List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Auto verlichting

1 - 24 van 906 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

TRALERT® is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in LED auto verlichting en lichtbalk leds voor auto's. Door het toepassen van LED technologie willen wij een bijdrage leveren aan de zichtbaarheid en veiligheid van verkeersdeelnemers. In deze vijftien jaar zijn onze LED lampen steeds verder door ontwikkeld. Met als gevolg; een breed assortiment aan hoge kwaliteit lichtbalk leds en LED verlichting voor auto's.

ONTWIKKELINGEN LED VERLICHTING

Als u de halogeen lampen van een auto wilt vervangen, dan kunt u onze LED autolampen eenvoudig inbouwen. LED verlichting is duurzamer dan halogeen verlichting, waardoor uw accu minder energie hoeft te leveren aan de lampen. Daarnaast zult u met onze LED auto verlichting optimaal zicht hebben op het wegdek. Naast het energiegebruik is het goed om te vermelden dat de LED lampen als een massief product omschreven kunnen worden. Onze lichtbalk led auto's en led autolampen kunnen dus wel tegen een stootje, en zullen niet snel stuk gaan.

LED LAMPEN VOOR AUTO'S 12V VERSUS LED LAMPEN VOOR AUTO'S 24V

LED autolampen kennen twee verschillende voltage typen, namelijk LED lampen auto 12v en LED lampen auto 24v. Het verschil tussen beide voltage typen zit hem in de kracht van de energiespanning. 12V kan gezien worden als een geschikte spanning voor eenvoudige autovoertuigen. Zo beschikken deze lampen over een laag tot gemiddeld vermogen. Van de twee voltage typen is de 12V variant het veiligste. Bij dit type loopt er namelijk minder stroom door de elektronica. Daarnaast kunnen de onze LED verlichting voor auto lampen 12v direct aangesloten worden op de meeste auto typen.

Led verlichting voor auto's van 24v

De 24V voltage variant is beter geschikt voor het zwaardere werk. Zo beschikken de LED verlichting voor auto lampen met 24V over meer vermogen. Deze LED lampen worden dan ook vooral gebruikt bij vrachtwagens en trailers. Daarnaast kunnen de 24V LED verlichting een grotere afstand overbruggen tussen de voeding en de LED verlichting.

TRALERT®, UW SPECIALIST IN TRUCK- EN TRAILERVERLICHTING

Heeft u vragen over ons assortiment aan LED auto verlichting, of wilt u meer weten over een specifiek product? bijvoorbeeld over lichtbalk led auto's, ons team aan technische specialisten staat voor u klaar. Zo kunnen wij u ondersteuning met een deskundige technische dienst. Dit maakt het mogelijk om snel in te spelen op klantvragen en om verkoop bevorderende acties op te zetten. Op verzoek kunnen wij maatwerk oplossingen ontwikkelen en aanbieden. Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden.

Checkmark Close Warning Close