Strategische samenwerking Protempo en TRALERT®

Strategische samenwerking Protempo en TRALERT®

Het gehele assortiment aan hoge kwaliteit LED verlichting binnen handbereik en direct uit voorraad leverbaar bij Protempo. Samen met Protempo worden krachten gebundeld om jou nóg beter en gemakkelijker te kunnen voorzien van TRALERT® LED verlichting. Door de kennis van TRALERT® in LED voertuigverlichting te combineren met kennis van Protempo in de aanhangwagenbranche, verwachten wij jou nóg beter te kunnen ondersteunen.

Als klant sta jij centraal en op #1

Jij als klant staat hierin uiteraard centraal. Het verfijnde one-stop-shop concept van Protempo is per 3 mei voorzien van de bekende TRALERT® assortiment, waar je direct uit voorraad kunt bestellen.

Tevens zijn voor jou de vakspecialisten van Protempo getraind in ons assortiment en bekabelingsoplossingen. Hiermee verwachten wij jou een excellente ondersteuning vanuit Protempo te kunnen bieden.

Daarnaast staat Protempo in direct contact met onze productspecialisten om jou in dezelfde maatwerk-oplossingen te kunnen voorzien als dat je nu van ons gewend bent.

1.

Jouw organisatie centraal

Door het one-stop-shop concept van Protempo kun je, naast onze verlichting, ruim 40.000 producten vinden waaronder: Aanhanger onderdelen, landbouwonderdelen, banden (ook binnenbanden / velgen) gasveren en retail materiaal. Mocht u ook klant zijn van Protempo, vergemakkelijkt dit het bestellen van de TRALERT® producten.

2.

Complementaire kennis

Door de complementaire kennis van Protempo in aanhangerbranche en onze kennis op het gebied van LED voertuigverlichting zijn wij in staat jou nog beter te ondersteunen in het vinden van de juiste lichtoplossing voor jouw voertuigen.

3.

Jouw TRALERT® condities blijven gelijk

Als actief TRALERT® dealer hoef jij je zich geen zorgen te maken over prijs- of leververanderingen. De condities die je gewend bent bij TRALERT® blijven gelijk bij Protempo.

4.

Bespaar op jouw vrachtkosten

Door het bundelen van de orders, kun je besparen op de vrachtkosten. Je kunt nu gemakkelijk naast jouw andere producten, onze LED verlichting bij Protempo bestellen. Daarnaast biedt Protempo nachtleveringen aan. Hierdoor ontvang je onze verlichting voor 8:00 uur ‘s ochtends de volgende dag!

OVer Protempo

+40.000 PRODUCTEN TO KEEP YOU IN MOTION

Jouw betrouwbare partner in de aanhangerbranche met excellente service

Protempo heeft ruim 45 jaar ervaring als totaalleverancier van alles wat u nodig heeft om uw bedrijf in beweging te houden. Daarom bestempeld onze partner zich als de ¨Masters of motion¨!

Het Protempo assortiment bestaat uit meer dan 40.000 producten. Bovendien denken de teams van bevlogen vakspecialisten graag met je mee om tot maatwerkoplossingen te komen.

Nu inclusief de TRALERT® verlichtingsoplossingen!

Altijd op een klantgerichte en nuchtere manier. Zodat je het product vindt dat precies bij jouw situatie past.