List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Bedrijfswagen verlichting laadruimte

1 - 12 van 196 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

LED verlichting voor laadruimte bestelwagen

Het is natuurlijk enorm handig om je complete laadruimte van je bestelwagen verlicht te hebben. LED verlichting is dan de beste optie. LED verlichting gaat lang mee en is een stuk duurzamer in vergelijking met andere verlichting. Voor LED laadruimteverlichting bent u hier op het goede adres. TRALERT® is al jaren specialist op het gebied van LED voertuigverlichting. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar laadruimte verlichting 12v? Binnen ons assortiment vindt u genoeg mogelijkheden om uw gehele laadruimte van uw bestelwagen van LED verlichting te voorzien.  Natuurlijk kunt u naast de goede verlichting ook denken aan enkele sfeerverlichting.

Waarom moet ik LED verlichting voor mijn laadruimte van mijn bestelwagen hebben?

LED verlichting is de ideale optie om uw gehele laadruimte van uw bestelwagen van licht te voorzien. LED verlichting geeft een helder licht waardoor alles goed zichtbaar wordt. Maar het zicht is niet de enige reden om LED verlichting voor uw laadruimte van uw bestelwagen te overwegen. Binnen het assortiment van TRALERT® is er ook LED sfeerverlichting voor in uw laadruimte. Er is een ruim assortiment aan LED laadruimteverlichting. Van verschillende groottes tot verschillende kleuren. Of u nu op zoek bent naar een volledig verlichte laadruimte of LED verlichting voor de sfeer in uw laadruimte van uw bestelwagen. TRALERT® helpt u graag.

Welke opties heb ik op het gebied van voltage?

Mede door het ruime assortiment biedt TRALERT® verlichting aan met verschillende voltages. Er is laadruimte verlichting met 12v en met 24v. Daarnaast is er ook laadruimte verlichting die geschikt is voor zowel 12v als 24v. Welke lamp voor welk voltage geschikt is staat in de productnaam. Ook staat bij iedere laadruimte verlichting in de specificaties vermeld of het voor 12v of voor 24v is.

Hoeveel jaar garantie heb ik op mijn laadruimte verlichting?

De garantie die u op uw laadruimteverlichting heeft verschilt per product. TRALERT® biedt standaard 2 jaar tot levenslange garantie. Bij iedere lamp kunt u zien hoe lang u garantie heeft. Dit staat namelijk in de specificaties. De garantie zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt bestellen. Wanneer u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Welke kleuren LED verlichting voor de laadruimte van een bestelwagen zijn er?

Er zijn veel verschillende kleuren verlichting beschikbaar voor in de laadruimte van uw bestelwagen. De meeste lampen binnen het assortiment hebben een witte kleur. Binnen de witte kleur wordt er nog onderscheid gemaakt tussen warm wit en koud wit. Warm wit is iets geler van kleur in vergelijking met koud wit. Naast de witte verlichting zijn er ook nog andere kleuren. Er zijn ook lampen verkrijgbaar met rood, groen en blauw licht.

Verschillende vormen LED verlichting voor uw bestelwagen

TRALERT® biedt een breed assortiment aan en daarom zijn er veel verschillende opties als het gaat om de grootte en de vorm. Er zijn verschillende ronde lampen beschikbaar en ook verschillende langwerpige lampen. Als het gaat om de grootte van de lamp voor de laadruimte van uw bestelwagen heeft u ook meerdere opties. Van 15 cm tot 1,5m, u vindt het hier. Alle afmetingen staan weergegeven in de productnaam en anders in de specificaties. Wanneer u toch nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Veelgestelde vragen over laadruimte verlichting

Waarom kiezen voor de LED laadruimte verlichting van TRALERT?

TRALERT® heeft een breed assortiment aan LED verlichting voor de laadruimte van uw bedrijfswagen. De verlichting staat bekend als betrouwbaar, duurzaam en beschikken over krachtig licht. Verder helpen wij u met onze technische dienst graag bij het kiezen van de juiste verlichting.

Hoe lang duurt een levering van LED laadruimte verlichting?

95% van de bestellingen worden dezelfde dag nog verstuurd. Wanneer de LED laadruimteverlichting op voorraad zijn, heeft u ze de volgende dag in huis. 

Welke professionele LED laadruimte verlichting is geschikt voor mijn voertuig?

LED laadruimte verlichting van TRALERT® kunnen gemonteerd worden op verschillende bedrijfswagens. In veel gevallen valt de verlichting onder de categorie 12V verlichting.

Checkmark Close Warning Close