TRALERT® GOEDE DOELEN

TRALERT®, zet zich niet alleen in voor innovatie en kwaliteit, maar draagt ook bij aan de maatschappij door het ondersteunen van goede doelen. Onze betrokkenheid strekt zich uit van lokale tot nationale initiatieven, waarbij wij streven naar een positieve impact op de gemeenschap. Door deze steun bevestigen wij ons engagement voor een duurzamere en socialere wereld, in lijn met onze visie als toonaangevende leverancier in de sector.

NOORDKAAP CHALLENGE

De Noordkaap Challenge vertegenwoordigt de ultieme roadtrip naar de meest noordelijke plek van Europa. Sinds 2011 wordt deze uitdaging jaarlijks in december georganiseerd. Tijdens de reis nemen de teams verschillende challenges aan ten behoeve van het KWF (en andere goede doelen). Deze uitdagingen hebben als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar een nieuw geneesmiddel tegen neuroblastoom, een vorm van kinderkanker. TRALERT® is met trots partner van dit initiatief en heeft tijdens de editie van 2023 meerdere teams mogen voorzien van LED voertuigverlichting, waardoor zij veilig en goed verlicht de winterse omstandigheden konden doorstaan.

In Actie voor KWF
Video afspelen over Noordkaap Challenge Suzuki

HARTSTICHTING

Iedereen een gezond hart, voor nu én later. Dat is de missie van de Hartstichting. Hart- en vaatziekten zijn de tweede doodsoorzaak in Nederland. Ook zijn hart-en vaatziekten de belangrijkste reden voor ziekenhuisopnamen. Op dit moment zijn er 1,7 miljoen Nederlanders met een hart- of vaataandoening. Als er niks gedaan wordt, zijn dat er over een paar jaar 1 miljoen méér dan nu. Hier wil de Hartstichting iets tegen doen, en TRALERT® steunt dit initiatief.

Checkmark Close Warning Close