LED VERLICHTING VOOR
AANHANGERS

Als specialist op het gebied van LED voertuigverlichting hebben wij de kennis en kunde in huis om naast standaard verlichting, maatwerk toepassingen te kunnen leveren. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten bekabeling of unieke specificaties op het gebied van LED aanhangerverlichting.

TRALERT® LED
aanhangER VERLICHTING

Ben je op zoek naar LED aanhanger verlichting? Dan ben je bij TRALERT® op het juiste adres. Met ons ruime assortiment in bijvoorbeeld LED werklampen en achterlichten kunnen we je altijd van dienst zijn.

LED Werklampen

Veilig werken met een goed verlicht werkgebied.

LED Markeringslichten

Een goed verlicht wegdek, ook in het donker.

LED breedtelampen

Zichtbaar vanuit alle hoeken.

LED Achterlichten

Goed zichtbaar en stijlvol de weg op.

LED kentekenverlichting

Zet je kenteken in de schijnwerpers.

Reflectoren

Voor extra (verplichte) zichtbaarheid & veiligheid.

Uitgelichte VERLICHTING

Geminus Series

Dark markeringslichten

Shadow Series

LED achterlichten   

Beter en stijlvoller licht
op aanhangERS

We streven ernaar om alleen de beste kwaliteit LED verlichtingsproducten aan te bieden. Onze verlichting is zeer duurzaam, functioneel energiezuinig en stijlvol ontworpen. De LED verlichting van TRALERT® is daarom een unieke meerwaarde voor jouw aanhanger.

DE 7 ZEKERHEDEN VAN TRALERT®

TRALERT® is sinds haar oprichting uitsluitend gericht op LED voertuigverlichting, specifiek voor aanhangwagens.

Dankzij deze specifieke focus, is TRALERT® de toonaangevende leverancier voor alle LED-verlichtingsbehoeften van aanhangwagens.

Het assortiment omvat meer dan 1500 producten, zowel van eigen merk als van internationaal erkende merken.

Van LED-achterlichten tot LED-zwaailampen, van LED-werklampen voor nachtelijk gebruik tot reflectoren voor veilige reisomstandigheden.

TRALERT® heeft of produceert de geschikte verlichting voor jouw aanhangwagens.
Bij TRALERT® staat de kwaliteit van onze producten voorop. Ons uitgebreide assortiment van meer dan 1500 artikelen voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we ons gevestigd als een toonaangevende expert in het veld van LED voertuigverlichting.
Bij ons vind je betrouwbaarheid en expertise, waardoor je zorgeloos kunt concentreren op je werkzaamheden.

Bij TRALERT® zetten we ons in voor transparantie en betrouwbaarheid in onze leveringsprocessen.

Ons gehele assortiment is rechtstreeks en snel leverbaar vanuit ons eigen magazijn in Duiven, waardoor we een vlotte en efficiënte levering kunnen garanderen.

Ongeacht de grootte van jouw bestelling, doen we ons uiterste best om binnen één werkdag te leveren op een moment dat jou het beste uitkomt. Dankzij onze bulkvoorraad in ‘s-Heerenberg zijn we in staat om zelfs de grootste bestellingen te verwerken. Hierdoor hoef je zelf geen uitgebreide voorraad aan te houden en kun je je focussen op jouw kernactiviteiten.

Bij TRALERT® bieden we een complete service, variërend van de levering van individuele componenten tot en met de volledige plug and play kits.

Wanneer standaard oplossingen niet volstaan, zijn we bij TRALERT® in staat om de klant te voorzien van de noodzakelijke, op maat gemaakte aanpassingen.

Op tijd en geleverd zodat dit naadloos op de productie aansluit.

Bij TRALERT® staat persoonlijke aandacht en transparantie hoog in het vaandel.

Wij geloven niet in een ‘one-size-fits-all’ aanpak, maar streven naar een individueel afgestemde benadering.

Met beknopte en directe communicatiekanalen, werken we samen met jou om verlichtingsoplossingen te identificeren die nauw aansluiten bij jouw unieke situatie.

TRALERT® zet zich in voor het bieden van uitgebreide technische ondersteuning, die zelfs ter plaatse door onze ervaren experts wordt aangeboden.

Of je nu hulp nodig hebt op jouw locatie of deskundig advies op afstand, onze TRALERT® professionals staan klaar om je te assisteren.

Bij TRALERT® zijn we sterk toegewijd aan de kwaliteit van onze producten en de diensten die we leveren.

Dit wordt onderstreept door onze standaardgarantie van twee jaar, die afhankelijk van het product kan oplopen tot een levenslange garantie, geheel kosteloos. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan zorgen wij voor een vervangend product of een terugbetaling.

Deze toewijding aan service en kwaliteit is kenmerkend voor onze bedrijfswaarden en ons streven naar klanttevredenheid.

Jouw zakelijk account

• Speciale inkoopprijzen op loyaliteitsbasis
• Minimaliseer installatiekosten via onze geoptimaliseerde plug-and-play service.
• Verzeker continue beschikbaarheid door onze responsieve voorraadbeheer.
• Grote volumes afgeleverd wanneer jij dat wilt.
• Profiteer van onze gespecialiseerde kennis in trailerlampen.

Jouw LED pakket
samenstellen?

Minimaliseer de aansluittijd en kosten
Biedt klanten een unieke  plug-en-play oplossing
Verpakking in eigen huisstijl
Creëer een unieke uitstraling voor jouw aanhangers

TRALERT®
EXPERIENCE CENTER

Bij TRALERT® vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van jouw trailerverlichting. Echter snappen wij dat licht niet goed te zien is vanaf een afbeelding. Kom daarom langs bij ons in het experience center om de lampen zelf te ervaren. Je bent van harte welkom om langs te komen op een tijdstip (tijdens openingsuren) dat jou het beste uitkomt. Om er zeker van te zijn dat je de volledige aandacht en assistentie krijgt die je verdient, is het handig om een afspraak te maken.

Technische ondersteuning?
Spreek direct een expert

Onze technische deskundigen bevatten diepgaande kennis van aanhangers en LED voertuigverlichting. Als je technische vragen of advies nodig hebt, staan zij voor je klaar.

Checkmark Close Warning Close