List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Trailer LED breedtelampen

1 - 24 van 172 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

Breedtelamp trailer

Een breedtelamp trailer komt ideaal van pas wanneer u in het donker op de openbare weg rijdt. Zo is goede zichtbaarheid in het verkeer enorm belangrijk. Een set goede LED breedtelampen helpt uw voertuig beter te verlichten. Op deze manier draagt u bij aan een betere verkeersveiligheid op en rondom de wegen. Het toepassen van breedtelampen is onderdeel van markeringslichten en in veel gevallen zelfs wettelijk verplicht op uw voertuig.

Voor uw trailer de juiste breedtelamp

In het uitgebreide assortiment van TRALERT® hebben we voor zowel kleine- als grote trailers de oplossing. Na het aanmaken van een dealeraccount krijgt u volledige toegang tot het gehele assortiment aan hoogwaardige breedtelampen voor trailers en andere voertuigen. TRALERT® staat u bij om veilig en in stijl de weg te betreden. Vraag gerust een adviesgesprek aan bij onze productspecialisten. Zij kunnen u meer informatie verschaffen over het gehele assortiment aan LED breedtelamp trailer.

Eenvoudig aan te sluiten breedteverlichting

De breedteverlichting van TRALERT® is gemakkelijk aan te sluiten op uw trailer. Zo is de breedtelamp trailer standaard voorzien van een 0,75mm² plug-play kabel of 1,5mm² plug-play kabel. De lampen kunt u gemakkelijk aansluiten op de bestaande bekabeling van uw trailer. Daarnaast zijn de lampen in de meeste gevallen volledig multivoltage uitgevoerd. Hierdoor is het assortiment van Tralert® in staat om piekspanningen te verwerken. Door de hoge kwaliteit LED verlichting van TRALERT®, zal de breedtelamp voor trailer niet snel kapot gaan. Dit gegeven maakt het voor ons mogelijk om hoge garantietermijnen te stellen op onze verlichting. Deze gaat namelijk van 2 jaar tot een levenslange garantie.

Waarom kiezen voor LED breedtelampen van Tralert®

Tralert® is de specialist op het gebied van voertuigverlichting. Sinds de oprichting in 2005 richten wij ons op het leveren, distribueren en produceren van hoge kwaliteit verlichting op LED basis. In deze periode van tijd is TRALERT® uitgegroeid tot een waardige speler in de markt van voertuigverlichting. Samen met onze partners streven wij ernaar om op elke vraag omtrent een breedtelamp trailer een goede oplossing te vinden. Ook als dit betekent dat er maatwerk aan de pas moet komen.

Checkmark Close Warning Close