List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Rode reflector

1 - 19 van 19 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

reflector-rood

 

Rode reflectoren

Reflectoren zorgen ervoor dat uw voertuig, trailer en aanhangwagen beter zichtbaar zijn voor andere weggebruikers. Ondanks dat reflectoren geen bron van licht zijn kunnen zij wel licht heel goed weerkaatsen. De weerkaatsing/reflectie maakt de reflector zichtbaar. Daarbij is het gebruik van rode reflectoren in veel gevallen verplicht. Reflectoren worden aangeboden in de kleuren rood, amber en wit uitgevoerd in ronde, vierkante, langwerpige en driehoeksvorm reflectoren.

Waarvoor worden rode reflectoren gebruikt?

Rode reflectoren worden doorgaans gebruikt om de achterkant van het voertuig beter zichtbaar te maken. Oranje(amber) reflectoren voor de zijkant en witte reflectoren voor de voorkant. De vorm van de reflector hebben ook betekenis.

 

reflectoren-rood

 

Rode driehoek reflector op aanhangwagen

De driehoek reflector rood moet verplicht tweemaal achter op een aanhangwagen worden gemonteerd. Naast dat deze ook in vaste achterlichten zijn ingebouwd zijn ze ook los verkrijgbaar. Deze moet worden gemonteerd tussen de 0,25 meter laag en 0,90 meter hoog. Daarnaast moet deze minimaal 0,5 meter van het breedste punt van de aanhanger worden gemonteerd.

Montage rode reflectoren

De rode reflectoren van TRALERT® zijn op verschillende manieren te monteren. Zo worden deze geleverd met een plakstrip en schroefmontage mogelijkheid. Een plakstrip zegt het eigenlijk al. Op deze manier is een rode reflector simpel te plakken. Let wel op dat u de oppervlakte goed schoonmaakt voor u de reflector plakt dit draagt bij aan de sterkte van de plakstrip. Een rode reflector met schroefmontage is simpel te monteren, de reflector wordt met twee schroefgaatjes geleverd. Zo kunt u deze simpel op uw voertuig schroeven.

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de levering van rode reflectoren?

95% van het gehele assortiment is uit voorraad leverbaar. Als u voor 15:00 besteld leveren wij u de reflectoren de volgende dag!

Wat is de functie van reflectoren?

Reflectoren worden uitgevoerd in de kleuren wit (voorkant), oranje/amber (zijkant) en rood (achterkant). Het zorgt ervoor dat door de weerkaatsing van licht het voertuig/trailer beter zichtbaar is.

Zijn reflectoren verplicht?

In veel gevallen bent u verplicht reflectoren te voeren op uw voertuig of aanhanger. Zo is het bij een aanhanger verplicht een driehoek rode reflector te voeren. Komt u er niet uit? Neem contact met ons op.

Checkmark Close Warning Close