Top 5 LED achterlichten met dynamisch knipperlicht functie

Het dynamisch knipperlicht is een lust voor het oog op ieder voertuig. Van de trends en ontwikkelingen die de afgelopen jaren op het gebied van LED verlichting hebben plaatsgevonden, is het dynamisch knipperlicht er wel een die ons het meest is bijgebleven.

Dynamisch knipperlicht, het ontstaan

Het dynamische knipperlicht werd voor het eerst op de markt gebracht door het bedrijf Audi. Hierdoor wordt het dynamische knipperlicht ook wel eens het Audi knipperlicht genoemd. Inmiddels zijn ook andere automerken met het dynamische knipperlicht aan de slag gegaan en heeft deze nieuwe technologie een toegankelijkere naam gekregen.

Ook in het assortiment van TRALERT® beschikken wij over dynamische knipperlichten. Deze zijn in veel gevallen verwerkt in de LED achterlichten en zijn online te vinden op het dealerportaal, in de categorie combinatie achterlichten. Van het assortiment zullen we vandaag in deze blog onze favoriete achterlichten uitlichten.

LED achterlicht met dynamisch knipperlicht

1. VC-2000 serie

Het eerste LED achterlicht uit deze blog is de VC-2000 serie. Dit prachtige LED achterlicht met dynamisch knipperlicht is voorzien van een uniek design. Het achterlicht is waterdicht IP67 gecertificeerd. Dit betekent dat er geen water indringing kan plaatsvinden. Verder is de lamp voorzien van een ingebouwde driehoeksreflector. Hierdoor is de LED lamp ideaal voor gebruik op trailers, aanhangwagens en caravans.

Uitgelicht product


VC-2001: LED neon achterlicht met dynamisch knipperlicht

Pluspunten

 • Uniek design neon LED trailer achterlicht
 • Uitgevoerd met dynamisch knipperlicht
 • Voorzien van 2m. aansluitsnoer
 • Slimline behuizing, slechts 35,5mm dik

Bekijk product
Dynamisch knipperlicht

2. VC-3000 serie

De VC-3000 serie LED achterlichten van het merk Fristom zijn mooi vormgegeven met een unieke uitstraling. Deze lamp is leverbaar in een linker en rechter uitvoering en ook is er een optie om dit achterlicht uit te voeren met een kentekenverlichting. Als nieuwe trend op de markt, maakt het LED achterlicht gebruik van Intelligent Remlicht-technologie. Dit houdt in dat wanneer het mist- en remlicht tegelijkertijd ingeschakeld zijn, het gedeelte van de remlicht-units uitgeschakeld wordt om te kunnen voldoen aan de eisen die gesteld worden aan het rijden op de openbare weg.

Uitgelicht product


VC-3001: LED achterlicht met rechthoekreflector

Pluspunten

 • Uitgevoerd met een dynamisch knipperlicht
 • Intelligent remlicht, schakelt deels uit bij ingeschakeld mistlicht
 • Voorzien van een rechthoeksreflector (voertuig versie) exact dezelfde lamp is ook leverbaar in een trailer versie met een driehoeksreflector. Voer zo uw complete truck en trailer uit met dezelfde look lampen
 • Voorzien van de standaard Hart op Hart maat (152 mm)
 • Optioneel is deze lamp uit te voeren met diverse connectoren en kabellengtes. Neem hiervoor contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk product
Dynamisch knipperlicht

3. VC-320 serie

Het derde LED achterlicht uit de blog is de serie VC-320 serie. Deze serie achterlichten is gebouwd van de beste materialen en kan hierdoor wel tegen een stootje. De lamp heeft een compact formaat en is speciaal ontwikkeld voor aanhangers, auto ambulances en andere voertuigen waar de inbouwruimte minimaal is. Het achterlicht is herkenbaar aan zijn strak vormgegeven model, uitgevoerd met een dynamisch knipperlicht. Dit alles wordt afgedekt met een smoked lens die de lamp een mooie duistere look geeft. Het LED achterlicht met dynamisch knipperlicht is verder voorzien van alle benodigde E-markeringen om legaal op de weg gevoerd te mogen worden.

Uitgelicht product


VC-320: LED compact achterlicht met dynamisch knipperlicht!

Pluspunten

 • Smoked lens voor een mooie look
 • Met een dynamisch knipperlicht
 • Ook leverbaar met een 5-PIN’s bajonet connector
 • Voorzien van de standaard Hart op Hart maat (152 mm)
 • Mooi compact design

Bekijk product
Dynamisch knipperlicht

4. V14C7-901

Het vierde LED achterlicht uit het artikel is de V14C7-901. Het zeer mooi afgewerkte LED achterlicht van Fristom is voorzien van een neon LED achterlicht en dynamisch knipperlicht. Daarnaast is de LED lamp voorzien van alle functies en is het ook mogelijk om de kentekenverlichting apart aan te sluiten. Door zijn multi-functionele karakter is de lamp ideal geschikt voor zowel de truck- en trailervoertuigen als voor de aanhangerbranche.

Uitgelicht product


V14C7-901: LED achterlicht met dynamisch knipperlicht!

Pluspunten

 • Mooi neon LED design Dynamisch knipperlicht
 • Apart aan te sluiten kentekenverlichting 1,5m. aansluitkabel
 • De V14C7-901 is een LED achterlicht voorzien van een mooi design aangevuld met een dynamisch knipperlicht
 • De lamp is gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen en is mooi en kwalitatief afgewerkt. De lamp is niet voorzien van een driehoeksreflector, hierdoor is de lamp zowel op de vrachtwagen als op de aanhanger of trailer te monteren.

Bekijk product
Dynamisch knipperlicht

5. VC-213

Het vijfde en laatste LED achterlicht uit de selectie is de VC-213. Dit achterlicht is het eerste ronde achterlicht uit de serie, en wordt zijn uiterlijk ook wel de ‘hamburgerlamp‘ genoemd. Dit prachtig vormgegeven is zowel als LED achterlicht

Uitgelicht product


VC-213: Rond LED achterlicht met dynamisch knipperlicht!

Pluspunten

 • Uniek LED hamburger achterlicht
 • Voorzien van een dynamisch knipperlicht
 • Mist- & achteruitrijlicht leverbaar in dezelfde look
 • Optioneel ook leverbaar met een 5-Pin’s bayonet, vraag ons naar de mogelijkheden

Bekijk product
Dynamisch knipperlicht

Laat u adviseren door de productspecialisten van TRALERT®

Het assortiment van TRALERT® beschikt over een groot aantal hoogwaardige LED verlichting. Voor verschillende voertuigen hebben we de oplossing. Benieuwd welk dynamisch knipperlicht het beste aansluit bij uw voertuig? Neem gerust eens contact op met onze productspecialisten. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends op het gebied van LED voertuigverlichting?

Vraagstuk over verlichting?

We helpen je graag bij het samenstellen van de verlichtingset op jouw voertuig.

Truck en trailerverlichting

TRALERT®, specialist in LED voertuigverlichting

Door onze specialisatie en focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in ons vakgebied. Naast het vertegenwoordigen van diverse gerenommeerde fabrikanten voor de Europese markt produceert TRALERT® inmiddels diverse verlichtingsproducten in eigen beheer.

Vraagstuk over verlichting?

We helpen je graag bij het samenstellen van de verlichtingset op jouw voertuig.