Wat zijn bloklampen?

In theorie is de term ” bloklampen ” een andere benaming voor vierkante achterlichten. De vierkante achterlichten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. De lampen worden veel gebruikt als achterlichten op bijvoorbeeld vrachtwagens of aanhangwagens maar ook op andere voertuigen.

Waarvoor worden de lampen gebruikt?

De bloklampen worden voornamelijk gebruikt als achterlichten of remlicht. Dit kan zijn op zowel vrachtwagens als aanhangers. Op vrachtwagens is het zelfs zo dat er meerdere tegelijk op een of allebei de kanten wordt gemonteerd.

Welke verschillende bloklampen zijn er?

Tralert heeft een enorm breed assortiment wanneer het aankomt op Bloklampen. Hieronder worden deze toegelicht en daarbij wordt ook het verschil per bloklamp toegelicht. Al deze lampen en andere lampen zijn te bestellen bij Tralert. Bekijk ons gehele assortiment led verlichting.

De eerste serie bloklampen is de 80-serie configurabel achterlicht. In deze serie heeft één enkele bloklamp een afmeting van 100 x 100 x 28mm. Daarnaast is de bloklamp verkrijgbaar als één enkele lamp, als tweetal, als drietal of als viertal.

De tweede serie is de 100-serie configurabel achterlicht. In deze serie heeft één enkele bloklamp een afmeting van 120 x 120 x 31mm. Daarnaast is de bloklamp verkrijgbaar als één enkele lamp, als tweetal, als drietal of als viertal.

De derde serie is de 125 serie configurabel achterlicht. In deze serie heeft één enkele bloklamp een afmeting van 147 x 147 x 31mm. Daarnaast is de bloklamp verkrijgbaar als één enkele lamp, als tweetal, als drietal of als viertal.

Deze bloklampen zijn te bestellen in 12v en 24v bij Tralert. De lampen worden al reeds gebruikt op veel trucks en aanhangwagens. Naast de bloklampen biedt Tralert ook andere soort lampen aan. Bijvoorbeeld ronde achterlichten voor op uw truck of aanhangwagen. Mocht u geïnteresseerd zijn in de verschillende soorten achterlichten dan kunt u dit blog lezen.

Bloklampen