List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Vrachtwagen LED zwaailampbalken

1 - 24 van 120 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

LED zwaailampbalken vrachtwagen

Zwaailampbalken vrachtwagen, een zwaailampbalk op een vrachtwagen wordt al jaren gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten op de openbare weg. Echter, worden zwaailampbalken LED niet gebruikt op alle voertuigen. Naast het verlichten van de openbare weg, is hun hoofdfunctie om andere weggebruikers te waarschuwen voor bijzondere situaties. De meest voorkomende voertuigen die gebruik maken van een LED zwaailampbalk zijn ambulances, politieauto's en brandweerauto's. Naast deze drie zeer specifieke voertuigen, worden de LED zwaailampbalken ook gevoerd op voertuigen die gebruikt worden bij het uitvoeren van wegwerkzaamheden.

Groot assortiment aan LED zwaailampbalken voor vrachtwagen en truck

Het assortiment beschikt over een groot arsenaal aan hoge kwaliteit LED zwaailampbalken voor uw vrachtwagen en truck. Als specialist op het gebied van LED voertuigverlichting proberen wij voor iedere vraag een oplossing te hebben. Ook als dit betekent dat we maatwerkoplossingen moeten leveren. In ons assortiment heeft u de keuze over een uitgebreide selectie van LED zwaailampbalken die gemonteerd kunnen worden op uw vrachtwagen of trailer.

Waarom kiezen voor LED zwaailampbalken van TRALERT?®

De producten van TRALERT® zijn van hoge kwaliteit en worden uitvoerend getest voordat deze in het dealer portaal worden toegevoegd. Hierdoor kunnen wij dan ook goede garantietermijnen garanderen. Over het gehele assortiment ontvang u een garantie van minimaal twee jaar garantie tot levenslange garantie op een gedeelte van het assortiment. De LED zwaailampbalken worden gemaakt van de beste materialen, zoals ABS en Polycarbonaat. Daarnaast beschikken de zwaailampbalken over de nieuwste technologieën op het gebied van LED verlichting.

95% van het assortiment is uit voorraad leverbaar

Vrijwel het gehele assortiment van LED zwaailampbalken voor vrachtwagen is uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat wij in de meeste gevallen een snelle levering kunnen garanderen. Als u voor 15:00 bij ons besteld, dan heeft u de producten de volgende dag al in huis. Wij hanteren dan ook de regel: "vandaag besteld, is morgen monteren".

Heeft u een specifieke vraag over LED zwaailampbalken voor vrachtwagens?

Vraag gerust advies aan bij de productspecialisten van TRALERT®. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wanneer u op zoek bent naar een zwaailampbalk voor uw vrachtwagen, dan is het natuurlijk wel van belang dat deze aansluit bij hetgeen waar u de zwaailampbalk voor wilt gebruiken. Door ons brede assortiment kunnen wij u in elke vorm van dienst zijn. Bel gerust even om uw wensen en behoeften aan te kaarten. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag, ook als dit betekent dat er maatwerk aan de pas moet komen.

Veelgestelde vragen over LED zwaailampbalken voor vrachtwagen

Net zoals bij alle soorten LED verlichting zijn er bepaalde vragen die vaak bij de keuze van LED verlichting voor vrachtwagens terugkomen.

Waarom kiezen voor LED verlichting van TRALERT?

TRALERT® is de specialist als het gaat om LED voertuigverlichting. Door onze sterke focus op LED verlichting hebben wij voor elk vraagstuk de oplossing. Onze productspecialisten ondersteunen u graag bij het kiezen van de juiste LED verlichting.

Hoe lang duurt een levering van LED verlichting?

95% van de bestellingen worden dezelfde dag nog verstuurd. Wanneer de LED verlichting op voorraad is, heeft u de producten de volgende dag in huis.

Welke professionele LED verlichting is geschikt voor mijn voertuig?

LED verlichting van TRALERT®️ kan gemonteerd worden op vrijwel alle vrachtwagens. Zo is het grootste gedeelte van het assortiment uitgerust met 9-36v multivoltage. Verder is de verlichting van TRALERT®️ voorzien van veelgebruikte connectoren.

Checkmark Close Warning Close