List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Trailer LED kentekenverlichting

1 - 24 van 51 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

LED kentekenverlichting trailer

Wanneer u op de openbare weg rijdt is het noodzakelijk om de kentekenplaat van uw trailer goed te verlichten. Dit doet u met behulp van LED kentekenverlichting voor trailer.

Regelgeving LED kentekenverlichting trailer

Over het algemeen geldt dat de LED kentekenverlichting voldoende licht moet geven om de kentekenplaat te verlichten, maar niet te fel moet zijn, zodat het andere weggebruikers niet verblind. Daarnaast is het van belang dat de kentekenverlichting het gehele oppervlak verlicht. De kleur van de LED kentekenverlichting voor trailers staat vast in de regelgeving. Wij adviseren dan ook niet met verschillende kleuren kentekenverlichting te experimenteren. De voorgeschreven kleurtemperatuur zit ergens tussen warm wit en koud wit. Rood, groen of anderskleurig licht is verboden om te voeren als kentekenverlichting. Vroeger bestond er per land, een specifieke regelgeving voor kentekenplaatverlichting. Inmiddels wordt dit door de Europese Unie geregeld. Voor u als gebruiker heeft dit het voordeel dat de gecertificeerde LED kentekenverlichting voor uw trailer ook in het buitenland gebruikt kan worden.

Koop uw LED kentekenverlichting bij TRALERT®

Bij TRALERT® hebben we een uitgebreid assortiment aan LED kentekenverlichting voor trailers. Daarnaast hanteren wij snelle levertijden en goede garantietermijnen. Verder helpen wij u graag bij uw keuze naar de juiste LED kentekenverlichting voor uw trailer. Bij TRALERT® beschikken wij over meerdere productspecialisten. Zij kunnen u haarfijn de unieke specificaties per product vertellen.

LED kentekenverlichting van TRALERT® online bestellen

Bent u geïnteresseerd in ons assortiment aan LED kentekenverlichting voor trailers? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast is het ook mogelijk om online te bestellen. Bent u al dealer van TRALERT®? Dan kunt u gemakkelijk en snel inloggen met uw dealeraccount. Bent u nog geen dealer van TRALERT® en wilt u dat wel worden? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Waarom TRALERT®️ LED kentekenverlichting voor trailer kiezen?

LED kentekenverlichting van TRALERT® staat bekend als betrouwbaar, duurzaam en beschikken over krachtig licht. Daarnaast bieden wij een technische dienst aan die u graag adviseert bij het kiezen van de juiste verlichting.

Hoe lang duurt een levering van LED kentekenverlichting?

95% van de bestellingen worden dezelfde dag nog verstuurd. Wanneer de LED kentekenverlichting op voorraad is, heeft u de producten de volgende dag in huis.

Hoe lang zijn de garantietermijnen bij TRALERT®?

Bij TRALERT® variëren de garantietermijn van minimaal twee jaar tot levenslange garantie.

Checkmark Close Warning Close