LED flitsers inbouwen in de grill van uw auto is een precieze, specialistische klus. Soms kan het voorkomen dat u prachtige LED grill flitsers heeft aangeschaft maar dat u deze via omwegen in uw grill moeten monteren. U wilt natuurlijk geen gaten boren in uw auto of voertuig. Echter een juiste slagvaste montage kan verschillende redenen hebben om wel uw koets te modificeren. Zo kan uw grill bijvoorbeeld aflopende polycarbonaat bladen bevatten wat het moeilijk maakt de grill flitser de juist afgestelde hoek mee te geven. Dit maakt juiste montage een stuk lastiger. Om u bij de montage te ondersteunen hebben wij voor onze LED flitsers, montagebeugels ontwikkeld. Deze montagebeugels kunnen het monteren van de LED flitsers gemakkelijker maken.

Welke soort LED flitsers passen in de grill en waarom is de gebruikte kleur oranje?

U bent opzoek naar LED grill flitsers maar heeft deze nog nooit eerder toegevoegd aan uw auto. Nu kunt u kiezen deze LED grill flitsers met oranje kleur in te bouwen of op te bouwen. Het verschil tussenbeide is voornamelijk de manier van bevestigen. Voor een inbouw montage bij uw oranje LED grill flitsers is in veel gevallen een modificatie van uw koets nodig. Dit houdt in dat u een inbouw spot moet maken waarin de flitsers goed passend weggewerkt kan worden. In de grill van veel auto’s (waaronder mogelijk die van u) is hier soms een prachtige ruimte voor. Het enige waarmee u goed rekening moet houden is de aansluitpunten van uw spanning. In veel gevallen kunt u de grill flitser op de bestaande bekabeling en accuspanning aansluiten. Onder het opbouwen LED flitsers in de grill, kunt u verstaan dat de LED flitsers ‘op’ de carrosserie gebouwd. Dit is anders dan inbouwen omdat hier ook gebruik kan worden gemaakt van enkel 3m tape als bevestiging in plaats van schroeven.

led grill flitsers blauw

Passen deze LED flitser montagebeugels ook in de grill?

De LED flitsers die u vindt bij ons het assortiment zijn geschikt voor de nieuwe montagebeugels. Sterker nog, deze montagebeugels zijn speciaal ontwikkelt voor flitsers uit het TRALERT® assortiment. Door een hoek van 90 graden in de montagebeugels te verwerken worden de mogelijkheden van plaatsing een stuk groter. Het grote oppervlakte binnen de LED flitsers montagesteunen bevatten strategische kabelbevestigingsplekken. Hierdoor kunt u perfect de bekabeling achter de steun wegwerken en aansluiten. Mede kunt u per montage project bekijken of er minder verandering aan uw auto moet worden gedaan bij het gebruik van een grill flitser montagebeugel. Door de montagebeugels te poeder coaten, hoeft u zicht ook geen zorgen te maken over het corroderen van het metaal.

LED grill flitsers montagesteunen

Welk keurmerk dient een LED grill flitser oranje te bevatten?

De meest gebruikte LED flitser, zowel op als af de grill, zijn de oranje LED flitsers. Oranje ook wel ‘amber’ genoemd, is de kleur waarmee u speciale situatie aankaart op de openbare weg. De kleur amber kunt u ook herkennen bij LED markeringslichten.

Wist u dat:

Het waarschuwingssignaal van uw grill flitser vanaf minimaal 25 meter direct zichtbaar moet zijn? Dit indien u de oranje LED grill flitsers vanaf een directe hoek heeft gemonteerd. Is dit niet het geval zal uw voertuig niet aan de juiste ECE-R65 regelementen voldoen.

Het keurmerk waaraan u moet voldoen bij het waarschuwen van een speciale verkeerssituatie, is het ECE-R65 keurmerk. In veel gevallen zijn enkele LED grill flitsers oranje niet voldoende om aan dit keurmerk te voldoen. U zou hier minimaal of een LED zwaailamp, LED flitsbalk of nog twee additionele achterzijde flitsers moeten toevoegen om aan dit keurmerk te voldoen. Mocht u zeker willen weten of uw uitrusting flitsers voldoende is? neem dan contact op met onze product specialisten.

Uitgelichte LED grill flitser

SF-6000A: Slimline LED grill flitser oranje met 6 LED’s

Een perfect te plaatsen oranje flitser voor montage in de grill van uw auto, bedrijfswagen of vrachtwagen. Door het zeer geringe formaat is deze R65 gecertificeerde flitser heel eenvoudig in te bouwen. De flitser neemt weinig ruimte in beslag, daarnaast worden 2 montage sets meegeleverd zodat voor vrijwel elke inbouwplaats een oplossing is. De montage steuntjes die aan zijkant geplaatst kunnen worden kunnen 360° gedraaid worden, zo kan de flitser zowel staand als hangend gemonteerd worden.Bekijk product
LED grill flitser oranje klein

Mag ik naast oranje LED grill flitsers met een andere kleur voeren, zoals bijvoorbeeld blauw?

Andere kleuren flitsers dan oranje, mag u doorsnee niet op uw auto monteren. Om een voorbeeld te nemen aan LED grill flitsers blauw. Deze kleur flitser wordt door hulpdiensten ingezet en ziet u terug op ambulances en politieauto’s. In de basis zijn dit dezelfde flitsers als de LED grill flitsers met oranje kleur maar dan uitgerust met blauw. Soms ziet u een normaal uitziende auto, die toch LED grill flitsers in de kleur blauw voeren. U kunt er dan van uitgaan dat dit politie in burger is of een zeer ongehoorzame burger.

Leer alles over de LED flitser montagesteunen

Geschikte flitser modellen met montagesteunen.

In dit document kunt u alle informatie vinden over de montagesteunen met bijbehorende LED flitsers. Voor de oranje grill flitsers als overige kleuren voor op uw auto.Bekijk LED flitsersteunen
Informatie flitslampen voor auto's met montagesteunen

De keuze van TRALERT®

De R65 slimline flitser: deze stijlvolle led flitser is uitermate geschikt voor montage in de grill van uw voertuigen. Voorzien van EMC ontstoring en met aansluitkabel van 225 cm lang.

Shopping cart
Shopping cart