Wat is een contra stekker?

Een 7 polige Contrastekker is een contactbehuizing waar een stekker ingestoken kan worden. Aldus voorzie je jouw elektrische apparaten eenvoudig van stroom. Ook zijn er contrastekkers die je kunt benutten om jouw apparaat of verlengkabel van randaarde te voorzien. Met de contrastekkers van TRALERT® garandeer je een solide fysieke en elektrische verbinding. De stekkers zijn eenvoudig te gebruiken en eenvoudig los te koppelen. Monteer deze en steek de stekker van jouw apparaat simpelweg in de contrastekker.

7 polige Contrastekker

Uit welke materialen bestaat een contra stekker?

Je zal vast denken welke materialen zijn er nou? Er zijn dus rubberen stekkers en stopcontacten van ABL. Het voorkomt het binnendringen van vocht en is ideaal voor gebruik buitenshuis. De rubber pluggen zijn geschikt voor 1,5 mm² en 3×2,5 mm² geleiders. Je kunt maximaal drie kabels van 1,5 mm² of 3×2,5² mm op de stekker aansluiten. De stekker is geaard en gepast voor vermogens tot 250V en belastingen van 16 ampère. Ben je zoekende naar een stekker of contrastekker van kunststof of PVC? Bekijk gerust ons assortiment. Wij bieden onder andere kunststof stekkers met randaarde of PVC stekkers met randaarde van ABL. Bovendien zijn er contrastekkers verkrijgbaar. De 7 polige Contrastekker zijn adequaat voor een vermogen tot 230 volt en een belasting van 16 ampère. De grote aansluitruimte maakt het eenvoudig om kabels op de koppelbus aan te sluiten.

waar is deze stekker voor geschikt?

De 7 polige Contrastekker is uitermate geschikt voor het verlengen van de kabel tussen stekker en originele stekkerdoos. De metalen haak zorgt ervoor om de zwevende contrastekker vast te zetten, zodat deze niet op de grond komt. De 7 polige Contrastekker is passend voor aanhangers of caravans. Deze is voorzien van afdichtklep en beugel. De stekker voorziet de aanhangwagen van de basisverlichting zoals knipperlichten, remlichten en mistverlichting. De extra polen op de 13-polige stekker worden onder andere gebruikt voor de achteruitrijverlichting en continue voor stroom.