De Kingpoint trailerlamp blijft zonder twijfel een onmisbare toevoeging aan uw trailer. Deze volledig op LED-technologie gebaseerde lamp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Naast het oogstrelende Neon-achterlicht en het dynamisch knipperlicht biedt deze lamp ook een ingebouwde standaard canbus oplossing voor de knipperlichten. Bovendien is de lamp uitgerust met superseal aansluitingen voor markeringslichten en kentekenverlichting.

Extra functies Kingpoint Trailerlamp

De Kingpoint lamp kan worden aangepast aan uw wensen, met extra functies zoals:

  • LED breedtelampen
  • LED kentekenverlichting
  • 7 PIN’s AMP connector of 2m. kabel
  • achteruitrij-alarm
  • extra aansluitingen ten behoeve van markeringsverlichting- en kentekenverlichting

In geval van schade zijn de kappen en LED-modules afzonderlijk verkrijgbaar bij ons. Kortom, dankzij het aantrekkelijke ontwerp en de veelzijdigheid is de Kingpoint trailerlamp een uitstekende aanwinst voor uw trailer. Voor een volledig overzicht van de serie kunt u terecht op ons dealerportaal.

Bekijk via onderstaande links de product video van de Kingpoint lamp. Deze lamp belichaamt functionaliteit en stijl en voegt waarde toe aan uw trailer.

Samenvatting

De Kingpoint trailerlamp is een onmisbare aanwinst voor uw trailer, want met zijn opvallende LED-technologie, dynamische knipperlicht en ingebouwde canbus-oplossing, biedt het functionaliteit en stijl in één. Of u nu LED-breedtelampen, kentekenverlichting, extra aansluitingen of zelfs een achteruitrijalarm wilt, de lamp past zich aan uw behoeften aan. Met duurzame los verkrijgbare kappen en LED-modules zorgt deze lamp voor langdurige prestaties. Voor een uitgebreid overzicht van de serie, bezoek ons dealerportaal en ontdek de mogelijkheden zelf. Wacht niet langer en verrijk uw trailer met de veelzijdige Kingpoint trailerlamp, die een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek biedt.