In de wereld van truck- en trailers zijn ronde LED achterlichten niet meer weg te denken. Je ziet ze overal en komen steeds in meer configuraties en uitvoeringen voor. Denk aan bijvoorbeeld ronde achterlichten met dynamisch knipperlicht, zonder dynamisch knipperlicht, inbouw of opbouw met neon ring of in een rij. Kortom, Ronde LED achterlichten geven een kenmerkende uitstraling aan je trailer of truck. Nu bestaat er een veel gebruikte benaming voor ronde LED achterlichten: hamburger lampen.

LED hamburger lamp_ TRALERT
LED hamburger lamp

De hamburgerlamp: een veel gebruikte benaming, maar waarom? We leggen het je uit!

Zoals te zien is op de bovenstaande afbeelding, hebben deze ronde LED achterlichten twee rode zijden met een amberkleurig (oranje) knipperlicht in het midden. Vanwege deze eigenschap lijken deze achterlichten op een hamburger, wat heeft geleid tot de smakelijke benaming die de veelzijdigheid van hun ronde vorm benadrukt. Wat betreft het uiterlijk van een hamburgerlamp, raden wij bij TRALERT® de unieke VC-213 serie aan. Met een dynamisch knipperlicht, elegante lijnen en duurzame materialen is dit een fraaie keuze voor jouw voertuig, in tegenstelling tot de gebruikelijke ronde LED achterlichten. Niettemin adviseren we je om bij de keuze voor deze lamp geen hap te nemen!

Het combineren van LED achterlichten rond

Vaak worden hamburger LED achterlichten, oftewel ronde LED achterlichten, gecombineerd. Door ze correct aan te sluiten op de stroom van je vrachtwagen of trailer, kunnen ze vervolgens gewoon synchroon oplichten. Voor een dynamisch knipperlichteffect op je hamburger lampen kun je overwegen een dynamische knipperlichtmodule van TRALERT® te gebruiken. Deze speciale module maakt het mogelijk om bij het installeren van meerdere ronde trailer lampen een dynamisch knipperlichteffect te bereiken. Bekijk de onderstaande video voor een voorbeeld van een klant die de dynamische module heeft geïnstalleerd. TRALERT® LED hamburgerlampen hebben meestal een standaard diameter van 140 mm. Bovendien zijn de LED hamburgerlampen voorzien van interne componenten om storingen te voorkomen, zoals elektromagnetische compatibiliteit (EMC-onderdrukking).

Waarom kiezen voor TRALERT® LED hamburger achterlichten?

Bij TRALERT® vind je een uitgebreide selectie hoogwaardige modellen en varianten van hamburgerlampen, waaronder exemplaren met rem-/achterlichten, knipperlichten, mistlichten en achteruitrijlichten. Al onze ronde LED achterlichten zijn vervaardigd van duurzame materialen, zowel voor de waterdichte behuizing als voor de lampen en interne componenten. Hierdoor voldoet ons assortiment aan de vereiste certificeringen. Onze TRALERT® ronde LED achterlichten zijn zeer robuust en betrouwbaar; wij bieden enkel producten van hoge kwaliteit die lang meegaan.

Op zoek naar achterlichten met een eigentijds ontwerp? Dan zit je bij TRALERT® goed. Wij bieden diverse Lavaflowlook achterlichten aan die perfect passen bij jouw voertuig. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Kies ook voor hoogwaardige LED-achterlichten op jouw voertuig!

Als je van plan bent om jouw LED hamburgerlampen in te bouwen, raden we aan om een chromen inbouwrand toe te voegen. Heb je vragen over het inbouwen van deze hamburgerlampen? Onze productspecialisten staan klaar om je te helpen. Als je nieuwsgierig bent naar alle LED achterlichten in ons assortiment, ga dan naar LED achterlichten.