker

Op de openbare weg is het verplicht om een zwaailicht te voeren als je trekker, i clusief lading, breder is dan 2,60 meter. Het goede nieuws is dat je hiervoor geen vergunning nodig hebt. Als je trekker smaller is dan 2,60 meter, is het niet toegestaan om een zwaailicht te gebruiken.

Waarom een zwaailicht op je trekker?

Een amberkleurig zwaailicht op een tractor is ontworpen om andere weggebruikers te waarschuwen voor naderend gevaar. Bijvoorbeeld, tijdens het maaien van een berm, kan een zwaailicht andere weggebruikers attenderen op het gevaar. Dit verhoogt de zichtbaarheid van je tractor en draagt bij aan veiligere situaties op de weg.

Welk zwaailicht is geschikt voor mijn tractor?

Voor het gebruik van een zwaailicht op een tractor zijn specifieke certificaten vereist, met name de ECE-R65 en ECE-R10.

ECE-R65 garandeert dat het lichtsignaal zichtbaar is rondom het voertuig (360 graden) vanaf een afstand van 20 meter, gemeten op anderhalve meter boven het wegdek.

ECE-R10 is een certificering met betrekking tot de elektrische installatie van het voertuig en elektromagnetische compatibiliteit (EMC). Het beoordeelt de storingsemissie en storingsbestendigheid.

De meeste zwaailampen van TRALERT® zijn gecertificeerd volgens deze normen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor gebruik op de openbare weg.

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van zwaailichten? Bij TRALERT® hebben we een ruime voorraad LED-zwaailichten. Als je vóór 15:00 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende dag geleverd via onze betrouwbare partner DHL.

Waarom TRALERT® led zwaailampen kiezen?

TRALERT® biedt een uitgebreid assortiment LED-verlichting voor trekkers, met oplossingen voor elk vraagstuk. We onderscheiden ons door meerdere flitspatronen, multivoltage-opties en hoogwaardige kwaliteit. Onze 12 tot 24V LED-zwaailampen worden grondig getest en zijn zelden defect. Mocht er toch een probleem optreden, dan bieden wij een uitgebreide garantie om snel en efficiënt te helpen. Kies voor TRALERT® voor betrouwbare en gecertificeerde zwaailampen voor je tractor.

Checkmark Close Warning Close