De opmars van hoogwaardige verlichting voor het interieur van voertuigen is niet te stoppen. Daarom leggen we in deze blog de focus op de interieurverlichting uit het TRALERT® assortiment, met onze eigen TRALERT® interieurverlichting in het specifiek.


Assortiment aan interieurverlichting

Dit assortiment aan interieurverlichting bestaat uit verschillende opbouwlampen met een sterke aluminium basis en IP-67 certificering. De lampen hebben een hoge lichtopbrengst van 1500 tot maar liefst 1800 lumen. Ze zijn daarom zeer geschikt voor in- en exterieurgebruik, dus ook in vochtige condens-ruimtes. De verlichting is daarnaast EMC-ontstoord met een ECE-R10 certificering, waardoor ze geen storingen op andere apparatuur, zoals de radio, veroorzaken. De lichtkleur van 4500 K (Kelvin) zorgt voor een prettige en heldere light output. Deze lampen worden geleverd met een 20cm aansluitkabel en monteren en installeren is hierdoor eenvoudig. De LED interieurlampen zijn daarom niet alleen geschikt voor bedrijfswagens, maar ook voor campers, caravans (in- & exterieur), koeltrailers / koelaanhangers & de maritieme sector. Uiteraard hebben deze TRALERT® lampen de standaard 2 jaar garantie.

Extra noemenswaardig voor de verlichting is de touch-schakelaar met dimfunctie en de bewegingssensor. Op het moment dat de sensor beweging registreert, schakelt deze de lamp in op 100% lichtsterkte en blijft vervolgens 30 seconden aan na de laatste registratie.

De touch-schakelaar wordt geactiveerd op het moment dat de vinger op het touch-knopje geplaatst wordt. Deze licht dan blauw op in de uitgeschakelde toestand. De touch-schakelaar met dimfunctie (113/213/218-uitvoering) werkt als volgt:

  • 1x drukken: aan op 100% lichtsterkte
  • 2x drukken: naar 66% lichtsterkte
  • 3x drukken: naar 33% lichtsterkte
  • 4x drukken: uit

De touch-schakelaar zonder dimfunctie werkt alleen als aan- en uitschakelaar. Vragen over de functies of hulp nodig bij het monteren en installeren van de verlichting? Onze specialisten staan voor jou klaar!

Bekijk de gehele serie aan TRALERT® interieurverlichting op onze website of neem contact op met onze specialisten voor meer informatie.