Wat is een 7-PIN’s AMP connector?

Een 7-PIN’s AMP connector zorgt voor een zeer betrouwbare elektrische verbinding. De connector gebruikt zowel mannelijke als vrouwelijke delen die in elkaar klemmen. De AMP aansluiting is uitgerust met mannelijke pinnen. De stekker heeft vrouwelijke pinnen. Dit zorgt niet alleen voor de geleiding maar ook voor extra stevigheid. De behuizing van de connector is gemaakt van een duurzaam kunststof. Een AMP connector heeft normaal gesproken tussen de één en twaalf connectie punten.

Verlichting met 7-PIN’s AMP connector aansluiting

Verschillende LED verlichting binnen het assortiment van TRALERT® is aan te sluiten door middel van een 7-PIN’s AMP connector. Een mooi voorbeeld hiervan is het V10C7 – 551B7 LED achterlicht. Dit is de versie voor de linkerzijde, uiteraard is ook de rechter zijde beschikbaar. Deze lamp brengt naast de eenvoudige AMP stekker aansluiting ook andere voordelen met zich mee. De lamp is onder andere voorzien van een lava flow look. Naast de reguliere achterlichten is de lamp ook voorzien van mistlichten, achteruitrijlichten en kentekenverlichting aan de zijkant. Mede door de multivoltage (12 tot 36 volt) is deze verlichting voor veel voertuigen inzetbaar. Deze lamp is ook met andere aansluitingen beschikbaar, denk hierbij aan een 5 PIN’s bajonet aansluiting. De lamp is ook voorzien van een standaard hart op hart maat. Uiteraard is er nog meer verlichting met een 7-PIN’s AMP stekker beschikbaar binnen het assortiment van TRALERT®.

Verloopkabel

Mocht het voorkomen dat uw verlichting een 7- PIN’s connector heeft maar u een andere aansluiting nodig heeft hoeft dit nog geen probleem te zijn. Er zijn namelijk verschillende verloopkabels beschikbaar. Eén van de verloopkabels zorgt ervoor de de AMP connector wordt overgezet naar een Aspock aansluiting. Naast deze verloopkabel zijn er natuurlijk altijd nog andere opties beschikbaar. Voor iedere situatie is er wel een oplossing mogelijk. Komt u er zelf niet uit kunt u altijd contact met ons opnemen.