Waterdichte LED breedtelampen

LED breedtelampen helpen u met het aangeven van de breedte van uw aanhangwagen of trailer in het verkeer. Onze LED breedtelampen worden steeds meer op boottrailers ingezet omdat deze lampen een hoge mate van waterdichtheid (IP67) kennen. De mate van waterdichtheid wordt gemeten door een IP-normering. Let bij aankoop van waterdichte verlichting dus op deze normering.

TRALERT® biedt een groot assortiment LED breedtelampen aan in verschillende soorten & looks. De lampen zijn uiteraard, zoals u van TRALERT® gewend bent op LED-basis en geproduceerd met degelijke materialen.

Uitgelicht product: 1005LE

LED breedtelamp uitgevoerd in multivoltage (12-24v) die zeer geschikt is voor montage op uw vrachtwagen, trailer en aanhanger.

Door de rubberen behuizing is deze lamp zeer goed bestendigd tegen schade en zal daarom een lange levensduur hebben. Daarnaast is de breedtelamp volledig waterdicht gecertificeerd.

Bekijk product
Waterdichte LED verlichting

De gehele serie LED breedtelampen is beschikbaar op het dealerportaal van TRALERT®. Alle producten zijn gemakkelijk te vinden, en te bestellen. Op de bovenstaande afbeelding is een foto gemaakt van de bekende 1004 serie van LED Autolamps in combinatie met het zeer platte LED achterlicht EU200. Deze zijn voorzien van het complete LED Autolamps bekabelingssysteem voor het gemakkelijk aansluiten van LED verlichting op uw aanhanger/boottrailer.

Heeft u aanvullende vragen over de mogelijkheden en opties van de breedtelampen? Neem dan gerust telefonisch contact op met één van onze technische deskundigen. Zij helpen u graag bij het kiezen van de juiste verlichting voor uw voertuig.

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends op het gebied van LED voertuigverlichting?

Vraagstuk over verlichting?

We helpen je graag bij het samenstellen van de verlichtingset op jouw voertuig.

Truck en trailerverlichting

TRALERT®, specialist in LED voertuigverlichting

Door onze specialisatie en focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in ons vakgebied. Naast het vertegenwoordigen van diverse gerenommeerde fabrikanten voor de Europese markt produceert TRALERT® inmiddels diverse verlichtingsproducten in eigen beheer.

Vraagstuk over verlichting?

We helpen je graag bij het samenstellen van de verlichtingset op jouw voertuig.