List Blocks Filters Arrow left Arrow right Close
TRALERT® specialisten

Heb je een vraag of wil je je laten adviseren over LED voertuigverlichting? Neem dan contact op met onze LED specialisten, we helpen je graag!

+31(0)316 – 372 346

 info@tralert.nl

Trailer LED bars

Geen resultaten

Ga naar onze home page.

Als dealer bent u opzoek naar LED bars voor uw eigen assortiment of om te monteren op aanhangwagens, auto's of trucks. Nu heeft u een prachtige lichtbalk gezien maar weet niet zeker of deze geschikt is voor uw voertuig. Voor vragen als: 'Past een 48 inch led bar op mijn auto?' of 'Bevat deze lightbar een combo beam en waar koop ik deze?' Bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkend naar bijvoorbeeld de nieuwe Tesla Cybertruck zie je dat de led light bar ook in de auto steeds meer worden gemount. Ook hier kunnen de LED specialisten u prima verder helpen. Van led light bar mounts tot roof mounts, ons assortiment heeft het allemaal. Ontdek nu de voordelen bij het worden van TRALERT® dealer.

Waar moet u op letten bij het kopen van een LED lichtbalk?

Bij het zoeken van een nieuwe LED lichtbalk breng dan allereerst in kaart welke voltage uw voertuig heeft! Bij een te hoog voltage kunnen LEDS binnen lichtbalken opgeblazen worden. Bekijk dus goed of u LED bars van 12V nodig heeft of LED bars van 24V. Doorsnee worden LED bars 12V gemonteerd op auto's, trucks (usa-cars), offroad, 4x4 en meer. 24V LED bars zijn vooral te vinden bij transporttrucks. Deze worden vaak in de grill gemonteerd of op het dak.

Assortiment van TRALERT®

TRALERT® focust zich op het leveren van gecertificeerde led light bars inclusief mount die direct gemonteerd kunnen worden op uw auto of truck. Er zijn zelfs light bars door onze dealers op Vespa's gebouwd. LED lichtbalken komen in verschillende maten en worden gemeten in inches of cm. Mocht u niet zeker weten welke grote lightbar u nodig heeft? kijk dan even op deze inch to cm converter. De meest voorkomende LED bar maten zijn 48 inch, 50 inch, 52 inch en 60 inch. Deze worden vaak door carrosserie bouwers of truck/trailer dealers gemonteerd. De meest gezochte LED bars bij TRALERT® zijn de combo beam LED lightbar, de long distance LED light bar en de high power led light bar.

Waarom kiezen voor TRALERT® LED light bars

TRALERT® bespaart niet op de kwaliteit van de onderdelen in de LED bars. Zo zijn de lichtbalken CE-gecertificeerd en EMC ontstoord (ECE-R10). Uniek aan onze lichtbalken is het ingraveren van de certificeringen. Een EMC ontstoring zorgt ervoor dat de LED bar niet stoort op de elektronica van de auto of truck. Nog een voordeel is dat alle led lightbars voorzien zijn van Deutsch-connectors. Dit vergemakkelijkt de manier waarmee ze aangesloten kunnen worden op een verlengkabel.

Checkmark Close Warning Close