Led verlichting voor
agri & grondverzet

Bij TRALERT® begrijpen we de unieke behoeften bij het opbouwen van agrarische voertuigen. Als Europese importeur en producent van gecertificeerde LED voertuigverlichting zijn wij trots op ons compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment en de klanten die wij mogen ondersteunen hiermee.

TRALERT® VERLICHTING
AGRI & GRONDVERZET

Ben je op zoek naar LED agri en/of grondverzet verlichting? Dan ben je bij TRALERT® op het juiste adres. Met ons ruime assortiment in bijvoorbeeld LED werklampen en achterlichten kunnen we je altijd van dienst zijn.

LED Werklampen

Veilig werken met een goed verlicht werkgebied.

LED breedtelampen

LED Achterlichten

Goed zichtbaar en stijlvol de weg op.

LED Lightbars

Upgrade met extra licht én flair.

LED kentekenverlichting

Zet je kenteken in de schijnwerpers.

LED achterlichten

LED Breedtelampen 

Beter licht
Tijdens werkzaamheden

We streven ernaar om alleen de beste kwaliteit LED verlichtingsproducten aan te bieden. Onze verlichting is zeer duurzaam, functioneel energiezuinig en stijlvol ontworpen. De LED verlichting van TRALERT® is daarom een unieke meerwaarde voor jouw voertuig.

DE 7 ZEKERHEDEN VAN TRALERT®

TRALERT® heeft sinds haar oprichting een exclusieve focus op LED voertuigverlichting, specifiek gericht op de agrarische en grondverzetsector.

Dankzij deze specialisatie is TRALERT® de one-stop-shop leverancier voor alle LED verlichtingsbehoeften van landbouw- en grondverzetmachines. Het aanbod omvat meer dan 1500 producten, zowel van eigen merk als van internationaal erkende merken.

Van LED achterlichten tot LED zwaailampen, van LED werklampen voor nachtelijk veldwerk tot reflectoren voor veilige werkomstandigheden. TRALERT® heeft of maakt de juiste verlichting voor jouw machine of voertuig.
Bij TRALERT® staat de kwaliteit van onze producten voorop. Ons uitgebreide assortiment van meer dan 1500 artikelen voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we ons gevestigd als een toonaangevende expert in het veld van LED voertuigverlichting.
Bij ons vind je betrouwbaarheid en expertise, waardoor je zorgeloos kunt concentreren op je werkzaamheden.

Bij TRALERT® zetten we ons in voor transparantie en betrouwbaarheid in onze leveringsprocessen.

Ons gehele assortiment is rechtstreeks en snel leverbaar vanuit ons eigen magazijn in Duiven, waardoor we een vlotte en efficiënte levering kunnen garanderen.

Ongeacht de grootte van jouw bestelling, doen we ons uiterste best om binnen één werkdag te leveren op een moment dat jou het beste uitkomt. Dankzij onze bulkvoorraad in ‘s-Heerenberg zijn we in staat om zelfs de grootste bestellingen te verwerken. Hierdoor hoef je zelf geen uitgebreide voorraad aan te houden en kun je je focussen op jouw kernactiviteiten.

Bij TRALERT® bieden we een complete service, variërend van de levering van individuele componenten tot en met de volledige plug and play kits.

Wanneer standaard oplossingen niet volstaan, zijn we bij TRALERT® in staat om de klant te voorzien van de noodzakelijke, op maat gemaakte aanpassingen.

Op tijd en geleverd zodat dit naadloos op de productie aansluit.

Bij TRALERT® staat persoonlijke aandacht en transparantie hoog in het vaandel.

Wij geloven niet in een ‘one-size-fits-all’ aanpak, maar streven naar een individueel afgestemde benadering.

Met beknopte en directe communicatiekanalen, werken we samen met jou om verlichtingsoplossingen te identificeren die nauw aansluiten bij jouw unieke situatie.

TRALERT® zet zich in voor het bieden van uitgebreide technische ondersteuning, die zelfs ter plaatse door onze ervaren experts wordt aangeboden.

Of je nu hulp nodig hebt op jouw locatie of deskundig advies op afstand, onze TRALERT® professionals staan klaar om je te assisteren.

Bij TRALERT® zijn we sterk toegewijd aan de kwaliteit van onze producten en de diensten die we leveren.

Dit wordt onderstreept door onze standaardgarantie van twee jaar, die afhankelijk van het product kan oplopen tot een levenslange garantie, geheel kosteloos. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan zorgen wij voor een vervangend product of een terugbetaling.

Deze toewijding aan service en kwaliteit is kenmerkend voor onze bedrijfswaarden en ons streven naar klanttevredenheid.

Uitgelichte VERLICHTING

Quad Werklamp

VC-2000 serie

Geminus Series

Jouw zakelijk account

• Speciale inkoopprijzen op loyaliteitsbasis
• Minimaliseer installatiekosten via onze geoptimaliseerde plug-and-play service.
• Verzeker continue beschikbaarheid door onze responsieve voorraadbeheer.
• Grote volumes afgeleverd wanneer jij dat wilt.
• Profiteer van onze gespecialiseerde kennis in trailerlampen.

TRALERT®
EXPERIENCE CENTER

Bij TRALERT® vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van jouw trailerverlichting. Echter snappen wij dat licht niet goed te zien is vanaf een afbeelding. Kom daarom langs bij ons in het experience center om de lampen zelf te ervaren. Je bent van harte welkom om langs te komen op een tijdstip (tijdens openingsuren) dat jou het beste uitkomt. Om er zeker van te zijn dat je de volledige aandacht en assistentie krijgt die je verdient, is het handig om een afspraak te maken.

Technische ondersteuning?
Spreek direct een expert

Onze technische deskundigen bevatten diepgaande kennis van landbouw en heavy duty LED voertuigverlichting. Als je technische vragen of advies nodig hebt, staan zij voor je klaar.

Checkmark Close Warning Close