Waterdichte LED breedtelampen zijn een onmisbaar onderdeel voor iedereen die met aanhangwagens, trailers of boottrailers de weg op gaat. De breedtelampen spelen ook een belangrijke rol bij het aangeven van de breedte van uw aanhangwagen of trailer in het verkeer. Omdat we bij TRALERT® het belang van deze verlichting begrijpen, bieden we een uitgebreid assortiment LED breedtelampen aan in verschillende looks en soorten om aan jouw behoeften te voldoen. Zo hebben onze LED breedtelampen een hoge mate van waterdichtheid en hebben ze de IP67-normering. Hierdoor worden onze waterdichte LED breedtelampen veel op boottrailers ingezet. De IP-normering wordt gemeten op basis van de mate van waterdichtheid. Let bij aankoop van waterdichte breedtelampen daarom goed op de IP-normering.

Shopping cart
Shopping cart
Shopping cart

IP-normering waterdichte breedtelampen

De IP-waarde, zoals IP67, is een belangrijke specificatie die de mate van water- en stofbestendigheid van de LED verlichting aanduidt. Waterdichte LED breedtelampen met bijvoorbeeld een IP67-classificatie zijn zeer robuust en kunnen zonder problemen omgaan met zware weersomstandigheden en blootstelling aan stof. Dat betekent dat ze uitermate geschikt zijn voor gebruik op aanhangwagens, (boot)trailers, en andere voertuigen waarbij waterdichtheid en bescherming tegen stof van essentieel belang zijn. Met deze IP67-classificatie kun je erop vertrouwen dat onze breedtelampen zelfs onder uitdagende omstandigheden blijven presteren. Zo is jouw voertuig veilig en goed zichtbaar op de openbare weg.

Vragen? Neem contact op!

Het gehele LED breedtelampen assortiment is te vinden op ons dealerportaal. Hier kun je eenvoudig navigeren en de juiste verlichting vinden voor jouw toepassing. Een voorbeeld van een populaire keuze onder onze klanten is de 1004 serie van LED Autolamps, gecombineerd met het platte LED achterlicht EU200 (zie afbeelding). Deze lampen zijn voorzien van het complete LED Autolamps bekabelingssysteem. Hierdoor is het aansluiten van LED-verlichting op jouw aanhanger of boottrailer zeer gemakkelijk.

Vragen over de mogelijkheden en opties van waterdichte breedtelampen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de specialisten van TRALERT®. Zij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste verlichting voor jouw voertuig.