List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Compact achterlicht

  • Vandaag besteld, morgen monteren
  • Meer monteerruimte door compactheid
  • Meerdere kabelboom aansluitingen
  • Prachtige neon modellen
1 - 24 van 206 Resultaten
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Volg je bestelling met track & trace
Uit voorraad geleverd vanuit Duiven (NL)
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

Compacte LED achterlichten

 

compacte-led-achterlichten

 

TRALERT® levert verschillende compacte LED achterlichten voor verschillende voertuigen. Van aanhangwagens, trailers tot aan achterlicht trekker.

Dit zijn achterlichten die qua afmeting kleiner zijn dan de normale LED trailer achterlichten. Deze achterlichten kunnen verschillende functies bevatten zoals:

  • achterlicht
  • remlicht
  • knipperlicht
  • mistlicht
  • achteruitrijlicht

Optioneel zijn deze functies in een aparte achterlichtmodule te verkrijgen. De compacte achterlichten werken op 12V of op 24V of multivoltage 12/24V. Dus ook geschikt voor uw aanhanger of trekker.

Vele mogelijkheden en uitvoeringen

Tralert® biedt een scala van compacte LED achterlichten. Hierbij zijn er altijd LED achterlichten in het productgamma aanwezig die passen op uw aanhangwagen, trekker of ander voertuig. Vele varianten in afmetingen en mogelijkheden zijn beschikbaar.

LED compacte achterlichten welke functies zijn geïntegreerd?

Een aantal specifieke series compacte LED achterlichten worden ook voorzien van een geïntegreerde driehoeksreflector. Naast de verschillende functies zoals achterlicht, remlicht, knipperlicht, mistlicht en achteruitrijlicht . 

Het voordeel is dat deze achterlichten klein van formaat zijn en uitstekend gepositioneerd te zien zijn op een aanhanger.

Er zijn verschillende series LED compacte achterlichten te verkrijgen. Zo heeft Tralert ® enkele series LED achterlichten waarvan het knipperlicht dynamisch is uitgevoerd. Ook beter bekent in de automobielwereld als de Audi look.

Verschillende merken automobielen zijn tegenwoordig uitgevoerd met een dynamisch of ook wel scrollend knipperlicht. Deze functionaliteit is nu ook leverbaar in de diverse series compacte achterlichten.

Tevens levert Tralert ® een compact achterlicht die canbus proof is. Dit wil zeggen dat er geen storing op de auto elektronica komt. LED verlichting verbruikt zo weinig stroom dat het voertuig kan denken dat het achterlicht defect is.

Om dit canbus probleem te verhelpen passen wij weerstanden toe bij de installatie. Tevens leveren wij een weerstanden box indien deze problemen zich openbaren. Enkele series van de compacte LED achterlichten zijn optioneel voorzien van kentekenverlichting.

Welke functies zijn vereist in het Compacte LED achterlicht

Achteruitrij verlichting: belangrijk is te weten dat met ingang van 10 juli 2011 aanhangers of trailers, ook wel getrokken voertuigen genoemd, verplicht een achteruitrijlamp moet hebben in Compacte met een 13-polige stekker.

Mistachterlicht: Vanaf 1 juli 2006 moeten alle aanhangwagens met een totaal toegestaan gewicht tot 750 kg. voorzien zijn van een mistachterlicht. En aanhangwagens met een totaal toegestaan gewicht van meer dan 750 kg., die na 31 december 1997 in Nederland in gebruik zijn genomen is een mistachterlicht een vereiste.

Aanhangwagens, ofwel het getrokken voertuig, die een afmeting heeft van minder dan 6 meter moet aan de linker achterzijde van achterlicht voorzien zijn van minimaal een achterlicht, remlicht, knipperlicht, mistlicht eventueel aangevuld met een geïntegreerde driehoek reflector of indien het achterlicht niet voorzien is van een driehoek reflector een losse reflector. Ook kentekenverlichting is verplicht.

De rechter achterzijde van het getrokken voertuig zal dan een Compacte LED achterlicht moeten zijn die is uitgevoerd met functies achterlicht, remlicht, knipperlicht en achteruitrijlicht, eventueel aangevuld met een losse driehoeks reflector of geïntegreerde driehoeks reflector.

Achterlicht trekker zijn ook te verkrijgen bij TRALERT®. Een compacte lamp inclusief driehoeksreflector.

Is kentekenverlichting aanhanger verplicht?

Kentekenverlichting aanhanger is dat verplicht? Jazeker! Ieder voertuig met een kenteken dient verlichting te hebben. Het kenteken moet namelijk altijd goed zichtbaar zijn en daarom zal de verlichting het altijd moeten doen.

Aansluitmogelijkheden

De Compacte LED achterlichten kunnen op verschillende manieren worden aangesloten. Hierbij maakt het niet uit of het om aanhangwagens, trailers of achterlicht trekker gaat. Zo worden deze LED achterlichten geleverd met een kabel met losse draadeinden.

5-pins bajonet en AMP aansluiting
Eventueel kan het LED achterlicht uitgevoerd worden met een 5-pins bajonet aansluiting. Dezelfde aansluiting die andere leveranciers van achterlichten toepassen zoals Aspock.

De LED achterlichten werken op 12V en 24V. De meeste achterlichten van Tralert zijn multivoltage. Daarnaast zijn diverse serie Compacte achterlichten voorzien van een AMP aansluiting.

Installatie tijd verkorten 

Naast het leveren van een breed scala aan compacte achterlichten leveren wij ook een compleet bekabelings assortiment. Hierin zitten diverse connectoren die de installatie tijd van de achterlichten aanzienlijk zal vereenvoudigen. Tevens hebben diverse series achterlichten een boutverbinding ofwel de hart op hart maat van 152 mm.

Compacte LED achterlichten en de uitstraling

Tralert® levert diverse series compacte led achterlichten met een moderne uitstraling. Zo leveren wij diverse series met een neon look ook wel lavaflow look genaamd. Een steeds meer voorkomende optie is de functionaliteit van het dynamische knipperlicht.

Checkmark Close Warning Close